Her şey güzel olacak
- Subzero
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mortal Kombat
Her şey güzel olacak
Merhaba arkadaşlar yeni bir yapılanmaya gidiliyor bu süreçte herkesin bekleyip sabırlı olması gerekli yeni yönetimin iyi işler çıkaracağına inanıyorum. Bu konuda fikirlerinizi bu konu başlığı altında yazabilirsiniz.

-
- Salgın Koruyucusu
Re: Her şey güzel olacak
Haksız yere ban atanlar yandaşlarına özel muamele yapan yönetim temizlendi bundan sonra daha adil olacak buna inanıyorum.
Ben de İKVAdmin'in adil biri olduğuna inanıyorum. Umarım yakın zamanda kimliğini de açıklar ya da spesifik bir kişidir bu daha önemli.
Ya yürü git forumun içinden geçtin iki gündür bir tane faydalı yorumun yok ileti olsun diye her içeriğe emoji bırakıp geçiyorsun. Forumda şimdiye kadar gördüğüm en gereksiz çarsın.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Kanka boşver gerçek forum müdavimleri senin karakterinin kalitesini tanıyor biliyor gereksiz insanlarla tartışma seviliyorsun
Eyvallah hocam ben bu mesajın ardından saygınlık maddesinin tamamlandı olarak üstünü çizerim artık.trexi yazdı: ↑25 Eyl 2024 21:17Kanka boşver gerçek forum müdavimleri senin karakterinin kalitesini tanıyor biliyor gereksiz insanlarla tartışma seviliyorsun
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
hayırlısı be gülüm tesekkürler orti reis
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Kangren olmuş parmağa yüzük takma hayalleri kuruyorsunuz.
Kesip atmanın kolay olmadığının farkındayım ama en azından kesilip atılacağının bilincinde olmanız gerekiyor.
Kesip atmanın kolay olmadığının farkındayım ama en azından kesilip atılacağının bilincinde olmanız gerekiyor.