İstanbul Kıyamet Vakti AI, 2025!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RIPPER
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy

Re: İstanbul Kıyamet Vakti AI, 2025!

Mesaj gönderen RIPPER »

Nerull yazdı: 19 Haz 2025 11:21 Bir ikv fan'ı olarak foruma bir süredir göz atamıyordum, hepsi birbirinden güzel içerikler çıkmış. Uğraşan herkesin ellerine sağlık

Video paylaşan olmamış, ben de buraya iki video bırakıyorum. Çok daha iyileri gelecektir eminim :grinning:

Selamlar Nihat abi, ben de bu şekilde bir video hazırlamıştım. Forumda denk gelmek sevindirdi :grin:
  • BELİRSİZLİK
  • RIPPER
  • XVII
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Paylaşımların hepsi birbirinden güzel maşallah yapay zeka İKV'ye de yaradı :)
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

RIPPER yazdı: 20 Haz 2025 00:30 Selamlar Nihat abi, ben de bu şekilde bir video hazırlamıştım. Forumda denk gelmek sevindirdi :grin:
LinkedIn'de görmüştüm, eline sağlık. Bu çok iyi olmuş ama kesin bunun devamı lazım B-)

Zaten bu başlık altında oluşturulan içeriklerin hepsi birbirinden güzel, özellikle kızların maceralarını çok sevdim.
Kullanıcı avatarı
RIPPER
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RIPPER »

Nerull yazdı: 20 Haz 2025 15:47
RIPPER yazdı: 20 Haz 2025 00:30 Selamlar Nihat abi, ben de bu şekilde bir video hazırlamıştım. Forumda denk gelmek sevindirdi :grin:
LinkedIn'de görmüştüm, eline sağlık. Bu çok iyi olmuş ama kesin bunun devamı lazım B-)

Zaten bu başlık altında oluşturulan içeriklerin hepsi birbirinden güzel, özellikle kızların maceralarını çok sevdim.
Teşekkür ederim Nihat abi, yapay zeka ücretsiz kotamı doldurdum, yenilendiğinde devam etmeyi planlıyorum :relaxed:
  • BELİRSİZLİK
  • RIPPER
  • XVII
Kullanıcı avatarı
xxxAPACHixxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxAPACHixxx »

Nerull yazdı: 20 Haz 2025 15:47 Zaten bu başlık altında oluşturulan içeriklerin hepsi birbirinden güzel, özellikle kızların maceralarını çok sevdim.
>:) devam edecek, bilgisayarda gerekli yerler açılsın belki videolu da devam edecek :)
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thestory »

Nerull yazdı: 20 Haz 2025 15:47

Oo nihat abi sen buralara uğrarmıydın :) Yıllarca güncelleme gelecek diyerek bizi oyaladın Karaköy'den sonra hepiniz kayboldunuz çok ayıp ettiniz çook
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Thestory yazdı: 21 Haz 2025 15:45
Oo nihat abi sen buralara uğrarmıydın :) Yıllarca güncelleme gelecek diyerek bizi oyaladın Karaköy'den sonra hepiniz kayboldunuz çok ayıp ettiniz çook
Orası başka bir videonun konusu kardeşim ama şöyle söyleyeyim; Karaköy paketi Sobee stüdyosunun oyuna son imzası oldu. Stüdyo zaten çoktan kapatılmıştı ve devam edilmek istenmemesine rağmen 4 yıl daha buralardaydım B-)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Nerull yazdı: 23 Haz 2025 11:00
Orası başka bir videonun konusu kardeşim ama şöyle söyleyeyim; Karaköy paketi Sobee stüdyosunun oyuna son imzası oldu. Stüdyo zaten çoktan kapatılmıştı ve devam edilmek istenmemesine rağmen 4 yıl daha buralardaydım B-)
Nihat abi bıraktığından beri hiç oyuna girdin mi? Bu noktadan sonra tekrar oyun oynamak içinden geldi mi bunu merak ediyorum :grin:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Thestory »

Bize son bir jest yap ve bu oyunu telekomdan nasıl satın alabiliriz bunu öğren, hala oynayanlar için geliştirmeye devam etmek istiyoruz
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Thestory yazdı: 25 Haz 2025 22:56
Bize son bir jest yap ve bu oyunu telekomdan nasıl satın alabiliriz bunu öğren, hala oynayanlar için geliştirmeye devam etmek istiyoruz
Oyunu oynayanlar mı :') 100 kişi oynuyor zaten neyi gelişecek 100 kişininde multi karakter ve hesapları var ikv biteli 6 yıl oldu. Size kim niye geliştirsin bu oyunu. Adam stüdyo kapatıldı diyor başka eklenti hikaye de yok. Dışarı çıkın hayat var

“Genel Etkileşim” sayfasına dön