Ramazan Etkinliği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Ramazan Etkinliği

Mesaj gönderen SeRRuh »

Ya ne cambazsın sen... etkinliğe katıldığın karakterini soruyorum sana listede 2 tane hileci var hangisi sensin? Söyle videonu paylaşacağım bu konu altına farklı sunucuları karıştırma tüm sunucularda oynadım. Tüm oyun camiası beni tanır doğru söylüyorsun ancak sadece senin gibi hileci kopyacı karakter yoksunları pek sevmez. Sebebi de bu konudaki gibi batıyorum size batmaya da devam edeceğim.

Kullanmadım diyorsun ama ince ayrıntılar veriyorsun önce oyunu açınca sunucu listesinde donuyor, önce programı açarsan da oyundan atıyor diyorsun. Bunları denemeden ananın karnında mı öğrendin? Demek ki açığını arayacak kadar ilgilenmişsin. Keşke azıcık zekan olsa da kendinle çelişmesen. 3-5 karaktersiz sırf kalabalık olabilmek için insanlara beni kötü tanıtmak için elinden geleni yapıyorsunuz farkındayım ama gram umursamıyorum. Siz benciller o insanlara benden daha iyi anlatacaksınız ne mal olduğunuzu :)

Etkinliğe katıldığın karakteri yazmanı bekliyoruz...
Kullanıcı avatarı
pitfall
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Lonca: The Sancak
Discord: pitfall

Mesaj gönderen pitfall »

SeRRuh yazdı: 26 Mar 2025 18:39 Ya ne cambazsın sen... etkinliğe katıldığın karakterini soruyorum sana listede 2 tane hileci var hangisi sensin? Söyle videonu paylaşacağım bu konu altına farklı sunucuları karıştırma tüm sunucularda oynadım. Tüm oyun camiası beni tanır doğru söylüyorsun ancak sadece senin gibi hileci kopyacı karakter yoksunları pek sevmez. Sebebi de bu konudaki gibi batıyorum size batmaya da devam edeceğim.

Kullanmadım diyorsun ama ince ayrıntılar veriyorsun önce oyunu açınca sunucu listesinde donuyor, önce programı açarsan da oyundan atıyor diyorsun. Bunları denemeden ananın karnında mı öğrendin? Demek ki açığını arayacak kadar ilgilenmişsin. Keşke azıcık zekan olsa da kendinle çelişmesen. 3-5 karaktersiz sırf kalabalık olabilmek için insanlara beni kötü tanıtmak için elinden geleni yapıyorsunuz farkındayım ama gram umursamıyorum. Siz benciller o insanlara benden daha iyi anlatacaksınız ne mal olduğunuzu :)

Ben makro programını denemediğimi söylemedim. Şu an kullanmıyorum ya da kullanamıyorum, bu ayrı bir konu. Ama burada herkes emin ki, eğer makro açabilecek durumda olsan, ilk sen açarsın—tıpkı daha önce salgı kasarken yaptığın gibi.

Kendini zeki sanan ama beyin gelişimi 5 yaşında durmuş kardeşim, böyle ağlamaya devam et. Gerçekten çok ağlıyorsun. Daha önce senin karaktersizliğini Meclisi Ayan ve Histeri ortaya çıkarmıştı, hatta YouTube'da bile paylaşmışlardı. Senin tarafında olmayan, seni sevmeyen ve sana malzeme vermeyen herkes hileci ve düzenbaz mı oluyor? Örneğin, Karaköy sunucusu açıldığında kendine Yıldırım 2 üretmek için loncadaki kişilere "Malzemeleri verin" demen bunun kanıtı. Üstelik loncadaki birinin zırhını ve yüzüğünü çalacak kadar karaktersizsin. Sana malzeme vermek istemeyenlere ise "Loncada barınamazsın" diyerek kapıyı göstermişsin.

Bir de utanmadan benim para peşinde koştuğumu, makro sattığımı iddia eden bu şahıs, Karaköy açıldığında para karşılığı görev yapan bir karaktersizdi. Şimdi ise kalkmış, bana "Sen para için oynuyorsun" demeye getiriyor. Kendi geçmişine bakmadan konuşan böyle ikiyüzlülerle uğraşmak gerçekten komik.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Ben makro ile bir şeyler kasacak olsam tillahını yaparım. Etik bulmuyorum. Ama sen ve saz arkadaşların her türlü kopya,hile ve hırsızlığı yapıyorsunuz. Sen neden hala etkinliğe katıldığın nicki söylemedin? 2 isimden birini söyleyeceksin diğerlerini zaten tanıyorum. Ben de videonu paylaşacağım hepsi bu ne o utanıyor musun hile videonu paylaşacağım diye? Hile yaparken utanmıyorsun da ortaya çıkacak diye mi utanıyorsun? Basma tüm tuşlara nickini söyle bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Yunanistan
Discord: vespalia

Mesaj gönderen vespalia »

sussanıza bro ya
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

pitfall yazdı: 26 Mar 2025 19:17
SeRRuh yazdı: 26 Mar 2025 18:39 Ya ne cambazsın sen... etkinliğe katıldığın karakterini soruyorum sana listede 2 tane hileci var hangisi sensin? Söyle videonu paylaşacağım bu konu altına farklı sunucuları karıştırma tüm sunucularda oynadım. Tüm oyun camiası beni tanır doğru söylüyorsun ancak sadece senin gibi hileci kopyacı karakter yoksunları pek sevmez. Sebebi de bu konudaki gibi batıyorum size batmaya da devam edeceğim.

Ben makro programını denemediğimi söylemedim. Şu an kullanmıyorum ya da kullanamıyorum, bu ayrı bir konu. Ama burada herkes emin ki, eğer makro açabilecek durumda olsan, ilk sen açarsın—tıpkı daha önce salgı kasarken yaptığın gibi.

Kendini zeki sanan ama beyin gelişimi 5 yaşında durmuş kardeşim, böyle ağlamaya devam et. Gerçekten çok ağlıyorsun. Daha önce senin karaktersizliğini Meclisi Ayan ve Histeri ortaya çıkarmıştı, hatta YouTube'da bile paylaşmışlardı. Senin tarafında olmayan, seni sevmeyen ve sana malzeme vermeyen herkes hileci ve düzenbaz mı oluyor? Örneğin, Karaköy sunucusu açıldığında kendine Yıldırım 2 üretmek için loncadaki kişilere "Malzemeleri verin" demen bunun kanıtı. Üstelik loncadaki birinin zırhını ve yüzüğünü çalacak kadar karaktersizsin. Sana malzeme vermek istemeyenlere ise "Loncada barınamazsın" diyerek kapıyı göstermişsin.

Bir de utanmadan benim para peşinde koştuğumu, makro sattığımı iddia eden bu şahıs, Karaköy açıldığında para karşılığı görev yapan bir karaktersizdi. Şimdi ise kalkmış, bana "Sen para için oynuyorsun" demeye getiriyor. Kendi geçmişine bakmadan konuşan böyle ikiyüzlülerle uğraşmak gerçekten komik.
Öncelikle merhabalar, bu mesajı bir bilgilendirme ve gerçekleri bilmeyen bazı kişilerin olayları yanlış yerlere çekmesi sebebiyle yazmak zorunda kaldım...

Bana gelecek olursanız 2006-2007 yılından kapalı betadan beri oyunu oynayan ara ara bırakıp başlayan bazende abartıp günlerce aylarca bağlanıp kalan hile hurda kopya ile işi olmayan 40+ yaş üstü birisi olaraktan.

Karaköy sunucu açıldığında bütün oyuncular ve loncalar arasında tatlı bir çekişme oldu buna hepimiz şahidiz...

Murat kardeşimi Eminönü sunucusundan tanıyordum ve çok eski dostluğumuz var kendisi oyunun gelişimi için oldukça emek vermiş sosyal medyada da bir kitleye hitap eden bir insandır bu bir gerçek.
karaköy sunucusu açıldığında kemik bir kadro kurarak oyuna başladık kemik kadro derken 4-5 eski dostluğumuz olan kişiler..Murat youtuber olduğu için yayınları oldukça izlendi bu süreçte loncaya yeni gelenler oldu içlerinde seveni sevmeyeni çekemeyeni çekeni artık nereye sığdırırsanız loncayada bu denli kişiler geldi gitti kimisi kaldı kimisi bıraktı vs vs...Menfaatçi insanlarda çok 20-30 yaşına gelmiş yalakalık yapanını mı ararsın 1 tane item için görev için yalvaranı... Yahu arkadaşlar bu bir oyun ya kendinize gelin..Kendinizi benliğinizi kaybetmeyin altı üstü oyun.Zevk almaya bakın...

Kemik kadro ile 100-200 hs ile gaffar kesildikten sonra oyunun ilk haftası 50 lvl çubuk asa üretip 57-58 lvldeyken daha karaköy bosslarına başlamadan baktık loncada kalabalıklaştı görevleri olan var sıgınaklar migrat ve çt için y2 üretelim dedik kimseden ne item,salgı, peptit, jadeit, xeno, veyahut oyun m si İSTEMEDİK İstemeyede gerek yok istedi diyen çıksın ben loncaya xeno salgı verdim desin diyemez çünkü tılsımı kemik kadro üretti 5-10 günde üretildi bu tılsımlar ve o tılsımla onlarca kişinin görevi yapıldı kulaktan duyma iftiralarla alın terimizi hilesiz hurdasız emeğimizi çiğnetemem.. Ben xenocuyumdur eskiler bilir e.ö sunucusunda tanır tanımaz ve halende kopyasız hilesiz hurdasız yüzlerce hatta binlerce madenim materyalım durur duruyorda.
E. Ö sunucusunda menekşe elmas 45 m ederken savaşçıma ejder asa üreten birisi olarak.
Bu emek hırsızları yüzünden Karaköy sunucusunda oynuyorum(z).

Bir diğer konu ise locadaki birinin zırhını yüzügünü çeketini çaldı muhabbeti, insan sarraflığı sınaması yaptım bakalım ne oluyor diye.. Karamuk altun setimi diğer büyücüme aktarırken loncadan ayrılmış ayrılma sebebi ise menfaatçi yalakalık yapan birisi zaten bu kişilerin aramızda yeri yoktur.. Aktarım yaptım özelime yazdı ne oldu itemlerine dedi bende çalmışlar yazdım bunu yayan kişi ismi cismi belli rencide etmek istemiyorum belki ergenliğine verir olgunlaşınca anlar yargısız infazını sonra bu muhabbet çıktı :)))

Uzun lafın kısası alın terinizle varın neye varacaksanız ulaşamadığınız ciğere mundar demeyin hileyle hurdayla emek hırsızlığı ile çalmayla çırpmayla insanların haklarına girmeyin unutmayın bu bir oyun..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön