İKV Ocak Ayı İndirimleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

İKV Ocak Ayı İndirimleri

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Resmi sitede duyuru olarak 03.02.2025 tarihine kadar geçerli indirim duyurusu geçilmiş. Resmi siteye kaç gündür girmediğim için daha yeni gördüm sizlerin de işine yararsa diye foruma taşıyayım dedim.
Resim

Bu arada lonca pasaportu zaten ÇT Kutu plus'un yanında hediye geldiği için zaten herkeste fazlasıyla olan bir ürün yanılmıyorsam. Karakter sigortası da plusunuz varsa yine hediye gelmiş bir ürün. Karaköy sunucusuna plussuz girilmediğini düşündüğümüzde bu iki ürün de aslında oyunu halihazırdaki oyunculara hitap etmiyor diye düşünüyorum ama yine de indirim gibi bir yenilik yapılmış olması sevindirici bir gelişme.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: İKV Ocak Ayı İndirimleri

Mesaj gönderen Alicavus »

TOLGARDA yazdı: 30 Oca 2025 10:40 Resmi sitede duyuru olarak 03.02.2025 tarihine kadar geçerli indirim duyurusu geçilmiş. Resmi siteye kaç gündür girmediğim için daha yeni gördüm sizlerin de işine yararsa diye foruma taşıyayım dedim.
Resim

Bu arada lonca pasaportu zaten ÇT Kutu plus'un yanında hediye geldiği için zaten herkeste fazlasıyla olan bir ürün yanılmıyorsam. Karakter sigortası da plusunuz varsa yine hediye gelmiş bir ürün. Karaköy sunucusuna plussuz girilmediğini düşündüğümüzde bu iki ürün de aslında oyunu halihazırdaki oyunculara hitap etmiyor diye düşünüyorum ama yine de indirim gibi bir yenilik yapılmış olması sevindirici bir gelişme.
Bu tür haberlere bile umutla bakıyoruz. :D :D
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön