Bu adam gm gibi takılıyor. Oyunun ilk haftasında halley asa ve zırh ürermişti. Şimdi bakıyorum ferro asa ile geziyor. Bb2 ve Bb3 reçetesi içmiş üretmiş. Buz 13, m1, y2, met3, M23 adam bildiğin eö sunucusundaki çarlar gibi dolu.
Ben her şeyi geçtim daha oyunun ilk haftasında o kadar curcuna varken nasıl halley asa zırh bastı? O ipekleri barutları çipleri bujileri 3.saf madenleri vs nasıl topladı?
Zaten loncası 5 gün sonra karaköy e girdi.
Karaköy e girdikten sonra 2 günde bu kadar madenin toplanma ihtimali yok.
Yönetimin açıklama yapması gerek.
Karaköy - Bıelem
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: Karaköy - Bıelem
Senin o bilem dedigin herifin oyuna yatırdıgı parayı bilsen . bu zerzenişi yapmazsın. alım satım sayfalarına girp görürsen anlarsın cok ciddi rakamlarda oyuna yatırım yaptı.
Bence bir insanı suçlamak bu kadar kolay olmamalı kendisini azda olsa tanıyorum gayet iyi birisi.
Unutulmamaliki MMRPG de paran varsa zaten kralsın
Bence bir insanı suçlamak bu kadar kolay olmamalı kendisini azda olsa tanıyorum gayet iyi birisi.
O nereye gitti hocam
Yalnız bu konuya değinilmişken bundan bahsetmek istiyorum, diğer rpg forumlarında vs insanların bu türün eskisi kadar popüler olmaması hakkında en kesin yorumu hepsinin yatır kazan modeline dönmüş olması. Örnek veriyorum para yatırmak seni ileri taşımıyor yatırmadan ilerleyemiyorsun, silah yükseltme olmadan ikv oynanabilir mi mesela oynanmaz.
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
makale34 yazdı: ↑25 Eyl 2024 18:43 Senin o bilem dedigin herifin oyuna yatırdıgı parayı bilsen . bu zerzenişi yapmazsın. alım satım sayfalarına girp görürsen anlarsın cok ciddi rakamlarda oyuna yatırım yaptı.
İyidir kötüdür demiyorum. Yönetimin yardım ettiği insanlar kötüdür diye bir genelleme yapmak da mantıksız.
Alım satım sayfalarında varım hiç göremedim adını.

İşte parası olan böyle yapabiliyor benim önerim asa ve zırhlarında boslardan düşmesiyeCs yazdı: ↑25 Eyl 2024 21:01makale34 yazdı: ↑25 Eyl 2024 18:43 Senin o bilem dedigin herifin oyuna yatırdıgı parayı bilsen . bu zerzenişi yapmazsın. alım satım sayfalarına girp görürsen anlarsın cok ciddi rakamlarda oyuna yatırım yaptı.
İyidir kötüdür demiyorum. Yönetimin yardım ettiği insanlar kötüdür diye bir genelleme yapmak da mantıksız.
Alım satım sayfalarında varım hiç göremedim adını.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
karakoyde sarma yok hile yok aynen hocam aynen 
- tugcmert12
- Salgın Koruyucusu
Bielem adlı kullanıcı klasman loncasi adı altında olan gm tarafından destek alan , discord kanallarında işte çip ipek aradığını gösteren (yalandan ) gsmustası şişko obezin ortiye 1 tavuk Bi ayran karşılığında oyunda 10 çip verdiğini biliyor musunuz ?
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Yalandan Real paraya maden alınır diyorlar. Dediği fiyattan satayım diyince ses çıkarmıyorlar.tugcmert12 yazdı: ↑29 Eyl 2024 08:12 Bielem adlı kullanıcı klasman loncasi adı altında olan gm tarafından destek alan , discord kanallarında işte çip ipek aradığını gösteren (yalandan ) gsmustası şişko obezin ortiye 1 tavuk Bi ayran karşılığında oyunda 10 çip verdiğini biliyor musunuz ?