Nerull yazdı: ↑19 Haz 2025 11:21
Bir ikv fan'ı olarak foruma bir süredir göz atamıyordum, hepsi birbirinden güzel içerikler çıkmış. Uğraşan herkesin ellerine sağlık
Video paylaşan olmamış, ben de buraya iki video bırakıyorum. Çok daha iyileri gelecektir eminim
Selamlar Nihat abi, ben de bu şekilde bir video hazırlamıştım. Forumda denk gelmek sevindirdi
Thestory yazdı: ↑21 Haz 2025 15:45 Oo nihat abi sen buralara uğrarmıydın Yıllarca güncelleme gelecek diyerek bizi oyaladın Karaköy'den sonra hepiniz kayboldunuz çok ayıp ettiniz çook
Orası başka bir videonun konusu kardeşim ama şöyle söyleyeyim; Karaköy paketi Sobee stüdyosunun oyuna son imzası oldu. Stüdyo zaten çoktan kapatılmıştı ve devam edilmek istenmemesine rağmen 4 yıl daha buralardaydım
Thestory yazdı: ↑21 Haz 2025 15:45 Oo nihat abi sen buralara uğrarmıydın Yıllarca güncelleme gelecek diyerek bizi oyaladın Karaköy'den sonra hepiniz kayboldunuz çok ayıp ettiniz çook
Orası başka bir videonun konusu kardeşim ama şöyle söyleyeyim; Karaköy paketi Sobee stüdyosunun oyuna son imzası oldu. Stüdyo zaten çoktan kapatılmıştı ve devam edilmek istenmemesine rağmen 4 yıl daha buralardaydım
Nihat abi bıraktığından beri hiç oyuna girdin mi? Bu noktadan sonra tekrar oyun oynamak içinden geldi mi bunu merak ediyorum
Bize son bir jest yap ve bu oyunu telekomdan nasıl satın alabiliriz bunu öğren, hala oynayanlar için geliştirmeye devam etmek istiyoruz
Bize son bir jest yap ve bu oyunu telekomdan nasıl satın alabiliriz bunu öğren, hala oynayanlar için geliştirmeye devam etmek istiyoruz
Oyunu oynayanlar mı 100 kişi oynuyor zaten neyi gelişecek 100 kişininde multi karakter ve hesapları var ikv biteli 6 yıl oldu. Size kim niye geliştirsin bu oyunu. Adam stüdyo kapatıldı diyor başka eklenti hikaye de yok. Dışarı çıkın hayat var