Loncamıza Düzenlenen Komplo...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Loncamıza Düzenlenen Komplo...

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Efeler Loncasını çekmeyip çakma çar açıp oyunculara pm lerle küfür yağdıranlar Efelerin çakmasıdır.
Örneğin;
Atax loncasına Efelerxecoreıs carıyla küfür edilmiş ve atalar bizim lonca üyemiz sanıp efeler atalarına küfür ediyor demiştir.Bundan snra pmlerde küfür yağdıranları öncelikle ark listenize ekleyin lvline bakın

Gelen pm lerdeki isimlere dikkat edin...

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Re: Loncamıza Düzenlenen Komplo...

Mesaj gönderen kupluce »

Yakup dün babı alıye getırılen 1 level Atax... dıye bir car vardı.(Resim eklemek istemıyorum elimde var) Sizden bir kac adamı kestık ve ortam gerildi biraz sonra ortaya cıkan bır car.Bunu da başkası yaptı demeyın bana. Kesinlikle sizden çıkmış bir çar. Her olayı geçtım fakat bu olaydan sonra barış kelimesi yok. siz olmadıgınızı ispatlayana kadar 1 leveline kadar Efeler kesılecek görev yapmanız engellenicek. Her şeyin bir sınırı var bir şey yapmadan once oturup düşünün biraz o küfürün kime gıttıgını anlayamacak kadar gerizekalı bi herıf her kim yaptıysa.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

İçerik silindi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.

[GM]Erdoğan
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bize karşı bu tür hesaplar açıldı.Biz ne atalar nede başkaları açtı diye bir iftirada bulunmadık.Sizle düşman olduktan snra 11 tane Efeler çarı çalındı biz yine atalar yaptı die bir iftirada bulunmadık.Efelerxbaba die bir çar açıldı bölgeye atalardan biri efelerin babası gelio dedi güldü ve biz yine atalar yaptı demedik.Biz oyunu kuralı göre oynarız ne kmsenin çakmasını yapar nede kmsenn loncasına hakaret edici bi karakter açarız.Biz kurallara göre oynarız.Biz kmseden korkupta arkadan vuranlardan değiliz ki o çarın açılması loncaya bi hakaret deil açan kişinin kendi seviyesizliğidir.Eğer o çarı açan bizden biriyse ispat koyarsanız bn Efelerxreis çarımı Video ya çekerek siler foruma da loncam kapatılmıştır derim altına imzamı çakar oyunu silerim.Siz bni daha tanıyamamışsınız.Ben düşmanıma silahımla cevap veririm.Kalleşlikle değil.Ben düşmanımla savaş zamanı savaşırım görev yaparken değil.Ben sunucuda Ultralardan başka hiç kmseye düşman olarak görmüyorum.Henüz Ultralardan başkası düşmanım değil.Amacım yapıcı olmak yıkıcı olmak istemiyorum.Gamsızın açtığı konuda Efeler loncasının isimleri arasında bunların hiç biri oyunda değil sallamış yazmışlar denmiş.Aralarında olmayan lonca üyeleri var.Ben artık Ultralara karşı düşmanlığımı başlatıyorum ve diğer sunuculardan eski üyelerimi çağırmamın sebebide budur.Bana bu sunucuda ultraların yaptığı kalleşliği kmse yapmadı düşman olmamın sebebi budur.Onların yaptığını bir başkası yapsa düşmanım olur haricinde bana kalleşlik yapmayanı düşman olarak görmem.

Bundan sonrası Ultra larla olan savaşımdır.Arz olmamın sebebide budur.

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

Efelerxreis yazdı:Bize karşı bu tür hesaplar açıldı.Biz ne atalar nede başkaları açtı diye bir iftirada bulunmadık.Sizle düşman olduktan snra 11 tane Efeler çarı çalındı biz yine atalar yaptı die bir iftirada bulunmadık.Efelerxbaba die bir çar açıldı bölgeye atalardan biri efelerin babası gelio dedi güldü ve biz yine atalar yaptı demedik.Biz oyunu kuralı göre oynarız ne kmsenin çakmasını yapar nede kmsenn loncasına hakaret edici bi karakter açarız.Biz kurallara göre oynarız.Biz kmseden korkupta arkadan vuranlardan değiliz ki o çarın açılması loncaya bi hakaret deil açan kişinin kendi seviyesizliğidir.Eğer o çarı açan bizden biriyse ispat koyarsanız bn Efelerxreis çarımı Video ya çekerek siler foruma da loncam kapatılmıştır derim altına imzamı çakar oyunu silerim.Siz bni daha tanıyamamışsınız.Ben düşmanıma silahımla cevap veririm.Kalleşlikle değil.Ben düşmanımla savaş zamanı savaşırım görev yaparken değil.Ben sunucuda Ultralardan başka hiç kmseye düşman olarak görmüyorum.Henüz Ultralardan başkası düşmanım değil.Amacım yapıcı olmak yıkıcı olmak istemiyorum.Gamsızın açtığı konuda Efeler loncasının isimleri arasında bunların hiç biri oyunda değil sallamış yazmışlar denmiş.Aralarında olmayan lonca üyeleri var.Ben artık Ultralara karşı düşmanlığımı başlatıyorum ve diğer sunuculardan eski üyelerimi çağırmamın sebebide budur.Bana bu sunucuda ultraların yaptığı kalleşliği kmse yapmadı düşman olmamın sebebi budur.Onların yaptığını bir başkası yapsa düşmanım olur haricinde bana kalleşlik yapmayanı düşman olarak görmem.

Bundan sonrası Ultra larla olan savaşımdır.Arz olmamın sebebide budur.

Efelerxreis
bizede savas baslatsanıza göreyim senin o bazı ezik adamlarını . reis seninle sorunum yok adamlarının cogu karsıma cok ckıyor. HERKES HADDİNİ BİLECEK !!!
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Reis sadece olay açılan çar degil.O açılan çardan önce Sonxcazfig ile sizin şifanın biri beni kesti oysaki biz kimseye dalaşmıyorduk.Yani senin demenle olmuyor bu işler önce ekibine haber anlatman gerekiyor...
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Karşına çkan adamlarım emin ol çalınan çarlarımızdır.Haricinde yer altından çıkan bi üyem yok.Yer altında karşıma çıkıolar diyorsan farklı bir durum.Biz haddimizi biliyoruz aynn senn de dedğin gibi Herkez Haddini Bilecek...Kimseden korkum yoktur bnu tekrar söylüyorum.Şuan karşıma tek aldığım lonca Ultra lar.Gerisi bni ilgilendirmez.Loncamdan sunucudaki oyunculara rahatsızlık veren varsa bana fotoyla ispatlasın cezasnı vereim.Senn vereceğin ceza ne olabilirki diyenler var.Unutmayın Loncanın gözlükleri itemleri bnm tarafımca karşılanıyor.İtemsiz bırakırım kendi kendini dizer tekrar hata yaparsa çarını siler loncadan ayrılır.Hataya hatayla cevap veren en büyük hatayı yapmış demektir.Tabi çocukları katmıyorum olayın içine çnkü onlar ne bizim kadar olgun düşünebilir nede bizim gibi olabilir.Yaşının verdiği olgunluğu kullananlar bana şikayetlerinde bulundular ve ters cevap alan buyursun foruma yazsın.Ayrıca Egitler bnm düşmanımdır yandaşım değil.Onlara pkk denmiş bni alakadar etmez.Bn Pkk nın oyunda olabileceğini sanmıorum.Kmsede umrumda değildir.Pkk nın dağda olduğuna inanıyorum.Eğer banada pkk diyorsanız buyrun jandarmaya haber verin siz ne biçim Türk Evladısınız ki Pkk diyip geçiştiriyorsunuz.Eğer karşındaki Pkk ise buyur devlet orda yok devlete güvenmion mu Türk evladıysan gel sen hallet işini nede olsa Her Türk Asker Doğmaz mı...Ama yok bn sadece laftayım amacım iftira atıp milleti size karşı kışkırtmak diosan hiç bir Türk evladı kardeşi kardeşe düşürmez.Herkezinde bildiği gibi Kardeşi Kardeşe düşüren Pkk'dır.Biraz mantıklı şeyler yazında bizde inanalım dediklerinize...İftira atmak bir Türk evladına yakışmaz.Bir daha bana pkk demeyin değilim has Türküm paşa paşa da askerliğimi yaptım.Dediğim gibi yok sen pkk sın demeye devam ediyorsanız özelinize adres vereim devlet orda buyur ihbar et ama pkk değilsem bn suç duyurusunda bulunurum haberiniz olsun.

Kmse tartışma konusunda muhattabım değildir.Doğru dürüst iftira atmadan tartşmak isteyenlere cevap veririm haricinde iftiralara artık cvp vermiyorum.Konu açacaklar ispatla konuyu açsın yoksa cvp vermem bunu son kez söylüyorum.Benim yerim oyun forum değil.Foruma neden cvp vermiyorsun yemedimi diye kelimeler kullananlar bilin ki yemediğinden değil takmadığımdandır.

Herkeze İyi Oyunlar...

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

ultralarla düşmanım kelimeni tartıp yazmamışsın buraya , artık bende o loncadayım cano =) iftiranın en babasını siz yapmadınız mı lan tayfuna ? bir de gelip burda ötüyorsunuz boyuna yok ispatımız olmadan konuşmayız yok şöyle yok böyle,ispatınız varmı tayfunun çaldığına ? yok.iftiraya devam edin anca.iyiki kastın bravo , biz senin gibi bağımlı değiliz ama.bundan sonra şu yaştayım falan deme zeka yaşını yaz buraya bizim için daha tatlandırıcı olur :)
item yaptın bir şey demiyoruz , loncanada dizdin ne diyecem , yok kıskanıyorlar falan emin ol kıskansam bir kaç gün oyun başından ayrılmam(senin gibi)yaparım onları , ama dediğim gibi bağımlı değiliz :)
tayfuna iftira atmaya devam et sen , ultralarla düşmanız de bide.2 item dizince milletin kendine güveni artıyor ama bizim kim olduğumuzu bilmiyorlar işte orda sorun :)

Tydixx
Bozkurtydixx
Ultraxtydixx
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

reis o zaman sorun sende değil loncanda
çünkü senin sölediklerine lonca üyelerin uymuyor
biz egitlerle savaşırken gelip onlara yardım ediyolar
foto istemişsiz bundan sonraki olaylarda foto alıcam eğer egitlere yardım edeni görürsem
ama sende onu loncandan atıcaksın

sana tavsiyem loncanı topla bu yazdıklarını onlarda söle
egitlerle ortak olmayın, bize dalmayın bizim zaten sizle işimiz olmaz
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

daywalker yazdı:reis o zaman sorun sende değil loncanda
çünkü senin sölediklerine lonca üyelerin uymuyor
biz egitlerle savaşırken gelip onlara yardım ediyolar
foto istemişsiz bundan sonraki olaylarda foto alıcam eğer egitlere yardım edeni görürsem
ama sende onu loncandan atıcaksın

sana tavsiyem loncanı topla bu yazdıklarını onlarda söle
egitlerle ortak olmayın, bize dalmayın bizim zaten sizle işimiz olmaz
katılıyorum benm demek istedigimde bu sen böylesin loncandaki karaktersiz ler sorun ckarıyor
'' LaZpApAzZ '
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön