Öncelikle selamlar,
Beyazköşk sunucusunda ada bölümünde 2 adet çar maden başında bırakılarak otomatik olarak (tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum sanırım ilave bir program ve oyunu açık bırakma sayesinde yapılmaktadır) maden çekmektedirler hatta bir tanesini üzerine tazı yönlendirerek ( çık gir yaparak) ölmesini sağladım , bu taktik bir oyun açığı sanırım ama derhal düzeltilmesini ve söz konusu kişilerin çarlarına gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum ..İsimleri yazmıyorum bilerek yetkili arkadaşların da arada oyuna girerek neler oluyor neler bitiyor bir bakmaları açısından , oyunda hepimizin eşit şartlarda olmasını istemek oyuncu olarak en tabii hakkımız ve ayrıca yönetici arkadaşların gerekeni yapacaklarını düşünüyorum aksi halde bu tarz program kullanımı yaparak zenginleşme yolu oyunumuzda yaygınlaşacaktır ve tabi ben ve benim gibi duyarlı olan bir kesim gerekli müdahale yapılması için gerekli girişimleri yapacaktır.
saygılar ve iyi eğlenceler...
Çelikbey / Beyazköşk
BEYAZKÖŞK SUNUCUSUNDAKİ MADEN HİLESİ
Re: BEYAZKÖŞK SUNUCUSUNDAKİ MADEN HİLESİ
maden hilesini boşverde o çok zor bir uygulama madenler aynı zaman diliminde çıkmıyor 3-5dk arasında değişen zamanlarda çıkıyor. Asıl sorun orda değil sorun 3. derece saf madenlerin çıkma sıklığı 600 tane osmiridyuma 3 iridyum çıkarsa sorun orda başlar hleymiş faso fiso millet 12 m dan kızıl satıyor.
aaa ne kadar ayıp üzerine tazı gönderip ölmesini sağlamak falan. 
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Merhaba,
Bu tarz olaylarla karşılaştığınızda gerekli kanıtları alıp lütfen ikvdestek@sobee.com.tr adresine e-posta ile yada http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresini kullanarak bizlere bildiriniz. Gerekli işlemler incelemeler sonucunda yapılacaktır.
Forum üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Teşekkürler.
[GM]Erdoğan
Bu tarz olaylarla karşılaştığınızda gerekli kanıtları alıp lütfen ikvdestek@sobee.com.tr adresine e-posta ile yada http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresini kullanarak bizlere bildiriniz. Gerekli işlemler incelemeler sonucunda yapılacaktır.
Forum üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Teşekkürler.
[GM]Erdoğan