Oyuna farklı bir tat getirmek için kurmuş olduğumuz loncamızın tanıtım sayfasına hoş geldiniz.
Lonca katılım şartlarımız; +25 yaşında olunması ve 59 level olunması. Lonca içerisinde olumsuz davranışlar sergilenmesini de istemiyoruz. Discord'a katılımı da zorunlu kıldık. Tabii her zaman müsait olmayabilirsiniz ama olduğunuz vakitlerde katılım gösterip muhabbet etmekten de çekinmeyin.
Hedefimiz sabit oyun düzeninden çıkıp farklı eğlenceler kazandırmaktır. Yeni sunucuda eski günlerde ki gibi temiz bir oyun ile eğlenelim!
Loncamızın Discord sunucusunda yapacak olduğumuz etkinlikler, turnuvalar ve çekilişlere katılmak için sunucuya katılabilirsiniz.
Discord sunucusuna lonca üyemiz olmayan dostlarımızda katılabilirler. Sunucu linki aşağıdadır;
Parlementxx yazdı: ↑07 Eki 2024 23:53
Lonca şartı sadece bankadan geçmek kesin bilgi yayalım.
yaşın da büyüdü ama şu oyunu hâlâ tek hayat gayesi gibi oynuyorsun. senle birlikte bir de robot vardı, kendisine selam olsun bak o düzeldi artık göremiyoruz buralarda. sen de bir çeki düzen ver zaten zannımca benden yaşça büyüksün az erişken ol, ihracatlarına devam et : )).
Parlementxx yazdı: ↑07 Eki 2024 23:53
Lonca şartı sadece bankadan geçmek kesin bilgi yayalım.
yaşın da büyüdü ama şu oyunu hâlâ tek hayat gayesi gibi oynuyorsun. senle birlikte bir de robot vardı, kendisine selam olsun bak o düzeldi artık göremiyoruz buralarda. sen de bir çeki düzen ver zaten zannımca benden yaşça büyüksün az erişken ol, ihracatlarına devam et : )).
Günde 2 saat giriyorum yada hiç girmiyorum oyuna.Forumu soruyorsan arada bir girip mesaj atmakta hayat gayesi olmuyor.