Arkadaşlar selam,
Telefon numarasına sahip bir kullanıcı hesabım var. Bu hesapta herhangi bir doğrulama yapmadım. Oyuna girebiliyorum, karakter oluşturabiliyorum vb.
Ancak başka bir mail hesabımı bu telefon numarası ile doğruladım. Ancak şu anda hesaplar, paralel çalışıyor gibi. Yani telefon numarası hesabımın şifresini değişince; mail hesabımında şifresi değişiyor. Bir problem var ticket attım ama belki karşılaşan vardır diye konu açma istedim.
Aynı şekilde mail hesabımda -> telefon numarası hesabıma karakter transferi yapmam gerekiyor, ancak bunu da yapamıyorum. Çünkü telefon numarası olan hesabımın doğrulanmadığını söylüyor.
Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Olayı matematiksel olarak başka rakamlarla özetleyelim.
Hesap1: mail hesabı
Kullanıcı Adı: ikvsobee@gmail.com
Şifre: ikvsobee
Doğrulanan numara: 5555555555
Hesap2: cep telefonu hesabı
Kullanıcı Adı: 5555555555
Şifre: ikvsobee
Doğrulanan numara: (doğrulanmadı ama giriliyor ancak aktarım yapılmıyor)
Başka senaryolarda denedim.
Örneğin bir Hesap3'ten hesap2'ye aktarmak için yine de olmuyor.
Sanırım problem cep numarası hesabımda eksik olan doğrulamadan kaynaklanıyor ancak doğrulayabileceğim telefon numarası başka hesabı doğruluyor?
ÜYELİK SORUNU: Telefon numarası olan hesabı doğrulamak?
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
ÜYELİK SORUNU: Telefon numarası olan hesabı doğrulamak?
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Re: ÜYELİK SORUNU: Telefon numarası olan hesabı doğrulamak?
Ayni sorun bendede var
2 farkli sifre ile hesabima girebiliyorum
Enteresan 
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
aynı durumu bende yaşamıştım telefon numarasıyla üyeliğim yoktu ama doğrulayınca aynı mail ve şifre ile bir hesap oluşmuş
allahtan karakter falan kopyalanmamış. tamamen uydurmalık yapılmış bir telefon doğrulama sistemi. keza ben eski bir oyuncu olarak e-postalı karakterlerime giriş sorunu yaşıyorum. Çünkü yüzlerce telefon numaram yok.

- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Karaköy
- Discord: recthaltouche
mail hesabımdan telefon hesabıma üyelik aktarımı olsun başka birşey istemiyorum hesaba plus çektiğim ile kaldı...
Telefon hesabına doğrulama istenmeden oyuna giriliyor fakat, karakter transferi kısmında doğrulama istiyor...
Telefon hesabına doğrulama istenmeden oyuna giriliyor fakat, karakter transferi kısmında doğrulama istiyor...
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
güzel faydalı bir içerik olmuş.
Lighthouse yazdı: ↑05 May 2025 16:35 mail hesabımdan telefon hesabıma üyelik aktarımı olsun başka birşey istemiyorum hesaba plus çektiğim ile kaldı...
Telefon hesabına doğrulama istenmeden oyuna giriliyor fakat, karakter transferi kısmında doğrulama istiyor...![]()
Eger ki mail hesabinin aktivasyonunu aktaricagin gsm numarasi uzerinden yaptiysan , aktarim yaparken mail hesabinin sifresini yaz. her iki uyeligin altina o zaman aktarilacak . istersen dene ilk basta. oyuna girerken Gsm hattinin girisini yaz, mail hesabinin sifresi ile girer.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Aktarma aşamasında telefon numarası olan hesabım için doğrulama yapılmadığını söylüyor. Ancak doğrulama istenen bir linke yönlendirme yokGangbangg yazdı: ↑06 May 2025 08:22 er ki mail hesabinin aktivasyonunu aktaricagin gsm numarasi uzerinden yaptiysan , aktarim yaparken mail hesabinin sifresini yaz. her iki uyeligin altina o zaman aktarilacak . istersen dene ilk basta. oyuna girerken Gsm hattinin girisini yaz, mail hesabinin sifresi ile girer.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche