Arkadaşlar uzun zamandır İKV ile ilgili son gelişmeleri takip etmiyordum. Ama Orti, İKV geliştirici takımının son kişilerinden idi oda bıraktığına göre İKV için görülmez son yaklaşıyor olabilir. Üzücü güzel maceralar yaşamıştık. Keşke yeni bir motor ile sıfırdan geliştirilseydi.
İKVAdmin ise muhtemelen İKV'nin kurulduğu zamanlarda oluşturulan sahte bir hesap. Bu hesaptan son defa duyuruları muhtemelen Orti girdi ve bıraktı.
Muhtemelen
Re: Muhtemelen
Kaç zamamdır gerçek olduğunu bilip olmamasını umduğum olayı sonunda biri dile getirmiş
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
- Leagu3
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: TERSANE
IKVAdmin'in eski nicki Administrator idi. 2010 yılında forumda aktif üyeler görünürken kendisi hep sabit online olarak görünürdü. Bu hesabın kullanıcısının olduğunu düşünmüyorum. O dönemde yoktu. Sanki forum botu gibiydi.
Söylediğiniz gibi giderken son duyurular buradan Orti tarafından girildi.
Since 2007.
- Leagu3
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: TERSANE
IKVAdmin'in eski nicki Administrator idi. 2010 yılında forumda aktif üyeler görünürken kendisi hep sabit online olarak görünürdü. Bu hesabın kullanıcısının olduğunu düşünmüyorum. O dönemde yoktu. Sanki forum botu gibiydi.
Since 2007.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
yakında kadro belli olacak beklemede kalın
Umarım dediğin gibi olur ve yeni Yönetim gelir yoksa oyun kapanmadan oyuncular bırakacak oyunu
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
sunucunun ilk açıldığı 26 temmuzdaki kadar yoğun para girişi olmaz artık , hype bittiği için bundan sonra 2-3 lonca kemik tayfa plus alır sadece , gayet kapatabilirler oyun zaten sağlayacağı geliri sağladı o dönemler temmuz ağustos arasıIFonQzrail yazdı: ↑28 Eyl 2024 11:46 Türk Telekom'un oyunu ipleyeceğini hiç zannetmiyorum. Muhtemel son yakın gibi...
Şu oyuna hala kapanacak diyen ameleler var gülüyorum sadece
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
hersey güzel olacak orti geri gelecek beklemede kalın