Telefon Onayı Sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Telefon Onayı Sorunu

Mesaj gönderen yeCs »

Merhabalar,

2007 yılından bu yana İKV oynamaktayım. Dile kolay 18 yıl geçmiş. Bu geçen 18 yılda her daim çift efsunlu itemlere, reçetelere merak salmıştım. Yani efsun önemli değildi, gördüğüm çift efsunlu itemin setini dizmeye çalıştım. Birçoğunu başardım, ama yine birçok eksiğim var.

Bir karakter kasasında toplam 128 boş yer var. Bunların yarısından çoğu tılsım ve majör itemlere gidiyor. İksirler, takılar vs derken kasalar doluyor.

Bu nedenle birçok hesap açarak item koleksiyonlarımı o hesaplarda saklıyordum. Toplamda 50'ye yakın hesabım var. Her birinde itemler, reçeteler takı setleri, kütük setleri cç, yatağan setleri vs var.

Bunları Excel listesinde saklıyorum. Oyunda chat kapanmasına rağmen her gün girip birkaç saat farklı bölgelerde çift efsunlu item/ reçete kastım.

Oyundan zevk alma tarzım bu benim. İnsanlar ne amaçladığımı anlamıyorlar, gerçi bazen bana da saçma geliyor serçe moginot kadın şifa seti ne yapacağım ki diyorum ama sonra ben set tamamlandıkça mutluluk hormonlarım artıyor. Sonuçta oyunu da beni mutlu etmesi için oynuyorum.

Şimdi gelelim sorunumuza. Bu telefon onayı olayından sonra ben bu hesaplarıma giriş yapamıyorum. 4 adet hesabıma ( içinde full hesaplar olan) telefon tanımladım. Kendimin, eşimin, annemin ve babamın numaralarını kullandım ama 45 numara bulma ihtimalim yok.

Bu işe bir düzenleme gelmesi gerekmiyor mu? Maden güvenlik diyorsunuz, neden bir numara ile tüm hesapları doğrulayamayalım ki? Bu hesapların tamamı bana ait, bir sorun olduğunda muhatap olunması gereken kişi benim. Neden tüm hesaplarımda aynı telefon numarası kullanamıyorum? Lütfen bu işe bir çözüm bulun.
Resim
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Telefon Onayı Sorunu

Mesaj gönderen ApolloBrown »

Verilen hakkın geri alınmasının hiçbir akla, mantığa, hukuka sığar tarafı yok. Oyun 39 seviyesinden 59 seviyesine geldi. Onlarca reçete, eşya, materyal eklendi ama asla envanter ve banka çoğaltılmadı. Haliyle insanlar da kasa karakteri dediğimiz karakter ve hesaplar oluşturdular. Bundan sonraki hesap açma işlemlerinde telefon istenmesinde sorun yok ancak önceki dönemde açılan hesaplar için telefon numarası istenmesi sadece mağduriyet yaratıyor.

İçimde kalan zerre oyun sevgisi de bu ve benzeri nedenlerle yok oluyor maalesef.
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

yeCs yazdı: 25 Oca 2025 22:54 Merhabalar,

2007 yılından bu yana İKV oynamaktayım. Dile kolay 18 yıl geçmiş. Bu geçen 18 yılda her daim çift efsunlu itemlere, reçetelere merak salmıştım. Yani efsun önemli değildi, gördüğüm çift efsunlu itemin setini dizmeye çalıştım. Birçoğunu başardım, ama yine birçok eksiğim var.

Bir karakter kasasında toplam 128 boş yer var. Bunların yarısından çoğu tılsım ve majör itemlere gidiyor. İksirler, takılar vs derken kasalar doluyor.

Bu nedenle birçok hesap açarak item koleksiyonlarımı o hesaplarda saklıyordum. Toplamda 50'ye yakın hesabım var. Her birinde itemler, reçeteler takı setleri, kütük setleri cç, yatağan setleri vs var.

Bunları Excel listesinde saklıyorum. Oyunda chat kapanmasına rağmen her gün girip birkaç saat farklı bölgelerde çift efsunlu item/ reçete kastım.

Oyundan zevk alma tarzım bu benim. İnsanlar ne amaçladığımı anlamıyorlar, gerçi bazen bana da saçma geliyor serçe moginot kadın şifa seti ne yapacağım ki diyorum ama sonra ben set tamamlandıkça mutluluk hormonlarım artıyor. Sonuçta oyunu da beni mutlu etmesi için oynuyorum.

Şimdi gelelim sorunumuza. Bu telefon onayı olayından sonra ben bu hesaplarıma giriş yapamıyorum. 4 adet hesabıma ( içinde full hesaplar olan) telefon tanımladım. Kendimin, eşimin, annemin ve babamın numaralarını kullandım ama 45 numara bulma ihtimalim yok.

Bu işe bir düzenleme gelmesi gerekmiyor mu? Maden güvenlik diyorsunuz, neden bir numara ile tüm hesapları doğrulayamayalım ki? Bu hesapların tamamı bana ait, bir sorun olduğunda muhatap olunması gereken kişi benim. Neden tüm hesaplarımda aynı telefon numarası kullanamıyorum? Lütfen bu işe bir çözüm bulun.
Eline koluna sağlık kardeşim. Bende bu konuda desteğe mesaj attım basit cevaplar ile geçiştiriyorlar.
Ne yani bütün sülalemizin telefonlarını mı talep edelim. Tabi bu da akla mantığa yatmayan bir arayış oluyor.
Ben de senin gibi tek telefon ile bütün hesaplarımı aktif etmek istiyorum ama yönetimin getirdiği amaçsız bir engel yüzünden aktif ve full karakter hesaplarına giremiyorum.

Bu konuda yönetimin güzel bir çalışma yapması şart sonuçta biz küfür, hakaret ve başkalarını engelleyecek hareketler yapmıyoruz. Neden çt yüklü, asası yükseltilmiş hesaplara giremiyoruz ki...

Yönetimin sesimizi duymasını itina ile talep ediyoruz.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Konunun daha güzel bir çözüme ulaşması adına GÜNCEL tutmak istiyorum.

Full karakterli hesaplarımıza ayrı ayrı telefon bulma zorunluluğunun kaldırılmasını ÖNEMLE rica ediyoruz.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
ReaListGangsta
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ReaListGangsta »

+1 ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön