Yönetimin desteğe bakması için
- vespalia
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yunanistan
- Discord: vespalia
Yönetimin desteğe bakması için
Önemli bir şey mi olması gerekiyor şu desteğe bakması için? Öyleyse yaparız, sıkıntı yok. Biz bize yeteriz Loncası Karaköy'de aktif olarak oluşan bir düzeni bozmak amacıyla kaçırma karakterleri kasıp, bossları sabote ediyor. Zaten desteğe yavaş bakıyorsunuz, en azından bu çarların kasılmaması için 59 çarlarını banlayın. Bu kadar basit. Kalabalık bir sunucu, kimseyle şahsi derdim yok ama düzeni bozmaya çalışanlar her zaman bloklanmalı.
Re: Yönetimin desteğe bakması için
Sunucudaki birçok oyuncu, oyun içi huzuru korumak için elinden geleni yapıyor. Ancak, son zamanlarda Biz Bize Yeteriz loncası Karaköy'de düzeni bozma amacıyla kaçırma karakterleri kasıp boss kesimlerini sabote ediyor. Bu durum, sunucudaki tüm oyuncuları olumsuz etkiliyor. 59 seviye karakterleri bloklanırsa sürekli desteğe bakmanızada gerek kalmaz.
Re: Yönetimin desteğe bakması için
Birkaç gündür sohbet ekranında kaos var ben de farkındayım ama yönetim bunu görürse moderasyon uygulamak yerine katı önlemler almayı deneyecektir bu yüzden şu anki sansürlü uygulamayla iyi kötü bir şekilde devam etmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
ya da çok parlak bir fikir olarak yönetim gönüllü moderasyon ekibi başvurularını tekrar açabilir. GM değil sadece moderasyon bile çok büyük fark yaratacaktır.
ya da çok parlak bir fikir olarak yönetim gönüllü moderasyon ekibi başvurularını tekrar açabilir. GM değil sadece moderasyon bile çok büyük fark yaratacaktır.