Duyurusu yapılan yeni sunucu ne zaman açılacak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Swag
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Lonca: Çorak Diyar Muhafızları

Re: Duyurusu yapılan yeni sunucu ne zaman açılacak

Mesaj gönderen Swag »

vespalia yazdı: 02 Şub 2025 02:45
Ostankino yazdı: 31 Oca 2025 14:57 Ekip sırf bu yüzden dağıtılmış bile olabilir.
Boş yapmaya gerek yok, o exe'yi arkadaşımdan almasaydın bu kolpaları da sıkamazdın, crowd control dosyasının ne olduğunu bile anlamazdın. Oyuncağını vermişler eline bol keseden hikâye uyduruyorsun, devam et. Kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyorsun, derdin ne, çözemedim ama anlayacağım.
Katılıyorum. Boş yapıyor. Ama sen ve arkadaşların da ikinci sınıf debuggerlarla başladığınız bu işte çeyrek asırlık oyunu kırmayı becerdiniz diye garip hallere girdiniz. Boş yapıyorsunuz. Arkadaşlarını geçtim sen bu işin sıfır noktasında bile yoktun.
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yunanistan
Discord: vespalia

Re: Duyurusu yapılan yeni sunucu ne zaman açılacak

Mesaj gönderen vespalia »

Swag yazdı: 02 Şub 2025 13:00
vespalia yazdı: 02 Şub 2025 02:45
Ostankino yazdı: 31 Oca 2025 14:57 Ekip sırf bu yüzden dağıtılmış bile olabilir.
Boş yapmaya gerek yok, o exe'yi arkadaşımdan almasaydın bu kolpaları da sıkamazdın, crowd control dosyasının ne olduğunu bile anlamazdın. Oyuncağını vermişler eline bol keseden hikâye uyduruyorsun, devam et. Kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyorsun, derdin ne, çözemedim ama anlayacağım.
Katılıyorum. Boş yapıyor. Ama sen ve arkadaşların da ikinci sınıf debuggerlarla başladığınız bu işte çeyrek asırlık oyunu kırmayı becerdiniz diye garip hallere girdiniz. Boş yapıyorsunuz. Arkadaşlarını geçtim sen bu işin sıfır noktasında bile yoktun.
Dostum, seni hatırlıyor gibiyim bir yerden. Acın var sanırım, her yere ‘ben yapıyordum, siz sonradan yaptınız’ vs. garip bir kıyaslama içerisindesin. Biz bahsettiğin 'ikinci sınıf debugger'ları bu oyunda kendimizi geliştirmeye yönelik kullandık, tamamen keyfiydi. Keyfi olmasa videolar çekip atmazdık. Sizin gibi vasıfsız IKV oyuncuları bir açık bulduğunda fare gibi saklanarak kullanır, başkası bulup kullandığında da boş boş konuşur. Sınıf uyarısını atlatabiliyorum diyordun, kanıtlayabilirsen bundan sonraki mesajlarını ciddiye alacağım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön