Şuanda ikv ile ilgilenen kim var belli değil.
Duyurusu yapılan 2. yeni sunucu ne zaman açılacak ?
Duyurusu yapılan yeni sunucu ne zaman açılacak
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
Re: Duyurusu yapılan yeni sunucu ne zaman açılacak
26 temmuz muydu neydi sunucunun ilk günü , o hypela birlikte hemen 2.hafta açılacaktı çok geç kalındı , yönetim fırsatı değerlendiremedi , şuan yine kopyalı eöde oynayan kemik kitle oynuyor kalabalık çok çabuk dağıldı , zaten şuan oynayanlar her halükarda oynayacak bağımlı olmuş psikopat tipler , eski oyuncular daha değerli benim gözümde onları çok erken kaybettik 26 temmuzda sunucunun ilk günleri ilk haftası çok eski oyuncu görmüştüm
Yeni sunucuyu geçtim mevcut sunucuların açık durduğuna şükretmek lazım oyunu şu an kim idare ediyor aşşırı merak ediyorum.
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Bunu ben de acayip merak ediyorum.Arada bir girip websiteden ne zaman kapanacak diye bakıyordum, tam tersi youtube'da hala onu kestim, bunu ezdim videoları dönmeye devam ediyordu.Üstelik duyduklarıma göre 2027 yılına kadar sunucuların açık kalmasına yönelik sözleşme uzatma durumu olmuş.

- Ostankino
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
2nci sunucudan önce yönetimin ilgilenmesi gereken daha vahim konular var. Oyunun server tarafında çalışan sobeenin geliştirdiği CrowdControl MMORPG sisteminin bir kısmı bir önceki yönetim yüzünden dışarıya sızmış vaziyette.
Senior Software Engineer
-
- Salgın Koruyucusu
- Ostankino
- Cin Avcısı
Ne exe si dayı. Adam komple sunucuyu almış götürmüş. Bende sadece exe biliyordum. Oyunun server tarafında çalışan TÜM dosyalara sahip kişiler var. Adamlar nasıl PVP yaparız diye yırtınıyor. İlla resim attırmayın bana. Sonra benim başım yanacak
Senior Software Engineer
- Ostankino
- Cin Avcısı
Ekip sırf bu yüzden dağıtılmış bile olabilir.
Senior Software Engineer
- vespalia
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yunanistan
- Discord: vespalia
Boş yapmaya gerek yok, o exe'yi arkadaşımdan almasaydın bu kolpaları da sıkamazdın, crowd control dosyasının ne olduğunu bile anlamazdın. Oyuncağını vermişler eline bol keseden hikâye uyduruyorsun, devam et. Kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyorsun, derdin ne, çözemedim ama anlayacağım.