Garagöy

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Garagöy

Mesaj gönderen Cankurtarann »

herkeseee hayırlı günler,
sunucu açılalı iki ay oldu ve oyuncuların hatrı sayılır çoğunluğu 59 seviyeye ulaştı (ben hariç). ama oyunda bir amaç göremiyorum, yani çara item dizdikten sonra ne klan savaşı yapabiliyorsun ne de biraz da lonca sıralaması için LP kasayım gibi rekabet amaçlı bir ortam yok.
işin aslı ben artık her sınıf için ölüm savaşı etkinliklerinin başlatılması taraftarıyım, ödül için çok büyük bir mükafata gerek yok. maksat meydan yiğit görsün, sırf bossları 5 dk daha erken kesebilmek için değil de kendi oyunculuğumu gösterebilmek adına yaptığım gelişimin görülür bir kastı olsun. karaköy oyuncuları ve karaköy dışı oyuncuları da ilgilendirebilecek farklı etkinliklere de yer verilebilir.

destek ve görüşlerinizi bekliyorum çünkü bu konuda fazlalık olmak çoook değerli.
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Garagöy

Mesaj gönderen melihbey »

Merhabalar,

Bence geçmişte yer alan ölüm oyunu, sancak savaşı, kıyamet takımı vb. tüm etkinlikler dediğiniz gibi başlamalı fakat ödüller bahsettiğinizin aksine tatmin edici olmalıdır. Farz-ı-misal;

Ölüm Oyunu: x1 çip x1 barut x1 buji x1 sentetik ipek
Sancak Savaşı: Gruptaki her bir üyeye x1 Hidrojen
Kıyamet Takımı: Gruptaki her bir üyeye x1 hidrojen x1 ateş boyası x1 galata sembolü x1 köşk madalyonu...

Gibi gibi tatmin edici, insanları etkinliğe katılmaya teşvik edici seviyede ödüller olması önemli.

İyi forumlar

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Etkinlik olayı gelmeli ve artmalıydı ama hadi bakalım. İKV Admin bu işe el atacak mı
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Cankurtarann yazdı: 22 Eyl 2024 10:45 herkeseee hayırlı günler,
sunucu açılalı iki ay oldu ve oyuncuların hatrı sayılır çoğunluğu 59 seviyeye ulaştı (ben hariç). ama oyunda bir amaç göremiyorum, yani çara item dizdikten sonra ne klan savaşı yapabiliyorsun ne de biraz da lonca sıralaması için LP kasayım gibi rekabet amaçlı bir ortam yok.
oyunda gerçekten amaçsızlık var , şuanki oyuncuların amacı düşman loncaya boss kestirmeyeyim onun bossunu kaçırayım fanatiğe ilk vuruşu yapayım falan ama mmolarda oyun sonu amacı olur burada oyun sonu amacı yok , eski ekip oyun sonu amacını tam oturtamadı şuan tek amaç item dizmek maden çekmek ama sonrası yok belki stüdyo erken kapandığı için olabilir, karaköyden sonra bir tane de pvp haritası gelebilirdi öyle ahım şahım bir harita değil en azından pvp yapılacak kadar , objesiz nesnesiz boş arsa bile olurdu :grin:
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

bekle yarın geliyor etkinlik
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

vay arkadaş bir etkinlik istedik onda da ekip temelli değişti, uzun bir süre gelmez demek istemiyorum. ekip üye sayısını bilmesem de onların başarılı olması için önemli bir hamle olacaktır etkinlik düzenlemek.
bymehmett yazdı: 25 Eyl 2024 12:43 bekle yarın geliyor etkinlik
hadi inşallahh : )).
maxwell1337 yazdı: 24 Eyl 2024 01:39 oyunda gerçekten amaçsızlık var , şuanki oyuncuların amacı düşman loncaya boss kestirmeyeyim onun bossunu kaçırayım fanatiğe ilk vuruşu yapayım falan ama mmolarda oyun sonu amacı olur burada oyun sonu amacı yok , eski ekip oyun sonu amacını tam oturtamadı şuan tek amaç item dizmek maden çekmek ama sonrası yok belki stüdyo erken kapandığı için olabilir, karaköyden sonra bir tane de pvp haritası gelebilirdi öyle ahım şahım bir harita değil en azından pvp yapılacak kadar , objesiz nesnesiz boş arsa bile olurdu :grin:
aynen ya karaköy güncellemesini getirdikten sonra bizden daha bir şey beklemeyin aşamasına girmenin yakışığı kalmadı. tamam zor imkanlar ile yapıldı ama bu radddeye kadar devam ediyorsa oyun biz de bir tüketici olarak yenilik istemek hakkımız. küçük eklentiler gelmeliydi +111 .
TOLGARDA yazdı: 24 Eyl 2024 01:15 Etkinlik olayı gelmeli ve artmalıydı ama hadi bakalım. İKV Admin bu işe el atacak mı
Teşkilimpiyatlar'ı geri istiyoruzzz. bu arada aralıksız 12 saat ikv oynamak kaç lira elektrik yakıyor : DD.
melihbey yazdı: 23 Eyl 2024 08:23 Merhabalar,

Bence geçmişte yer alan ölüm oyunu, sancak savaşı, kıyamet takımı vb. tüm etkinlikler dediğiniz gibi başlamalı fakat ödüller bahsettiğinizin aksine tatmin edici olmalıdır. Farz-ı-misal;

Ölüm Oyunu: x1 çip x1 barut x1 buji x1 sentetik ipek
Sancak Savaşı: Gruptaki her bir üyeye x1 Hidrojen
Kıyamet Takımı: Gruptaki her bir üyeye x1 hidrojen x1 ateş boyası x1 galata sembolü x1 köşk madalyonu...

Gibi gibi tatmin edici, insanları etkinliğe katılmaya teşvik edici seviyede ödüller olması önemli.

İyi forumlar
ben gelsin de sonradan önü açılır diye bir adım atılması taraftarıydım ama zaten çoğu şeyin kıymeti kalmadı. ödüller daha cezbettirici şekilde başlatılabilir, katılıyorum +1 .
iyi forumlarrr forumdaşım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön