Ücretsiz hakir kesimi
- xstreetglowx06
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Re: Ücretsiz hakir kesimi
Boss’u sabote ederek devam ettiğin bu tutumun nereye varacağını sanıyorsun? Haksız bir şekilde kestirdiğin bossu YouTube’da paylaşmaktan ne tür bir haz aldığını anlamak güç. Ayrıca, boss bana ait olmamasına rağmen, benim siramda boss’u kesip 2 ceket ve 1 mikroçip aldım. Kaçıramadiğin. Bossumu Bunun hakkında ne diyeceksin? Yaptığın açıklamada ‘bir çar ile boss kaçırıyorum’ demişsin, ancak orada 4-5 karakterin vardı. Yalan söylemeyi bırakıp biraz şerefli olmayı denesen, belki daha şerefli biri olabilirsin. Ayrıca, fake çarlardan insanlara hakaret ederken, anneleri ve kardeşlerine küfür ediyorsun. Senin ailen yok mu?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Başkasının emeğini sabote etmeyi geçtim bir de hakkına çökmüşsün bir de halt yemiş gibi anlatıyosun. Ne karaktersiz adamsın sen 
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
karakoy ilk cıktıgı zaman bu madz loncasının dcsıne gırmıstım
ejder asa satalım , işlenmiş gümüş satalım falan dıyolardı
maden gezın beyler hadı oyuna gırın satalım edelım adamlar onu yapmıs bunu yapmıs falan dıyolardı
neyse sonra bunlar işl gümüş üretimine başladı
dönüşümlü maden falan cekıyolar iyi güzel ceplerıne 3-5 kurus para gırıyordu sevınıyolardı char kasmayı bırakmıslardı deli gibi 3-5 kurus para kazanma peşındeydı bunların ekıbı neyse baktılar bunlar ejder asa basamıyoruz motora bıle almıyolardı bunları adamlar , sonra bunlar anonım charlar ıle kendılerını bazı ekıplere aldırdı görev vs. yaptılar sonra nedense ısım hakkı alıp ortalıkda olmaya basladılar yanı uzun lafın kısası
kenan ve junonda grup dilenen bir lonca anonım olarak takılıp sonra madz oldu
uzun lafın kısasına gelelım sımdı bu loncaya neden sovuyorsunuz arkadaslar kanları bozuk bunların döve dövede adam olmaz bunlar bunların tek oyuncagı ıkv
ve mıllet onu yapmıs mıllet bunu yapmıs haydı bızde yapalım dıyıp 2. gün dedıklerı lafı yıyen bır topluluk kendı arkadasları kendı loncadasları bıle bunlarla tsk gecıyor
bunların 2 adet dc kanalları var bı ara ugrayıp bakın ve soyle soylım bunların ad s.ad no vs. bilgileri herkesde var bunlar hangı cesaretle mılletle makara yapıyorkı halen anlamıs degılım mısal ben karakoyde oynasam bunlar bana boyle bir rahatsızlık verse gg 
maden gezın beyler hadı oyuna gırın satalım edelım adamlar onu yapmıs bunu yapmıs falan dıyolardı
neyse sonra bunlar işl gümüş üretimine başladı
uzun lafın kısasına gelelım sımdı bu loncaya neden sovuyorsunuz arkadaslar kanları bozuk bunların döve dövede adam olmaz bunlar bunların tek oyuncagı ıkv
oyunun fişi çekildiği zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum. bu hareketleri başka bir mmorpg oyununda yapamazsınız çünkü.
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
bymehmett yazdı: ↑07 Eki 2024 15:53 karakoy ilk cıktıgı zaman bu madz loncasının dcsıne gırmıstım
neyse sonra bunlar işl gümüş üretimine başladıdönüşümlü maden falan cekıyolar iyi güzel ceplerıne 3-5 kurus para gırıyordu sevınıyolardı char kasmayı bırakmıslardı deli gibi 3-5 kurus para kazanma peşındeydı bunların ekıbı neyse baktılar bunlar ejder asa basamıyoruz motora bıle almıyolardı bunları adamlar , sonra bunlar anonım charlar ıle kendılerını bazı ekıplere aldırdı görev vs. yaptılar sonra nedense ısım hakkı alıp ortalıkda olmaya basladılar yanı uzun lafın kısası
uzun lafın kısasına gelelım sımdı bu loncaya neden sovuyorsunuz arkadaslar kanları bozuk bunların döve dövede adam olmaz bunlar bunların tek oyuncagı ıkvve mıllet onu yapmıs mıllet bunu yapmıs haydı bızde yapalım dıyıp 2. gün dedıklerı lafı yıyen bır topluluk kendı arkadasları kendı loncadasları bıle bunlarla tsk gecıyor
bunların 2 adet dc kanalları var bı ara ugrayıp bakın ve soyle soylım bunların ad s.ad no vs. bilgileri herkesde var bunlar hangı cesaretle mılletle makara yapıyorkı halen anlamıs degılım mısal ben karakoyde oynasam bunlar bana boyle bir rahatsızlık verse gg
![]()
Emoji disinda bymehmetten yazi yazdigini gormek sasirtici , her neyse sen aktarima kapali yeni sunucu istiyorum +1 yazip da sonra acilan sunucuda neden oynamiyorsun oda farkli ironi
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
We Are Yunanistan loncasi Mad Z'ninmiş öğrenmiş oldum. Birkaç kez benim bosslarımı da kaçırdınız, ondan sonra Karaköy sunucusuna hiç girmedim desem yeridir.
Evet, böyle yaparak sevmediğiniz adamların canını sıkıyorsunuzdur ama yarın bir gün çarlarınızı tamamlayınca klanda savaşacak adam bulamayacaksınız. Çünkü iki üç kemik lonca dışında herkes oyunu bırakmış olacak. Mesela ben yeni birkaç oyun indirdim bilgisayarıma onları oynuyorum.
Evet, böyle yaparak sevmediğiniz adamların canını sıkıyorsunuzdur ama yarın bir gün çarlarınızı tamamlayınca klanda savaşacak adam bulamayacaksınız. Çünkü iki üç kemik lonca dışında herkes oyunu bırakmış olacak. Mesela ben yeni birkaç oyun indirdim bilgisayarıma onları oynuyorum.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
özenti cocuk coluklar karakoyu nımetten sanıyor , cepleri 3-5 kurus para görüyor seviniyor garibanlar napacaksın onlarında geçim kaynağı ikv olmuşApolloBrown yazdı: ↑07 Eki 2024 16:34 We Are Yunanistan loncasi Mad Z'ninmiş öğrenmiş oldum. Birkaç kez benim bosslarımı da kaçırdınız, ondan sonra Karaköy sunucusuna hiç girmedim desem yeridir.
çocukları sevindirmek sevaptır bunlar her zaman ağladığı için arada bi mutlu olmak hakları...
SADAKAMIZ OLSUN ÇİL YAVRULARI, DAĞILMANIZA AZ KALDI 
-MÜCAHİT
-MÜCAHİT