TTnet üyelik sınırlaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KiYaMeTCeLLaDi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

TTnet üyelik sınırlaması

Mesaj gönderen KiYaMeTCeLLaDi »

Merhabalar,

Öncelikle yeni forum çalışmasını tebrik ederim. Gözü yoran bir karmaşa olsada zaman içinde düzeltileciğine şüphe yok.

Ben TTnet üyeliklerinin neden bir İP numarasına 1 adet hesap aktarabilmek gibi bir sınırlama konduğunu anlayamadım. Eğer mümkünse bu konunun gözden geçirilerek, tıpkı Mynet teki gibi dilediğimiz kadar hesap açabilme özgürlüğüne sahip olmamızı çok arzu ederim. Lakin Mynette birden fazla hesabım var, haliyle tüm hesaplarımı TTnet e aktarmak istesemde bildiğiniz gibi sistem buna müsaade etmemektedir. Şahsım gibi düşünen ve aynı işlemleri yapmak isteyen yüzlerce üyeniz olduğunu düşünüyorum.

Temennimizin gerçekleştirilebilmesi dileği ile . . .

İyi çalışmalar dileklerimle .
K i Y a M e T C e L L a D i
Kullanıcı avatarı
ordulu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: TTnet üyelik sınırlaması

Mesaj gönderen ordulu »

Ayrıca eklerim arkadaşım ttnet te giriş yapılmıyor ben herkez ara ttneti yardımcı olsunlar dediler ama aradım çok kızdırdılar beni yok 24saatgeçmesi geerekmiş yok güncelleme varmış en sonunda başımı derde sokacam ol olcak boşuna plus aldık ayrıca giremedikden sonra bişeye yaramıyor
Eminönü&Türkiyee
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TAYFA »

Birden fazla hesap alınamaması ip ile ilgili bir sorun değil. Bizler oyuna TTNet'in sunduğu bir servis olan TTOyun üzerinden giriyoruz ve TTOyun hesabı TTnet abonmanlığımıza ait olan e-mail hesabı ile aktifleşiyor. Özetle, sorun her aboneliğe sadece 1 mail adres ve alanı verilmesi ve bununla sadece 1 TToyun hesabı açılabiliyor olması.

Tıpkı sizler gibi benimde birden fazla Mynet adresim olduğundan TTNet'in sınırlamaları içinde mağdur durumdayım bu taraftan bakıldığında bu sınırlamanın kaldırılmasını istiyorum. Ancak diğer taraftan Mynet'den bağların koparılması durumunda, oyunda 1 lwl çarlar açıp küfürler eden hırsızlıklar yapan kişiler de bu sayede böyle çarlar açamayacaklar küfür edenler vs küfür ederken 2 kez düşünmek zorunda kalacaklar diye düşünüyorum. Çünkü ellerinde sınırsız bir şekilde çar açabilme kolaylığı olmayacak.

Velhâsıl Velkelâm diyeceğim odur ki ; bu konun enine boyuna düzenlenmesi gerekiyor...

Resim
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
KaNuNsUz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KaNuNsUz »

TAYFA yazdı: Birden fazla hesap alınamaması ip ile ilgili bir sorun değil. Bizler oyuna TTNet'in sunduğu bir servis olan TTOyun üzerinden giriyoruz ve TTOyun hesabı TTnet abonmanlığımıza ait olan e-mail hesabı ile aktifleşiyor. Özetle, sorun her aboneliğe sadece 1 mail adres ve alanı verilmesi ve bununla sadece 1 TToyun hesabı açılabiliyor olması.

Tıpkı sizler gibi benimde birden fazla Mynet adresim olduğundan TTNet'in sınırlamaları içinde mağdur durumdayım bu taraftan bakıldığında bu sınırlamanın kaldırılmasını istiyorum. Ancak diğer taraftan Mynet'den bağların koparılması durumunda, oyunda 1 lwl çarlar açıp küfürler eden hırsızlıklar yapan kişiler de bu sayede böyle çarlar açamayacaklar küfür edenler vs küfür ederken 2 kez düşünmek zorunda kalacaklar diye düşünüyorum. Çünkü ellerinde sınırsız bir şekilde çar açabilme kolaylığı olmayacak.

Velhâsıl Velkelâm diyeceğim odur ki ; bu konun enine boyuna düzenlenmesi gerekiyor...

Resim
Aynen katılıyorum sana. Ben ve kardeşim oynuyoruz üç hesabımız var ttnete birini geçirdik diğer ikisi geçmedi. Geçmesini isterdim ama seninde dediğin gibi küfür edenlerin birden çok char acma lüksleri olmadığı için olumlu bir yanı var. Olumsuz yanıda benim senin gibi birden çok charı olanların geçirememesi.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
NAKAMA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen NAKAMA »

TAYFA yazdı: Birden fazla hesap alınamaması ip ile ilgili bir sorun değil. Bizler oyuna TTNet'in sunduğu bir servis olan TTOyun üzerinden giriyoruz ve TTOyun hesabı TTnet abonmanlığımıza ait olan e-mail hesabı ile aktifleşiyor. Özetle, sorun her aboneliğe sadece 1 mail adres ve alanı verilmesi ve bununla sadece 1 TToyun hesabı açılabiliyor olması.

Resim
BU KUNUYLA ILGILI BIRI ACIKLAMA YAPSIN HERKESTE AYNI SORUN VAR ...
İNSANIN İNSAN SAYMADIGI BU MEMLEKETTE ,KAVGALAR HER GÜN OLASIDIR
Resim
nakama-NAKAMAA- Türkxnakama-Turkxnakama

http://turkx.sforum.biz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön