MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Gozum kanadi yemin ederim
Neyse bu 49 seviye sunucu olayi vs detayi nasil? Eger oynanacaksa o server’da oynamak en guzeli olabilir eski gunler adina
Neyse bu 49 seviye sunucu olayi vs detayi nasil? Eger oynanacaksa o server’da oynamak en guzeli olabilir eski gunler adina
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Sizleri çok özledim tüm hesap şifrelerimi unutmuşum telefon vsde değiştik haliyle hesaplarıma erişemedim.yeni sunucu açılmış Tatar kullanıcı adıyla birazcık eski günleri anacağım hepinizi seviyorum ayrıca instagramdan kullanıcı adım fatihhtatarr takipleşrlim uzak kalmayalım
49 seviye sunucu olayını ben bilmiyorum, ilk defa senden duydum.
Karaköy sunucusunda başlar başlamaz eski loncamızı açtım başlarsan haber et daveti yapıştırayım.
Instagram'a 4-5 ayda bir giren sosyal medya kabiliyetsizi olarak X'te takipleştiğin tek kişi olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum.ftatar yazdı: ↑03 Eki 2024 20:30 Sizleri çok özledim tüm hesap şifrelerimi unutmuşum telefon vsde değiştik haliyle hesaplarıma erişemedim.yeni sunucu açılmış Tatar kullanıcı adıyla birazcık eski günleri anacağım hepinizi seviyorum ayrıca instagramdan kullanıcı adım fatihhtatarr takipleşrlim uzak kalmayalım
Oyunda Tılmesa/Tilmesa olarak ara ara takılıyorum, Instagram'a da en kısa zamanda senin için gireceğim.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Özlediğin muhakkak ki ben değil, o eski güzel günlerdir.
Sansür olmasaydı ne olurdu bilemiyorum, mazallah...
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Bu fedakarlığı sizler için yaptım...

Tılmesa
Oynanacagi zaman karakter transferi yaparim ben de. Ama keske Karakoy serveri kurup Karakoy’u eklemeselerdi keskeRescuer yazdı: ↑03 Eki 2024 23:1049 seviye sunucu olayını ben bilmiyorum, ilk defa senden duydum.
Karaköy sunucusunda başlar başlamaz eski loncamızı açtım başlarsan haber et daveti yapıştırayım.
Instagram'a 4-5 ayda bir giren sosyal medya kabiliyetsizi olarak X'te takipleştiğin tek kişi olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum.ftatar yazdı: ↑03 Eki 2024 20:30 Sizleri çok özledim tüm hesap şifrelerimi unutmuşum telefon vsde değiştik haliyle hesaplarıma erişemedim.yeni sunucu açılmış Tatar kullanıcı adıyla birazcık eski günleri anacağım hepinizi seviyorum ayrıca instagramdan kullanıcı adım fatihhtatarr takipleşrlim uzak kalmayalım
Oyunda Tılmesa/Tilmesa olarak ara ara takılıyorum, Instagram'a da en kısa zamanda senin için gireceğim.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Birileri demiş forum öldü... 

Tılmesa
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA