yeni sunucular açılması gerekli çalışmalar ne zaman başlayacak
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
yeni sunucular açılması gerekli çalışmalar ne zaman başlayacak
Karaköy sunucusu açıldığından beri küfür, argo kelimeler ve boss kaçırma olayları arttı. Discord kanallarında sürekli küfürler ve tehditler ediliyor. Tüm loncaları ve bireysel oyuncuları tek bir sunucuya sığdırmaya çalışıyorsunuz, ancak tehditler hala devam ediyor. Bu sorunun çözülmesi için en az 2-3 yeni sunucu daha açılmalıdır. bu sorunu yaşayan oyuncuların loncaların ikiye bölünmesi gerekmektedir
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Re: yeni sunucular açılması gerekli çalışmalar ne zaman başlayacak
eö ve karaköy dışında ramazan özel topla kazan etkinliği yapılmadı.
diğer sunucuların birleşmesi veya kapanması lazım artık
diğer sunucuların birleşmesi veya kapanması lazım artık
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Etkinliğin karaköy kısmına baktığında 2 hilecinin paslaştığını görebilirsin. Videoları destek ekibine gönderildi. Herhangi bir işlem yapılmadı. Yeni sunucu sözü verildiği halde neden açılmadı bilmiyorum açılır mı sanmıyorum. Eskiden insanlar sıkıldığı için ara verirdi şimdi hile hurdadan bırakıyorlar.
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Mazi
Tamam iyi güzel diyorsunuz da bunları kim yapacak? Orti ayrılmadan karaköyü açtı lakin diğer sunucuyu açmadan ayrıldı. Şuan yönetim TT de yeni bir geliştirici atanacakmı? Yeni bir ekip kurulacakmı? Bilmiyoruz yani şuan yeni sunucu bir hayalden ibaret.
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

Yeni birileri atansa var ya sadece yapacağı etkinlikler ve moderasyon bile şu kitleyi ayakta tutardı.xxJUSTINGxx yazdı: ↑25 Mar 2025 22:35 Tamam iyi güzel diyorsunuz da bunları kim yapacak? Orti ayrılmadan karaköyü açtı lakin diğer sunucuyu açmadan ayrıldı. Şuan yönetim TT de yeni bir geliştirici atanacakmı? Yeni bir ekip kurulacakmı? Bilmiyoruz yani şuan yeni sunucu bir hayalden ibaret.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Bence bu oyunu ayağa kaldırabilecek, yetkinlikte developer bulmaları imkansız, ama dediğin gibi etkinlik vb. yapilabilir.TOLGARDA yazdı: ↑26 Mar 2025 01:58Yeni birileri atansa var ya sadece yapacağı etkinlikler ve moderasyon bile şu kitleyi ayakta tutardı.xxJUSTINGxx yazdı: ↑25 Mar 2025 22:35 Tamam iyi güzel diyorsunuz da bunları kim yapacak? Orti ayrılmadan karaköyü açtı lakin diğer sunucuyu açmadan ayrıldı. Şuan yönetim TT de yeni bir geliştirici atanacakmı? Yeni bir ekip kurulacakmı? Bilmiyoruz yani şuan yeni sunucu bir hayalden ibaret.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yeni yöneticiler atansa onlara yol gösterecek bir üst yönetimde yok o adam gelse ne yapacak güncelleme getiremez etkinlik yapsa biyere kadar eski yöneticiler gibi yatacaklarTOLGARDA yazdı: ↑26 Mar 2025 01:58Yeni birileri atansa var ya sadece yapacağı etkinlikler ve moderasyon bile şu kitleyi ayakta tutardı.xxJUSTINGxx yazdı: ↑25 Mar 2025 22:35 Tamam iyi güzel diyorsunuz da bunları kim yapacak? Orti ayrılmadan karaköyü açtı lakin diğer sunucuyu açmadan ayrıldı. Şuan yönetim TT de yeni bir geliştirici atanacakmı? Yeni bir ekip kurulacakmı? Bilmiyoruz yani şuan yeni sunucu bir hayalden ibaret.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yani tabi bizimde temennimiz iyi yönde yeni gelen geliştiriciler oyunun dosyalarını daha iyi bir oyun motoruna aktarsa sunucular birleşse(eski 6) canlılığı sağlamak için etkinlikler falan işte ozaman mükemmel olurdu
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

- AeternaVictrix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Şu oyunun akıbeti , yeni yöneticiler gelecek mi ne olacak çok merak ediyorum 
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
fişini çekin artık oyunun biz de bir efsane olarak hatırlayalım.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"