Ücretsiz hakir kesimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xstreetglowx06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Ücretsiz hakir kesimi

Mesaj gönderen xstreetglowx06 »

ResimResim
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Re: Ücretsiz hakir kesimi

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Boss’u sabote ederek devam ettiğin bu tutumun nereye varacağını sanıyorsun? Haksız bir şekilde kestirdiğin bossu YouTube’da paylaşmaktan ne tür bir haz aldığını anlamak güç. Ayrıca, boss bana ait olmamasına rağmen, benim siramda boss’u kesip 2 ceket ve 1 mikroçip aldım. Kaçıramadiğin. Bossumu Bunun hakkında ne diyeceksin? Yaptığın açıklamada ‘bir çar ile boss kaçırıyorum’ demişsin, ancak orada 4-5 karakterin vardı. Yalan söylemeyi bırakıp biraz şerefli olmayı denesen, belki daha şerefli biri olabilirsin. Ayrıca, fake çarlardan insanlara hakaret ederken, anneleri ve kardeşlerine küfür ediyorsun. Senin ailen yok mu?
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Başkasının emeğini sabote etmeyi geçtim bir de hakkına çökmüşsün bir de halt yemiş gibi anlatıyosun. Ne karaktersiz adamsın sen :D
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

karakoy ilk cıktıgı zaman bu madz loncasının dcsıne gırmıstım
ejder asa satalım , işlenmiş gümüş satalım falan dıyolardı
maden gezın beyler hadı oyuna gırın satalım edelım adamlar onu yapmıs bunu yapmıs falan dıyolardı
neyse sonra bunlar işl gümüş üretimine başladı :grinning: dönüşümlü maden falan cekıyolar iyi güzel ceplerıne 3-5 kurus para gırıyordu sevınıyolardı char kasmayı bırakmıslardı deli gibi 3-5 kurus para kazanma peşındeydı bunların ekıbı neyse baktılar bunlar ejder asa basamıyoruz motora bıle almıyolardı bunları adamlar , sonra bunlar anonım charlar ıle kendılerını bazı ekıplere aldırdı görev vs. yaptılar sonra nedense ısım hakkı alıp ortalıkda olmaya basladılar yanı uzun lafın kısası
kenan ve junonda grup dilenen bir lonca anonım olarak takılıp sonra madz oldu
uzun lafın kısasına gelelım sımdı bu loncaya neden sovuyorsunuz arkadaslar kanları bozuk bunların döve dövede adam olmaz bunlar bunların tek oyuncagı ıkv :) ve mıllet onu yapmıs mıllet bunu yapmıs haydı bızde yapalım dıyıp 2. gün dedıklerı lafı yıyen bır topluluk kendı arkadasları kendı loncadasları bıle bunlarla tsk gecıyor :) bunların 2 adet dc kanalları var bı ara ugrayıp bakın ve soyle soylım bunların ad s.ad no vs. bilgileri herkesde var bunlar hangı cesaretle mılletle makara yapıyorkı halen anlamıs degılım mısal ben karakoyde oynasam bunlar bana boyle bir rahatsızlık verse gg :)
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

oyunun fişi çekildiği zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum. bu hareketleri başka bir mmorpg oyununda yapamazsınız çünkü.
Kullanıcı avatarı
ReaListGangsta
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ReaListGangsta »

bymehmett yazdı: 07 Eki 2024 15:53 karakoy ilk cıktıgı zaman bu madz loncasının dcsıne gırmıstım
ejder asa satalım , işlenmiş gümüş satalım falan dıyolardı
maden gezın beyler hadı oyuna gırın satalım edelım adamlar onu yapmıs bunu yapmıs falan dıyolardı
neyse sonra bunlar işl gümüş üretimine başladı :grinning: dönüşümlü maden falan cekıyolar iyi güzel ceplerıne 3-5 kurus para gırıyordu sevınıyolardı char kasmayı bırakmıslardı deli gibi 3-5 kurus para kazanma peşındeydı bunların ekıbı neyse baktılar bunlar ejder asa basamıyoruz motora bıle almıyolardı bunları adamlar , sonra bunlar anonım charlar ıle kendılerını bazı ekıplere aldırdı görev vs. yaptılar sonra nedense ısım hakkı alıp ortalıkda olmaya basladılar yanı uzun lafın kısası
kenan ve junonda grup dilenen bir lonca anonım olarak takılıp sonra madz oldu
uzun lafın kısasına gelelım sımdı bu loncaya neden sovuyorsunuz arkadaslar kanları bozuk bunların döve dövede adam olmaz bunlar bunların tek oyuncagı ıkv :) ve mıllet onu yapmıs mıllet bunu yapmıs haydı bızde yapalım dıyıp 2. gün dedıklerı lafı yıyen bır topluluk kendı arkadasları kendı loncadasları bıle bunlarla tsk gecıyor :) bunların 2 adet dc kanalları var bı ara ugrayıp bakın ve soyle soylım bunların ad s.ad no vs. bilgileri herkesde var bunlar hangı cesaretle mılletle makara yapıyorkı halen anlamıs degılım mısal ben karakoyde oynasam bunlar bana boyle bir rahatsızlık verse gg :)

Emoji disinda bymehmetten yazi yazdigini gormek sasirtici , her neyse sen aktarima kapali yeni sunucu istiyorum +1 yazip da sonra acilan sunucuda neden oynamiyorsun oda farkli ironi :) Hayir yani insalar zaten ekonomik sikinti , gecim dersi stres atmak icin oyuna giriyor boss kesicek haliyle vs aticak vs vs .. bu yaratiklar gelip boss kaciriyolar ve bunlarla eglenen tipler , kardesim bilgileniriz varsa eger gercekten bak guzel ulkemde onca cinayet kavga dovus katliam var cikar birtanesi takar kalakalirsiniz orada, Senin annenin kiz kardesinin erkek kardesinin ismi var . sana yapmazlar kiz kardesine yaparlar , yaparlar yani Ankara gibi bir yerde . bence bu isten iki tarafida dc gruplarina alip ozur dilertip adam gibi yapicak bir yasi buyuk hatri sayilir birisi birbirlerinden ozur dilettirecek kapancak . Ha simdilerde Arby ve unity loncasinda bu surece dahil olmaya basladi sanirim .. bunlarda normal asil karakterleriyle boss kacirmaya calisiyolar , ayni keza bunlarda . Yonetim bu isler icin zindan olanagi yapmali tipki Knight gibi . koy 1000 tane oda kessin dursun can iksiri kudret iskiri tilsim kullanmak yok . bolum sonunda o cok sevdikleri hakiri koy al kes qq oglu de goreyim birdaha yapabilirlermi :)
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ApolloBrown »

We Are Yunanistan loncasi Mad Z'ninmiş öğrenmiş oldum. Birkaç kez benim bosslarımı da kaçırdınız, ondan sonra Karaköy sunucusuna hiç girmedim desem yeridir.

Evet, böyle yaparak sevmediğiniz adamların canını sıkıyorsunuzdur ama yarın bir gün çarlarınızı tamamlayınca klanda savaşacak adam bulamayacaksınız. Çünkü iki üç kemik lonca dışında herkes oyunu bırakmış olacak. Mesela ben yeni birkaç oyun indirdim bilgisayarıma onları oynuyorum.
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

ApolloBrown yazdı: 07 Eki 2024 16:34 We Are Yunanistan loncasi Mad Z'ninmiş öğrenmiş oldum. Birkaç kez benim bosslarımı da kaçırdınız, ondan sonra Karaköy sunucusuna hiç girmedim desem yeridir.

Evet, böyle yaparak sevmediğiniz adamların canını sıkıyorsunuzdur ama yarın bir gün çarlarınızı tamamlayınca klanda savaşacak adam bulamayacaksınız. Çünkü iki üç kemik lonca dışında herkes oyunu bırakmış olacak. Mesela ben yeni birkaç oyun indirdim bilgisayarıma onları oynuyorum.
özenti cocuk coluklar karakoyu nımetten sanıyor , cepleri 3-5 kurus para görüyor seviniyor garibanlar napacaksın onlarında geçim kaynağı ikv olmuş :) cunkı bu kafadakı ınsanalr asosyal ooo olmustur :):))))
Kullanıcı avatarı
Sheffinq
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sheffinq »

çocukları sevindirmek sevaptır bunlar her zaman ağladığı için arada bi mutlu olmak hakları...
Kullanıcı avatarı
Daco
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Daco »

SADAKAMIZ OLSUN ÇİL YAVRULARI, DAĞILMANIZA AZ KALDI :)

-MÜCAHİT

“Genel Etkileşim” sayfasına dön