Yeni Sunucu
Yeni Sunucu
Karaköy gibi başka sunucular açılacak mıydı sanki öyle bir duyuru görmüştüm doğru mudur ?
BOŞ
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Yeni Sunucu
Öyle bir duyuru yapıldı ama İKV'de herşey kaplumbağa hızında ilerlediği için çokta beklentiye girmemek lazım 

Benimde merak ettiğim konu bu . Yeni sunucu açılacaktı ve bir süre sonra karaköy sunucusu ile bu yeni sunucu arasında karakter aktarımı serbest olacaktı.
Ancak ne durumda bir açıklama gelmedi
Ancak ne durumda bir açıklama gelmedi
Bence bu saatten sonra açılmamalı, Karaköy'de KK bölgesi dışındaki yoğunluk ideal seviyede. He KK'da da ölüm seviyesinde kalabalık var ama olsun. Yeni sunucu derken eldeki sunucuyu kaybetmekten korkuyorum biraz.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Bence açılmalı çünkü akşam saatlerinde her bossun başında en az 5 grup var. İş güç derken oyuna zaten insanların hangi saat aralıklarında girdiği belli.
kuklacı kapandığında yeni sunucu gelecekti 6 aydır gelemedi 
Yönetim kalmamış dev yok orti yok orti varken sunucu açılacaktı. Kopyalar patladı paneciler devreye girdi adama ailesine ulaştılar yeni sunucuda yalan oldu
Yönetim kalmamış dev yok orti yok orti varken sunucu açılacaktı. Kopyalar patladı paneciler devreye girdi adama ailesine ulaştılar yeni sunucuda yalan oldu
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka