Ne oldu, ne olacak? IKV Yol Haritasi istiyoruz !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy

Ne oldu, ne olacak? IKV Yol Haritasi istiyoruz !!!

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

Herkese merhabalar,

IKV Admin tarafindan yayinlanan mesajdan sonra ortalikta bir kaos hakim. Kimse bundan önce ne oldu bilmiyor, ortada mide bulandirici duyumlar dönüyor ve kimse neyin gercek neyin yalan oldugunu bilemiyor.
IKV Admin'in bir aciklama yayinlamasini bekliyorum ve talep ediyorum. Eminim diger oyuncular da bana destek vereceklerdir. Lütfen resmi bir aciklama yapin, kim ne yapmis kime el altindan bir sey vermis, kim kimi kayirmis, tek tek anlatin. Eski yönetim yancilarina IP ban atin. Bizlere arka planda neler döndügünü söyleyin. Daha sonra IKV icin planiniz ne, altyapiniz ne, yol haritaniz ne, destek ekibinde kac kisi var, ne zaman yeni alim yapmayi düsünüyorsunuz lütfen bunu paylasin. Oyunculari anlayin ve onlara güvenebilecegi bir kaynak, bir referans olun. 2-3 paragraf yazi yazmak zor degil, en azindan bunu yapin.
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Ne oldu, ne olacak? IKV Yol Haritasi istiyoruz !!!

Mesaj gönderen melihbey »

GoDIsNoWHeRe yazdı: 25 Eyl 2024 11:08 Herkese merhabalar,

IKV Admin tarafindan yayinlanan mesajdan sonra ortalikta bir kaos hakim. Kimse bundan önce ne oldu bilmiyor, ortada mide bulandirici duyumlar dönüyor ve kimse neyin gercek neyin yalan oldugunu bilemiyor.
IKV Admin'in bir aciklama yayinlamasini bekliyorum ve talep ediyorum. Eminim diger oyuncular da bana destek vereceklerdir. Lütfen resmi bir aciklama yapin, kim ne yapmis kime el altindan bir sey vermis, kim kimi kayirmis, tek tek anlatin. Eski yönetim yancilarina IP ban atin. Bizlere arka planda neler döndügünü söyleyin. Daha sonra IKV icin planiniz ne, altyapiniz ne, yol haritaniz ne, destek ekibinde kac kisi var, ne zaman yeni alim yapmayi düsünüyorsunuz lütfen bunu paylasin. Oyunculari anlayin ve onlara güvenebilecegi bir kaynak, bir referans olun. 2-3 paragraf yazi yazmak zor degil, en azindan bunu yapin.
Her bir kelimeye harfiyen katılıyorum. Açıklama yapılmasını bekliyoruz. Muhattap kişilerin net bir şekilde suçları tespit edilmeseydi bu arkadaşlar yıllardır yöneteciliğini yaptıkları oyunla alakalı 2 cümle yazamadan ortadan kaybolmazlardı. Ortada ciddi bir suç var ki bahsi geçen arkadaşlara sessiz sedasız ortadan kaybolun şeklinde ultimatom verildi. Hepimize bir açıklama borçlular.

İyi forumlar.

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

taktik maktik yok
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

++++

“Genel Etkileşim” sayfasına dön