Of course , Su siralar kp kasiyorum bir gorev yardiminda buradaki forum mesajindan seslen bulurum ben .
Kuklacıdan Karaköy Sunucusuna Yeniden Başladım
Re: Kuklacıdan Karaköy Sunucusuna Yeniden Başladım
Of course , Su siralar kp kasiyorum bir gorev yardiminda buradaki forum mesajindan seslen bulurum ben .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- WeDneS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İhtiyarlar Kulübü
Eksik olmayın iyi oyunlar dilerim
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Eski bilgisayarımı çalıştırabilirsem oradaki ekran görüntülerini yükleyeceğim ben de sizden görünce eski günler aklıma geldi hafif buruk bir gülümseme kaldı yüzümde 
Ne güzel zamanlardı ne güzel dostluklar keyifli vakitlerdi...
Oyunu aktif oynamıyorum ama elimden gelen bir şey olursa girip yardım edebilirim. Umarım keyif alırsınız ben Karaköy sunucusunun yeni açıldığı zamanlar o eski günlere geri döner gibi tek tek görevleri yaparken aldığım keyifi anlatamam...
2 grup bulup kuklacı kesmeye çalışmak phili görevi vs vs
Fakat şu an diğer sunuculardan sanırım tek farkı kopya denen oyunun bitme sebebinin olmaması sanırım.
Oyunu aktif oynamıyorum ama elimden gelen bir şey olursa girip yardım edebilirim. Umarım keyif alırsınız ben Karaköy sunucusunun yeni açıldığı zamanlar o eski günlere geri döner gibi tek tek görevleri yaparken aldığım keyifi anlatamam...
2 grup bulup kuklacı kesmeye çalışmak phili görevi vs vs
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- WeDneS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: İhtiyarlar Kulübü
TeşekkürlerVicTorY yazdı: ↑12 May 2025 15:19 Eski bilgisayarımı çalıştırabilirsem oradaki ekran görüntülerini yükleyeceğim ben de sizden görünce eski günler aklıma geldi hafif buruk bir gülümseme kaldı yüzümde
2 grup bulup kuklacı kesmeye çalışmak phili görevi vs vsFakat şu an diğer sunuculardan sanırım tek farkı kopya denen oyunun bitme sebebinin olmaması sanırım.