sayın yönetim destek bölümünden ceza itiraza bakmayı hiç düşündünmü veya destekde öyle bi kategorisinde olduğunu biliyormusun?
ne zaman bakıcaksınız artık ceza itirazlara?
ceza itiraz
- SessizEsinti
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- vaSloG
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Re: ceza itiraz
6.5 hafta önce yazdım geri dönüş yok 2 hafta önce gine yazdım gene ses seda yok yönetimin vurdumduymazlığı cidden cok can sıkmaya başladı.
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
- Swag
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Çorak Diyar Muhafızları
Hadi nostalji duygusundan ötürü bağlandınız 2025'te halen oynuyosunuz. Oyun ölmüş ağlayanı yok halen destek cart curt yazıyonuz ağlatmayın ya
oyunda tek bir yetkili bile yok cevap beklemeniz biraz absürt olmuş 
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
- SessizEsinti
- Acemi Savaşçı
seni ilgilendirem bi durum görmüyorum hacı isterse oyun bitane adam kalmasın gene buraya bu yazıyı yazarım forum değilmi sverimde syarımda.
- vaSloG
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iııı Asil Iııı
onu bende biliyorum ustad sorun yok sadece düşüncelerimizi yazmışız seninde bunu anlayamaman biraz üzücü olmuş
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
hayırlısı