HUZURSUZLUĞUM out HUZURLU OYUN İn✓

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RIPPER
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy

Re: HUZURSUZLUĞUM out HUZURLU OYUN İn✓

Mesaj gönderen RIPPER »

TOLGARDA yazdı: 05 Eki 2024 08:04
hattihumayun yazdı: 05 Eki 2024 01:27
TOLGARDA yazdı: 05 Eki 2024 00:10
MobilSorun78 yazdı: 04 Eki 2024 21:48 :kissing:
turkoxHAMSTER yazdı: 04 Eki 2024 14:37

Uygulanmaya başlayan moderasyonlar, destek mail dönüşleri ve bugün tekrar yayınlanan oyuncu sözleşmesi. Bu özgüvensiz çapulcu veletlerin ufak çaplı eğlencesi sona erdi.

Umarım bu yeni nesil arsızların peşinden koşmaya yeltenen taklitçi loncalar da dersini alıp sakince oynamaya devam ederler.
Nerde yayınlandı bu sözleşme
Ben eski bir şeyi yeni sanarak yazıyorlar sanmıştım gerçekmiş oyuna girerken bu ekran geliyor.
Resim
bunu yeni görüyorum oyuna girmediğim için , farklı madde var mı okudun mu hocam
Öncekini ezbere bilmiyordum ki ama hatırladığım kadarıyla 7 maddeydi normal sözleşme, buysa 8. Ne eklenmiş bilmiyorum hile vs ilgili şeyler var ama onlar önceden de vardı diye hatırlıyorum.
Yeni gelen kişi/ kişiler herhangi bir durumda sorun yaşamamak için TTnet'in avutkatlarından yeni metin talep etmiş gibi görünüyor. Hayal ettiğiniz gibi bir farklılık yok.

İşte bazıları:
  • Ekstra Detaylar: İkinci metin, kullanım şartları, üye hakları ve lisans hakları hakkında daha fazla ayrıntı sunuyor. Özellikle "üyeliklerin engellenmesi, susturulması, silinmesi" gibi durumların nasıl ele alınacağı detaylandırılmış. İlk metinde bu konuda genel bilgiler bulunurken, ikinci metin bu tür durumlarda kullanıcıların envanterlerindeki eşyaların da silinebileceği gibi ek bilgiler veriyor.
  • Sanal Ürünler: İkinci metin, oyun içi sanal ürünler hakkında daha detaylı bilgilere yer vermiştir. Özellikle sanal ürünlerin satın alınması, bedelin tahsili, iptal durumları ve kullanıcının hakları konusunda daha fazla ayrıntı bulunuyor. İlk metinde bu konuya dair bilgi daha genel olarak ele alınmış.
  • Lisans Hakları: İkinci metin, lisans hakları ve fikri mülkiyet konularında daha ayrıntılı. TTNET'in logolarını, markalarını veya diğer fikri mülkiyet unsurlarını değiştirmemeniz ve kötüye kullanmamanız gerektiği detaylandırılmıştır. Ayrıca, ikinci metinde, TTNET'in bu haklarını Türk Telekom grup şirketleri arasında devredebileceği ve bunun sözleşmeyi sona erdirme hakkı vermeyeceği belirtilmiştir.
  • Yasal Bilgiler ve Uyarılar: İkinci metin, uyarılar ve değişikliklerle ilgili daha fazla bilgi içeriyor. Özellikle, TTNET'in üçüncü kişilerle ilgili bilgileri nasıl paylaşabileceğine dair daha fazla açıklama var.
  • Hesap Engelleme ve Hak Kaybı: İkinci metinde, oyunda hesabın engellenmesi durumunda kullanıcıların daha önce satın aldığı ürünler ve oyun içi bakiyeler hakkında herhangi bir hak talep edemeyecekleri belirtilmiş. Bu bilgi ilk metinde bulunmamaktadır.
  • Dil Farklılıkları: İkinci metin genel olarak daha kapsamlı, açıklayıcı ve detaylı bir dil kullanmış. İlk metin daha kısa ve öz bir formatta yazılmıştır.
Sonuç olarak, ikinci metin daha kapsamlıdır ve kullanıcı hakları, sanal ürünler, lisans hakları ve yasal sorumluluklar konusunda daha fazla bilgi sunmaktadır.

Keyifli oyunlar dilerim,
  • BELİRSİZLİK
  • RIPPER
  • XVII

“Genel Etkileşim” sayfasına dön