OYUNU BIRAKTIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PabloEmilio
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

OYUNU BIRAKTIM

Mesaj gönderen PabloEmilio »

Diyecek çok fazla söz var fakat kelimeler yetmez. 1 haftadır yunanistan loncası denen ne olduğu belirsiz veletler oyunun içine etti, defalarca boss kaçırdılar yetmedi DDOS saldırısı yaptıkları videoyu foruma attılar, insanların emeklerini yok saydılar, Withoutyou diye bir karakter var 3 gündür hakkında en az 20 videolu şikayet vardır ve hala adam ban yemedi, benim bir büyücüme küfür yüzünden 3 yıllık ban atıldı hem de 1 saat içerisinde anında bloke edildi, adil değilsiniz. Bu oyuna harcancak zerre zamanım ve nakidim yok bu saatten sonra, karakterleri sildim ve bıraktım. Ettiğiniz haksızlıklar yüzünden, Allah belanızı versin, oyuna zarar verenlere, oyundan insanları uzaklaştıranlara ceza yok ama küfür yüzünden 3 yıllık bloke var , adaletiniz batsın.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: OYUNU BIRAKTIM

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Şahsen bende en son duyurudan sonra oyuna girmedim. Biliyordum çünkü birilerinin böyle şeyler yapacağını ve oyunu bokk edeceğini. Burada bokk kelimesini bile silecek adam kalmadı kapatacaksanız kapatın şu oyunuda herkes rahat etsin artık.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
PabloEmilio
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen PabloEmilio »

IFonQzrail yazdı: 28 Eyl 2024 23:57 Şahsen bende en son duyurudan sonra oyuna girmedim. Biliyordum çünkü birilerinin böyle şeyler yapacağını ve oyunu bokk edeceğini. Burada bokk kelimesini bile silecek adam kalmadı kapatacaksanız kapatın şu oyunuda herkes rahat etsin artık.
Çok zor birşey değil yeni sunucu açılmadan önce defalarca yazdım, biraz daha geç gelirdi çok çok yeni sunucu, karaköy bölgesinde olan boss'lar 20'li grup bölgesi yapılacak ya da oyun içerisinde sürekli denetmenler olacaktı. Oyuncuların huzurunu kaçıran, oyuna zarar vermeye çalışan kim varsa anında oyundan atıp bloke edecekti. Bu yapı oyunun sürekliliği ve devamlılığını sağlardı bu birincisi, ikinci mevzu ise oyuna yeni sunucu açılınca bononun asla ama asla yeni sunucuda olmaması gerektiğini dile getirdim ama olmadı yeni sunucuyla birlikte bono vardı fakat kopya sonucu oyundan kaldırıldı ama atı alan üsküdarı geçti 40 gün içerisinde yeni sunucuda ne hikmetse halley asalar zırhlar m1 m23 tılsımlar cirit atmaya başladı, bu demek oluyor ki ya bilerek müsaade edildi rant meselesi için ya da gerçekten görmeyecek kadar salaklardı. Neyse bıraktık kurtulduk güzelim hatıralar kaldı sadece eski günlerden.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

serverın ilk 3 haftası ilk 1 ayı çok güzeldi şahsen o dönem çok keyif aldım meran yeraltı meteor vs. , güneş asalarla nitrojen dişlerle takılıyorduk sonra karaköye geçince kabak tadı vermeye başladı :')
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

böyle durum olduğunda siber suçlara başvur yada dava aç açarlar bloğu
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Mesaj gönderen TOLGARDA »

IFonQzrail yazdı: 28 Eyl 2024 23:57 Şahsen bende en son duyurudan sonra oyuna girmedim. Biliyordum çünkü birilerinin böyle şeyler yapacağını ve oyunu bokk edeceğini. Burada bokk kelimesini bile silecek adam kalmadı kapatacaksanız kapatın şu oyunuda herkes rahat etsin artık.
Hiç kimse yok hiç kimse, şuraya gel ana avrat yardır silen denetleyen olmaz. Bir gün forum ya da sunucu çökse Allah korusun geri açılmayacak bu saatten sonra.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

PabloEmilio yazdı: 28 Eyl 2024 23:45 Diyecek çok fazla söz var fakat kelimeler yetmez. 1 haftadır yunanistan loncası denen ne olduğu belirsiz veletler oyunun içine etti, defalarca boss kaçırdılar yetmedi DDOS saldırısı yaptıkları videoyu foruma attılar, insanların emeklerini yok saydılar, Withoutyou diye bir karakter var 3 gündür hakkında en az 20 videolu şikayet vardır ve hala adam ban yemedi, benim bir büyücüme küfür yüzünden 3 yıllık ban atıldı hem de 1 saat içerisinde anında bloke edildi, adil değilsiniz. Bu oyuna harcancak zerre zamanım ve nakidim yok bu saatten sonra, karakterleri sildim ve bıraktım. Ettiğiniz haksızlıklar yüzünden, Allah belanızı versin, oyuna zarar verenlere, oyundan insanları uzaklaştıranlara ceza yok ama küfür yüzünden 3 yıllık bloke var , adaletiniz batsın.
bu cocukların hayattakı tek basarısı ıkv oynamak :grinning:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön