Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte İstanbul Kıyamet Vakti için havadislerinde istenilen bazı etkinlik önerilerini paylaşmak istiyorum. Oyun, yıllar içinde kemik bir oyuncu kitlesi kazandı ve Ramazan aylarında bu kitlenin daha da aktifleştiğini görüyoruz. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için aşağıdaki önerileri sunuyorum.
Mevcut indirimlerin süresi Ramazan ayının ortasına kadar uzatılmalı. Bu sayede daha fazla oyuncunun katılımı sağlanabilir.
Boss'ların sayısı artırılmalı ve canlanma süreleri kısaltılmalı. Oyuncuların beklemek yerine sürekli savaşta kalması sağlanabilir. (3 GBZ varken, birden fazla Hakir, Büyük Büyücü ve Komiser eklenebilir.)
Boss'ların can değerleri azaltılmalı ve yeniden doğma süresi hızlandırılmalı. Böylece karakter dizme süreci hızlanır ve yeni hesap açma teşviki oluşur. (Oyuncuların çoğunluğu boss kesme fırsatı bulduğu gibi, dağılım daha adil bir hal alır.)
Günlük olarak oyunculara farklı görevler verilerek oyuna bağlanmaları sağlanabilir.
Örnek Görev:
Bu etkinlikler Ramazan ayında oyuncuların aktifliğini artırırken, oyunun akışını da hızlandıracaktır. Umarım öneriler değerlendirilir ve hep birlikte daha keyifli bir İKV deneyimi yaşarız!
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum! Hepinize iyi oyunlar!
- RIPPER