İstanbul Kıyamet Vakti AI, 2025!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İstanbul Kıyamet Vakti AI, 2025!

Mesaj gönderen DavuTT »

yavuzsavage yazdı: 19 Nis 2025 13:25 Galata önünde savaşmak isteyen Lodosları bekleriz!
B-)
Resim
Şu kalitede ikv oynamak ne kadar güzel olurdu. Keşke hikayesinden bir oyun yapılsa
...
Kullanıcı avatarı
uLeMaII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMaII »

Yıllar sonra girdiğimde foruma ilk defa bu kadar güzel bir konu gördüm emeğinize sağlık çok güzel çalışmalar olmuş tebrik ederim.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>

Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

yavuzsavage yazdı: 19 Nis 2025 14:20 Farklı ne yapılabilir diye düşünürken ve araştırırken Batuhan Fırat'ın yayınlarına baştan sarmış oldum.İsmet Yalım Alatlı'nın yayını bize çok güzel anılar bırakmış.Bunların üzerine Yapay Zeka çok yardımcı oldu ve bize taze görüntüler yaratmayı başardı.Eminim senelerdir hep görevini yapıp kendisini Fare Adam zannettiğimiz ancak insan olduğunu öğrendiğimiz Kuklacı'mız için yayından yararlanarak bir düzenleme yaptım.Böyle böyle oyunu kendi zihnimizde tekrardan yazmış, çizmiş ve canlandırmış oluyoruz.Herkese ilgileri için teşekkür ediyorum, inşallah daha da güzel çalışmalarla bu konu başlığı altında güzel vakit geçirmeye devam ederiz.

İlk Kuklacı tasarımı.
Çok güzel düşünmüşsünüz.
Bu şekilde fragmanlardan da görsel çıkartılabilir. Örneğin: Arz ve Lodos Teaser
31. saniyedeki geçiş efektinde bir yüz görünüyor (sadece tek frame). Bunun Kissless olabileceğini düşünmüştük zamanında. Hikayenin o kısımlarına erişemediğimiz için tahminden öteye gidemedik tabii ki.
İfliss, Buz Büyücüleri ve teaserdaki ilgili fotoğrafın kombinasyonuyla Kissless'in tahmini görüntüsünü çizdirebilirsiniz belki.
Sizi araştırma derdinden kurtarıp ilgili çizimi şöyle paylaşayım:
Resim
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

guzel calısmalar tebrıkler
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

3-5 deneme de benden gelsin o zaman.

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
madmuh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen madmuh »

Bir tanede benden gelsin. Herkesin aklındaki ortak merak...

Resim
Jotem-MEHMETTI
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Rescuer yazdı: 20 Nis 2025 01:02
yavuzsavage yazdı: 19 Nis 2025 14:20 Farklı ne yapılabilir diye düşünürken ve araştırırken Batuhan Fırat'ın yayınlarına baştan sarmış oldum.İsmet Yalım Alatlı'nın yayını bize çok güzel anılar bırakmış.Bunların üzerine Yapay Zeka çok yardımcı oldu ve bize taze görüntüler yaratmayı başardı.Eminim senelerdir hep görevini yapıp kendisini Fare Adam zannettiğimiz ancak insan olduğunu öğrendiğimiz Kuklacı'mız için yayından yararlanarak bir düzenleme yaptım.Böyle böyle oyunu kendi zihnimizde tekrardan yazmış, çizmiş ve canlandırmış oluyoruz.Herkese ilgileri için teşekkür ediyorum, inşallah daha da güzel çalışmalarla bu konu başlığı altında güzel vakit geçirmeye devam ederiz.

İlk Kuklacı tasarımı.
Çok güzel düşünmüşsünüz.
Bu şekilde fragmanlardan da görsel çıkartılabilir. Örneğin: Arz ve Lodos Teaser
31. saniyedeki geçiş efektinde bir yüz görünüyor (sadece tek frame). Bunun Kissless olabileceğini düşünmüştük zamanında. Hikayenin o kısımlarına erişemediğimiz için tahminden öteye gidemedik tabii ki.
İfliss, Buz Büyücüleri ve teaserdaki ilgili fotoğrafın kombinasyonuyla Kissless'in tahmini görüntüsünü çizdirebilirsiniz belki.
Sizi araştırma derdinden kurtarıp ilgili çizimi şöyle paylaşayım:
Resim
Resim
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Göster
Lighthouse yazdı: 26 Nis 2025 23:14
Rescuer yazdı: 20 Nis 2025 01:02

İlk Kuklacı tasarımı.
Resim
Resim
Öneriyi dikkate alıp vakit ayırdığınız teşekkür ederim.
Sanırım İfliss ve Buz Büyücüleri diyerek yanlış yönlendirme yaptım:
Paylaştığınız yeni çizilen karakter daha ziyade Mısır tanrıçalarından ilham almış. Örneğin başındaki (kuş tüyünden) tacı, küpeleri ve kıyafeti.
Bedeni için İfliss ve Buz Büyücüleri referans alınabilir fakat yüzü için Saklı Irkları referans almak daha doğru sonuç verecektir.
Tacındaki değerli taşlar ve kordon çok isabetli olmuş fakat kuş tüyü yerine buz kristalleri yapılabilirse gerçeğe daha yakın olacaktır bir sonuç elde edebiliriz.
Emeğinize sağlık.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

yavuzsavage yazdı: 05 Nis 2025 23:56
yavuzsavage yazdı: 05 Nis 2025 23:42 Merhabalar,

Malum yapay zekayla fotoğraflar üzerinde oynamak artık çok kolay.İKV içinde buna benzer ufak bir etkinlik yapılabilir diye düşünerek birkaç görseli buraya bırakıyorum.Yaratıcı arkadaşların da konu altında görsellerle hatta videolarla desteklemesini isterim.

İyi Forumlar,
:yum:

https://hizliresim.com/1mitva7
https://hizliresim.com/42sut6w
Junon salonu:

https://hizliresim.com/nsw86t8
Junon yerini bir dayıya devretmiş sanırım :grin:
Resim
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

IFonQzrail yazdı: 07 Nis 2025 22:46 Çılgınsın Suzan 🤘🤘🤘🤘🤘

Resim
Çocukken ilk gördüğümüz, tanıştığımız gotik girl.. :')
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön