Geçtiğimiz gün Mevlüt Dinç'le buluştuğumuzu forumda söylemiştim. Artık çektiğimiz videoyu sonunda yayınladım. Mevlüt Dinç'le beraber Eminönü'nü, Mısır Çarşısı'nı ve diğer yerleri gezdik. Oyunun hikayesini ve olanları yerinde konuştuk.
Herkese keyifli seyirler diliyorum.
Mevlüt Dinç'le İstanbul Kıyamet Vakti Sokaklarını Gezdik
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
Re: Mevlüt Dinç'le İstanbul Kıyamet Vakti Sokaklarını Gezdik
forumdaki sığırların slot makro hile tartışmasından sonra bu video ilaç gibi geldi güzel içerik
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Çok güzel bir içerik. Sivri Ada bile gerçeğiyle aynı google haritalardan bakabilirsiniz 
dutgulandim nereden nereye yahu ama hic degismemis ayni mevlut abi 
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
video beni çok duygulandırdı
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Bunu ilk defa gördüm istanbulda böyle bir yer olduğu bilmiyordum. Gerçekten oyunun geliştirildiği zamanlarda çok emek harcanmış. Değerli bilgi için teşekkürlerIFonQzrail yazdı: ↑14 Mar 2025 19:50 Çok güzel bir içerik. Sivri Ada bile gerçeğiyle aynı google haritalardan bakabilirsiniz

Güzel bir video olmuş, birkaç yıl önce oyun ve gerçek arasındaki benzerliği görünce çok şaşırmıştım neredeyse birebir yapmışlar. Oyunu uzun süredir oynamıyor olmama rağmen arada bir Halime Teyze'nin arkasındaki tramvayın olduğu sokağa giderim, nedense orası ayrı bir huzur veriyor bana. Son zamanlarda MevDinc ve ikv çok kez birlikte görülmeye başlandı, acaba İKVadmin Mevlüt abi ve çok sevdiği oyununu kurtarmaya mı döndü
Since 2008
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Mazi
Zannetmem zaten Mevdincinde oyuna dönmesi pek mümkün gözükmüyorDofians yazdı: ↑17 Mar 2025 19:03 Güzel bir video olmuş, birkaç yıl önce oyun ve gerçek arasındaki benzerliği görünce çok şaşırmıştım neredeyse birebir yapmışlar. Oyunu uzun süredir oynamıyor olmama rağmen arada bir Halime Teyze'nin arkasındaki tramvayın olduğu sokağa giderim, nedense orası ayrı bir huzur veriyor bana. Son zamanlarda MevDinc ve ikv çok kez birlikte görülmeye başlandı, acaba İKVadmin Mevlüt abi ve çok sevdiği oyununu kurtarmaya mı döndü
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: MAN
1910 yılında istanbuldaki binlerce köpek toplanıp sivri adaya atılıyor, Adada ki saldıran inatla yapışıp kalan köpekler oradan bir mesaj veriyor aslında bizlereIFonQzrail yazdı: ↑14 Mar 2025 19:50 Çok güzel bir içerik. Sivri Ada bile gerçeğiyle aynı google haritalardan bakabilirsiniz