yeni görevin hayırlı olsun deveng

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ramazanyrd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hanedan I Osmanlı

Re: yeni görevin hayırlı olsun deveng

Mesaj gönderen ramazanyrd »

Çok eski bir kuraldı sanırım forum modları oyun gm isimlerini kullanmak yasak diye o sebepten değiştirilmiş olabilir arkadaşın ismi. Yönetim #@!? gibiydi ama böyle skm şeylere dikkat ediyor.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

sonsuzadek45 yazdı: 02 Eki 2024 10:44
deveng yazdı: 02 Eki 2024 00:53 Merhaba arkadaşlar,

Konu başlığını arkadaşım iletti ve gerçekten çok şaşırdım. Tüm ekip dağıtılmış olup hali hazırdaki tüm yetkiler üst yönetime devredilmiştir ve kimin ilgilendiği hakkında en ufak bir fikrim bulunmuyor. Asılsız haberler bir o kadar da derinden üzdü.

Aile tehditine kadar giden olaylar silsilesinde bu oyuna tekrardan emek vereceğimi zannetmiyorum.

Bana göstermiş olduğunuz saygı ve güzel iletişiminiz için teşekkür ederim.

Farkında olmadan kalbini kırdığım, hakkını yediğimi düşünenler varsa hakkını helal etsin, benimki helal olsun.

Saygılarımla, iyi günler dilerim.
atakan. aileni tehdit edecek boyutlara varan ahlak ve karakter dışı davranışlarla karşılaştığını üzülerek belirtmek isterim. Bu tür tehditlerin hem hukuken hem de vicdanen kabul edilemez olduğunu ve gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını inaniyorum burası muz cumhuriyeti değil aileyi tehdit edecek kadar karaktersiz insanlar var ise buna yönellik mahkeme aç

ve fotoyu paylaşan kişi

Resim
Ben de discorddan aldım paylaştım, nerden bileyim shop olduğunu aga😂. Gerçi shop gibi de durmuyor.
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

ramazanyrd yazdı: 02 Eki 2024 11:17 Çok eski bir kuraldı sanırım forum modları oyun gm isimlerini kullanmak yasak diye o sebepten değiştirilmiş olabilir arkadaşın ismi. Yönetim #@!? gibiydi ama böyle skm şeylere dikkat ediyor.
Deveng yetkılı degıl ama neden yasak olacak kı
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

orti & deveng anonım olarak devam eder inş arkadaslar
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ramazanyrd yazdı: 02 Eki 2024 11:17 Çok eski bir kuraldı sanırım forum modları oyun gm isimlerini kullanmak yasak diye o sebepten değiştirilmiş olabilir arkadaşın ismi. Yönetim #@!? gibiydi ama böyle skm şeylere dikkat ediyor.
Mütefekkir adını Afrasiyab olarak değiştirdiği dönem o kural bitti. Eskiden mod'lar gm olunca sıfırdan forum hesabı açıyorlardı sonra isim değiştirme geldi sonra tamamen kimlik değiştirme olayı ortadan kalktı. Yaklaşık 2016 gibi falan yani. He niye böyle bir şeye ihtiyaç duyuluyordu onu da hiçbir zaman anlayamadım.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
xxJUSTINGxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Mazi

Mesaj gönderen xxJUSTINGxx »

TOLGARDA yazdı: 02 Eki 2024 20:14
Mütefekkir adını Afrasiyab olarak değiştirdiği dönem o kural bitti. Eskiden mod'lar gm olunca sıfırdan forum hesabı açıyorlardı sonra isim değiştirme geldi sonra tamamen kimlik değiştirme olayı ortadan kalktı. Yaklaşık 2016 gibi falan yani. He niye böyle bir şeye ihtiyaç duyuluyordu onu da hiçbir zaman anlayamadım.
Forum ismimi değiştirebilirmiyim mesela xxJUSTINGxx i değiştitebilirmiyim
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.

DevilMayCry
KaraköyResim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

xxJUSTINGxx yazdı: 08 Mar 2025 15:19
Eğer bir gün GM olursan evet ama sıradan bir vatandaş olarak kalırsan hayır
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
xxJUSTINGxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Mazi

Mesaj gönderen xxJUSTINGxx »

TOLGARDA yazdı: 08 Mar 2025 23:05
xxJUSTINGxx yazdı: 08 Mar 2025 15:19
Eğer bir gün GM olursan evet ama sıradan bir vatandaş olarak kalırsan hayır
Nasıl gm olacağım :grin: bu arada imzayı hala yapamadım nasıl yapabilir im yardımcı olursan sevinirim
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.

DevilMayCry
KaraköyResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön