Gece 1'deki Sancak Baskını

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Gece 1'deki Sancak Baskını

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Gördüğüm kadarıyla forumdaki arkadaşların yarısından fazlası oyuna aktif olarak girmiyorlar. Bu yüzden az önce yediğimiz ufak bir baskından görseller atmak istiyorum ki oyuna hasret giderelim.

Köşede sakin sakin duruyordum bir baktım ölmüşüm
Resim

Resim
Resim
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
trexi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Gece 1'deki Sancak Baskını

Mesaj gönderen trexi »

TOLGARDA yazdı: 28 Şub 2025 01:01 Gördüğüm kadarıyla forumdaki arkadaşların yarısından fazlası oyuna aktif olarak girmiyorlar. Bu yüzden az önce yediğimiz ufak bir baskından görseller atmak istiyorum ki oyuna hasret giderelim.

Resim

Resim
Resim
Eskiden balonun oraya kadar kuyruk olurdu yeniden canlanıp koşan insanlar tarafından :)
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

trexi yazdı: 28 Şub 2025 12:20
TOLGARDA yazdı: 28 Şub 2025 01:01 Gördüğüm kadarıyla forumdaki arkadaşların yarısından fazlası oyuna aktif olarak girmiyorlar. Bu yüzden az önce yediğimiz ufak bir baskından görseller atmak istiyorum ki oyuna hasret giderelim.

Resim

Resim
Resim
Eskiden balonun oraya kadar kuyruk olurdu yeniden canlanıp koşan insanlar tarafından :)
Bu arada bu yoğunluk az bir şey değil bu ss'lerin devamında da çok insan var. Nasıl oldu bilmiyorum ama Karaköy sunucusu açıldıktan sonra hiç dağılmayan bir yoğunluk oluştu oyunda
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gangbangg »

Cunki insanlar karakoy sunucusu acildikdan 1 ay sonra o sunucuyu terk ettiler. Boss kaciranlar, surekli sabote edenler vs vs , hayir yani onceden birlik beraberlik Gb vardi simdilerde sadece carini 52 lwl yapan 'Cahil insanlarin ' Boss kacirma etkinlikleri yuzunden ' Aman bee bunlarlami ugrasicagim giderim ful carlarimla Eminonunde savasirim ' ''bence dogru bir soylem'' hakli isyanda bulunup adamlar gidip oyunun zevk alarak oynuyorlar .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Gangbangg yazdı: 04 Mar 2025 14:05 Cunki insanlar karakoy sunucusu acildikdan 1 ay sonra o sunucuyu terk ettiler. Boss kaciranlar, surekli sabote edenler vs vs , hayir yani onceden birlik beraberlik Gb vardi simdilerde sadece carini 52 lwl yapan 'Cahil insanlarin ' Boss kacirma etkinlikleri yuzunden ' Aman bee bunlarlami ugrasicagim giderim ful carlarimla Eminonunde savasirim ' ''bence dogru bir soylem'' hakli isyanda bulunup adamlar gidip oyunun zevk alarak oynuyorlar .
Yok yanılıyorsun hocam Karaköy sunucusu açıldığı zamandan kalabalık halde. Orada adım atacak yer kalmadığı için Eminönü'ne geldim. Ex kasmak için slot bile bulunamıyor saat kaç olursa olsun.
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gangbangg »

TOLGARDA yazdı: 04 Mar 2025 20:12
Gangbangg yazdı: 04 Mar 2025 14:05 Cunki insanlar karakoy sunucusu acildikdan 1 ay sonra o sunucuyu terk ettiler. Boss kaciranlar, surekli sabote edenler vs vs , hayir yani onceden birlik beraberlik Gb vardi simdilerde sadece carini 52 lwl yapan 'Cahil insanlarin ' Boss kacirma etkinlikleri yuzunden ' Aman bee bunlarlami ugrasicagim giderim ful carlarimla Eminonunde savasirim ' ''bence dogru bir soylem'' hakli isyanda bulunup adamlar gidip oyunun zevk alarak oynuyorlar .
Yok yanılıyorsun hocam Karaköy sunucusu açıldığı zamandan kalabalık halde. Orada adım atacak yer kalmadığı için Eminönü'ne geldim. Ex kasmak için slot bile bulunamıyor saat kaç olursa olsun.
Evet halen oyle maden cekemiyorsun vs , isin zevkini alan adam zaten oynuyor her turlu ama boss kacirma olaylari fazla , Sen 15 yasindaki daha kendini bilmez insanlari gelipte adam sifatina koyunca onlarda kendilerini birsey zannederek sabote ediyor, suan gundedede onlardan yokmu ' Zargos fareleri ' diye gecen tayfa.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "

“Genel Etkileşim” sayfasına dön