Öncelikle forumu hala sessizce takip eden İKV severlere selam olsun. Bu benim 16 yıllık oyun hayatımda foruma yazdığım son şey olacaktır. Vaktinizi ayırırsanız ve birazcık farkındalık oluşturabilirsem çok mutlu olurum.
Bu oyun bizim hayatımızın ve çocukluğumuzun bir parçası oldu. Büyülü müzikleriyle ve hikayesiyle büyüdük, tek bir eşya düşürünce mutluluktan heyecandan delirdik. Güncelleme gelmesi için yıllarca bekledik. Büyüdük, yaşlandık fakat hevesimizi heyecanımızı öldürmedik. Ancak İKV yi İKV yapan asıl şey kurduğumuz dostluklardı, birbirlerini hiç tanımayan insanların canla başla birbirlerine yardım edişi ve destek oluşuydu.
Bugün geldiğimiz nokta ise maalesef Karaköy sunucusundaki rezilliklerdir. Çemberlitaş önü, gördüğü herkesten görevi için yardım isteyen günlerce büyük seviyelerden destek bekleyenlerle dolu. İnsanların umrunda olan şey ise Erg yongası kasmak. Düşecek olan erg yongasını vereceğini söyleyen yemin eden dil döken görevi olanlara bile destek olunmaması bir kenara dursun, garibanların kasasındaki iki üç madeni çalan dolandırıcılara bile şahit oldum. Hayatın stresinden biraz uzaklaşıp gönül verdiği oyunu oynamak isteyenleri hayattan daha da bıktırıp oyunu bıraktırıyorlar. Daha kötü ne olabilir ki derken çoğu kişinin Çemberlitaş görevlerini gerçek para karşılığında yaptıklarını öğrendim...
Bu efsanevi oyunun bu hale gelmesinin hiçbir bahanesi cartı curtu yoktur. Bu oyunu hile yapan, boss kaçıran emek hırsızı ahlaksız ve aşağı yaratıklar gibi aynı zamanda yukarıda bahsettiğim, ihtiyacı olanlara yardım etmekten aciz insanlar bitirmiştir. O kişilere ithafen diyorum ki fırsatçılığınız, hırsınız ve kibrinizle bu oyundan zevk alıyorsanız... İyi eğlenceler. Oyunun ruhuna ihanet etmeyen dostlara ise iyi forumlar dilerim...
Oyundaki insanlığın ölüşü
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İttihad I Arz
Oyundaki insanlığın ölüşü
İttihad I Arz
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !