Merhaba Arkadaşlar,
Oyunu çok eskiden oynayıp sonrasında bıraktım ve geri döndüğümde eski ortamının sabote edilmeye çalışıldığını gördüm ve bu beni belli konularda aksiyon almaya itti.
Bildiğiniz üzere oyunda son zamanlarda boss kaçırma, kasti boss kesimi sabotaj etme gibi konular çok fazla arttı.
Ben de bunun üzerine videolu şikayet ve detayları ile ilgili bir miktar ilgilenmek durumunda kaldım ve destek ekibindeki arkadaşlar da sağolsun gerekeni yapmışlar. Her şikayetimden sonuç alıyorum, bu son derece mutluluk verici. Kendileri zaten apaçık açıklamışlar ancak adaletin hızlı sağlanması adına buradan da bir tur açıklamış olayım. Lütfen sabırla okuyun ve bir kez doğru şikayette bulunana kadar deneyin. Sonrasında sistem zaten çözülüyor. Bu oyunu biraz olsun düzeltebilirsek el birliği ile kirli insanlardan arındırarak yine biz düzeltebiliriz. Devletlerdeki ana unsur halk ve halkın davranışlarıı olduğu gibi, bu ve bu tarz oyunlarda da community direkt olarak oyun kalitesini belirler biliyorsunuz ki.
Videolu şikayetlerinizde video esnasında sunucu, tarih ve saat bilgisi vermeniz çok önemli. Çünkü hangi sunucuda ne zaman hangi saatte olduğunun bilgisini vermeniz zaten şu anda eksik çalışan İKV ekibinin sağlıklı çalışabilmesi için çok önemli.
Gelelim şikayete.
En önemli unsur videonuz içinde
Örnek verecek olursam:
22 Eylül 2024, Eminönü sunucusu saat: 12.15, şeklinde söyle'den apaçık yazarak video kaydının içerisinde böyle bir infoyu bulundurmanız gerekiyor.
Sonrasında bu videoyu youtube'a liste dışı yükleyip, link oluşturmanız gerek.
İKV destek sayfasından da bildirim tipini "Oyuncu Hata Kullanımı" olarak seçip aşağıda gerekli bilgileri doldurup. Açıklama kısmına da yine Olay tarihi, olay sunucusu ve olayı gerçekleştiren kısmı da yine buraya ekleyip yaşadığınız konuyu aktarın.
Ekran görüntüsü olarak da -burası çok önemli- en az 1 ekran görüntüsü eklemelisiniz. Doğru en boyda ve kb'da yükleyemezseniz şikayetinizi gönderemezsiniz. Burada yılma ihtimaliniz çok yüksek ama yılmayın. 1400x672 ile kullanıyorum ve x bir siteden de resim boyutunu 500 Kb'ın altına düşürüyorum. Evet artık şikayetiniz çiçek gibi gönderilmeye hazır.
Her şikayetimden sonuç alıyorum ve şu oyuna stres atmak için giren herkes adına bu arkadaşların videolarıyla şikayet edip oyunu beyni büyümemiş bu arkadaşlardan 1 saat bile arındırsam kendime kar sayacağım.
Ayrıca hızlı dönüşleri için de destek ekibine teşekkür ederim.
İKV Destek Ekibine Teşekkür.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
İKV Destek Ekibine Teşekkür.
HalfmoonSlash
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Re: İKV Destek Ekibine Teşekkür.
teşekkür