Merhaba arkadaşlar
03.10.2024 sabah güncellemesinden 15 dk önce girdiğim hesaba güncelleme sonrasında girmeye çalıştığımda hesabımın bloklandığını gördüm ve şoka uğradım. Oyuna girdiğimde kimseyle bir alışveriş bile yapmadım sadece 2 tane fanatik kesip güncelleme sonrası girerim diye düşünerek çıktım. Desteğe itirazımı ilettim ancak görevli arkadaşlar artık ayrıldığından dolayı bir dönüş yapılmadığı için ne yapacağımı bilemez oldum. Bir de kafama takılan bir kaç şey var mesela oyunda boss kaçıran arkadaşlar cezalandırılmıyorken benim blok cezası almam, ceza yediğim zaman bana bir bildiri yapılmaması, ceza yedikten sonra itiraz edebileceğim bir uygulama yokken ya da o uygulamayı kullandığımda bir dönüş alamayacağım şartlardayken cezaya maruz kalabiliyo olmam, bunlar bana biraz mantıksız ve haksız geliyor. Başına bunun gibi bir olay gelen arkadaşlar fikir verebilirse ve sürecin nasıl işlediğinden biraz haberdar ederse çok memnun olurum.
Teşekkürler.
SEBEPSİZ BLOK CEZASI
- derdazulkuf
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Discord: ZULKUF
Re: SEBEPSİZ BLOK CEZASI
Cevap verirler bir kere yaz . Bana üç ay sonra dönmüşlerdi . Sınırsız banım vardı. Açıldı
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Re: SEBEPSİZ BLOK CEZASI
bir yandan güzel haber olmus bu oyunda yetkılıler var demekkı veya yetkılı var
diğer yandan gecmıs olsun sucun yoksa acılır ınsallah ıyı geceler
diğer yandan gecmıs olsun sucun yoksa acılır ınsallah ıyı geceler