Kuklacıdan Karaköy Sunucusuna Yeniden Başladım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kuklacıdan Karaköy Sunucusuna Yeniden Başladım

Mesaj gönderen Gangbangg »

WeDneS yazdı: 08 May 2025 11:01
Gangbangg yazdı: 08 May 2025 10:53 Hosgeldin kardesim . Oncelikle esk iarkadaslarini oyuna dondurmenin bir yolunu bulmani diliyorum . Yardimlara ihtiyac olursa seslenirsin . GANGSTA nick
Teşekkür ederim 🙏🏻 FOREVER MAKAVELI

Of course , Su siralar kp kasiyorum bir gorev yardiminda buradaki forum mesajindan seslen bulurum ben .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
WeDneS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İhtiyarlar Kulübü

Mesaj gönderen WeDneS »

Eksik olmayın iyi oyunlar dilerim
2006 Beta Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu
2025 Karaköyde Oynuyor
29 LVL' de Eski Bir Yönetici
Resim
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

sil direk
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VicTorY »

Eski bilgisayarımı çalıştırabilirsem oradaki ekran görüntülerini yükleyeceğim ben de sizden görünce eski günler aklıma geldi hafif buruk bir gülümseme kaldı yüzümde :)

Ne güzel zamanlardı ne güzel dostluklar keyifli vakitlerdi...

Oyunu aktif oynamıyorum ama elimden gelen bir şey olursa girip yardım edebilirim. Umarım keyif alırsınız ben Karaköy sunucusunun yeni açıldığı zamanlar o eski günlere geri döner gibi tek tek görevleri yaparken aldığım keyifi anlatamam...

2 grup bulup kuklacı kesmeye çalışmak phili görevi vs vs :) Fakat şu an diğer sunuculardan sanırım tek farkı kopya denen oyunun bitme sebebinin olmaması sanırım.
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
WeDneS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: İhtiyarlar Kulübü

Mesaj gönderen WeDneS »

VicTorY yazdı: 12 May 2025 15:19 Eski bilgisayarımı çalıştırabilirsem oradaki ekran görüntülerini yükleyeceğim ben de sizden görünce eski günler aklıma geldi hafif buruk bir gülümseme kaldı yüzümde :)

Ne güzel zamanlardı ne güzel dostluklar keyifli vakitlerdi...

Oyunu aktif oynamıyorum ama elimden gelen bir şey olursa girip yardım edebilirim. Umarım keyif alırsınız ben Karaköy sunucusunun yeni açıldığı zamanlar o eski günlere geri döner gibi tek tek görevleri yaparken aldığım keyifi anlatamam...

2 grup bulup kuklacı kesmeye çalışmak phili görevi vs vs :) Fakat şu an diğer sunuculardan sanırım tek farkı kopya denen oyunun bitme sebebinin olmaması sanırım.
Teşekkürler 🙏🏻 oyun içerisinde gelişen kötü yönlü hareketleri görmezden gelirsen tadı çıkıyor. Ekibimizi kurduk oynamaya devam her zaman bekleriz 🌹🙏🏻
2006 Beta Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu
2025 Karaköyde Oynuyor
29 LVL' de Eski Bir Yönetici
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön