23.09.2024 Tarihli Havadis Hakkında;

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

23.09.2024 Tarihli Havadis Hakkında;

Mesaj gönderen melihbey »

Merhabalar,

Başlıkta da belirtildiği gibi ilgili tarihte yapılan havadisle alakalı olarak daha kapsayıcı bir açıklama beklemekteyiz. An itibariyle oyunla ilgilenecek olan kişi veya kişiler doğrudan Türk telekom bünyesinde çalışan arkadaşlar mı olucak? Öyle ise oyun yazılımı, sunucu tarafında ki bilgileri ve oyun içeriği ile alakaları bilgileri ne seviyede. Gönüllülük esaslı yönetim anlayışı tamamen tarih mi oldu yoksa yeniden böyle bir yapı mı oluşturma yoluna mı gidilecek ? Boşlukta kalan çok fazla soru işareti var.

İlgili admin veya geliştirici arkadaşlar forumumuzda bu yazıları okuyor iseler konuyla ilgili daha kapsayıcı bir açıklama yapılmasını rica ederiz.

Teşekkürler, iyi forumlar.

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: 23.09.2024 Tarihli Havadis Hakkında;

Mesaj gönderen Parlementxx »

Orti gönüllü değil ücretli çalışandı.Profesyonellik anlamında emeğinin karşılığını parayla alan her zaman işini daha iyi yapar.Reel hayatında başarılar ORTİ bu oyun için gösterdiğin mücadele ve emeklerin daima hatırlanacak hoşçakal tek kişilik ordu.
Resim
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Hocam karaköy ilk geldiğinde bu adam bizimle birlikte oynayan kuzenine özel item veya itemler her neyse vermişti içeriğini tam olarak bilmiyoruz. Adam tank çarla tank itemlerle bosslara 50k vuruyordu elinde fluroit engerek ile. Bizde bu işte bi iş var diye sırrı çözmeye çalışıyoduk. Aradan 1-2 hafta geçti arkadaş arazi oldu komple.

Madem böyle bişey vardı neden daha önce söylemediniz diyecek olan arkadaşların sesini şimdiden duyar gibiyim. 3-4 senedir oynamadığımız oyuna bi anda dönünce def23 etkisi o bu vesayre derken bi gariplik olduğunu anlamamız 1 haftamızı aldı.
Arkadaşta bizatihi arkadaşımız değildi. Beraber kesim yaptığımız loncalardan birine mensuptu.

Velhasılı kelam oyunda kendi dostlarına arkadaşlarına yardım ve yataklık yapan bir yönetim anlayışı her zaman bu oyuna hakimdi. 2010'lu senelerin başında Anka sunucusunda oynarken yönetim ekibi sunucudaki herkese etkinlik iksirlerini bol keseden veriyordu. Sadece sunucu aktarımı geldiğinde kuklacıya aktardığım çardaki iksirleri satarak 2 ejder asalık para yapmıştım.(O zamanlar bir menekşa elmas 45m mavi topaz 7m kadim pençesi 100m meran mücevheri 30m ejder kudretlendiren 500bin civarında idi. Oranlamayı buna göre yapın.)
Bağlantısı daha derin olan arkadaşlar için bu durumun daha da ileri boyutlarda olduğunu düşünmekle birlikte aynı durumun mevcut karaköy sunucusunda da devam ettiği kanaatindeyim. 100 kişi hayatsız gibi oynasa bu kadar materyal bu kadar kısa sürede toplanamazdı.

Dolayısıyla Orti veya bir başkasına bu bağlamda bir güven hiçbir zaman duymadık. Ve tüm bunların üstüne bahsettiğiniz gibi gönüllü değil de maaş alan bir çalışan ise iyi ki ayrılmış demek istiyorum. Diğer gönüllü gm arkadaşların durumundan bahsetmiyorum bile onların kimlere neylere nasıl yardımcı olduklarını bir sağır köyde ki sağır teyzem bilmiyor.

İyi forumlar.

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Yahu hole gireli 2 3 gün olmuşken adam y2 yansıttı arazi oldu. Bir de emek dedi. Ne emeği borgia odaya çekip ayağına torbayı atıyordu. Bu ithamlardan sonra sunucuda genel açıklama yaptı böyle şeyler yok vs. Bunlar yalan şeyler y2 15 bine satılıyordu.
Kullanıcı avatarı
xXDeaTHMaCHiNeXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Çınar Altı

Mesaj gönderen xXDeaTHMaCHiNeXx »

melihbey yazdı: 24 Eyl 2024 08:17 Hocam karaköy ilk geldiğinde bu adam bizimle birlikte oynayan kuzenine özel item veya itemler her neyse vermişti içeriğini tam olarak bilmiyoruz. Adam tank çarla tank itemlerle bosslara 50k vuruyordu elinde fluroit engerek ile. Bizde bu işte bi iş var diye sırrı çözmeye çalışıyoduk. Aradan 1-2 hafta geçti arkadaş arazi oldu komple.

Madem böyle bişey vardı neden daha önce söylemediniz diyecek olan arkadaşların sesini şimdiden duyar gibiyim. 3-4 senedir oynamadığımız oyuna bi anda dönünce def23 etkisi o bu vesayre derken bi gariplik olduğunu anlamamız 1 haftamızı aldı.
Arkadaşta bizatihi arkadaşımız değildi. Beraber kesim yaptığımız loncalardan birine mensuptu.

Velhasılı kelam oyunda kendi dostlarına arkadaşlarına yardım ve yataklık yapan bir yönetim anlayışı her zaman bu oyuna hakimdi. 2010'lu senelerin başında Anka sunucusunda oynarken yönetim ekibi sunucudaki herkese etkinlik iksirlerini bol keseden veriyordu. Sadece sunucu aktarımı geldiğinde kuklacıya aktardığım çardaki iksirleri satarak 2 ejder asalık para yapmıştım.(O zamanlar bir menekşa elmas 45m mavi topaz 7m kadim pençesi 100m meran mücevheri 30m ejder kudretlendiren 500bin civarında idi. Oranlamayı buna göre yapın.)
Bağlantısı daha derin olan arkadaşlar için bu durumun daha da ileri boyutlarda olduğunu düşünmekle birlikte aynı durumun mevcut karaköy sunucusunda da devam ettiği kanaatindeyim. 100 kişi hayatsız gibi oynasa bu kadar materyal bu kadar kısa sürede toplanamazdı.

Dolayısıyla Orti veya bir başkasına bu bağlamda bir güven hiçbir zaman duymadık. Ve tüm bunların üstüne bahsettiğiniz gibi gönüllü değil de maaş alan bir çalışan ise iyi ki ayrılmış demek istiyorum. Diğer gönüllü gm arkadaşların durumundan bahsetmiyorum bile onların kimlere neylere nasıl yardımcı olduklarını bir sağır köyde ki sağır teyzem bilmiyor.

İyi forumlar.
Merhaba hocam ben bu bahsettiğin olayları yıllar önce ismini vermeyeceğim oyuna sözde büyük emekleri olan bir GM’nin kuzeninden bizzat duymuşluğum var. Adamın söylediği şu “Gel sende oyna sana full istediğin karakteri vereyim” şeklinde söylemiş ama bu oyun çocuğun hoşuna gitmediği için hiç başlamamış. Ayrıca biz Eminönü sunucusunda Karaköy genişleme paketi geldiğin de Arz klanında ki malum loncadan (Şimdi burada adını vermeyeceğim ama herkes anladı) bir şahısta Anu Asa görmüştüm şaşırmıştım daha sunucuda kimsede yeni karaköy asaları yoktu. Yine bu loncanın mensuplarını ben hiç bir Karaköy boss’u keserken görmediğim halde biran da üstlerinin fullenmesine anlam verememiştim meğersem bu adamları GM’ler ve yöneticiler etkinlik odasına çekip boss kesiyorlarmış bunlar için. Ayrıca bir çok GM ve Yönetici’nin bu lonca kökenli olması sizce de anormal değil mi ? Karaköy sunucusu açıldıktan sonra son 1 aydır Borgia’nın ortalıkta hiç olmaması ve açığa alındığını söyleniyordu oyunculara el altından materyal sattığını discord kanallarında söylüyorlardı. Bugün bir çok kişinin yetkisine son verilmesi sizce de tesadüf mü ? Şimdi söyleceksiniz bunlar hep söylem aslı astarı yok vs. ama ateş olmayan yerden duman çıkar mı hiç ? Biz günlerce aylarca emek verelim birileri emeksiz üstümüze çıksın bu oyun hep böyleydi beta zamanından beri böyle değişen bir şey yok oyun aslında bize Türk devlet sistemini özetliyor hiç bir kurumda liyakat olmadığı gibi bu oyunda da liyakat yok Türk insanının ruhuna işlemiş torpil ve liyakatsizlik :) Nerull giderken oyunun fişini çekeceklerdi ben durdurdum felan diyordu ne oldu oyun hala ayakta şunu unutmayın bu hayatta kimse vazgeçilmez değil, A kişisi gider B kişisi gelir kimse canını sıkmasın oyun belli bir süre daha açık kalır sonra online sayısı düşünce fişi çekilir. İyi forumlar.

Kod: Tümünü seç

Tılsım çıktı mertlik bozuldu...
'DM'
Gündüz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gündüz »

Yaa orti efendi öyle kopya yapana ban atma eşyayı alana bana at bir gün seni de kütletirler böyle
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Oyunun ilk haftasında yazmıştık. Tılsım, Köşk, Meran gibi boş sunucularda 3 çar ile aynı anda saatte kasıyordum makro ile. 8 saat açık kalmasına rağmen 3 sunucuda toplam ortalama 8 xeno alabiliyordum.

Bakın bomboş sunucular, 8 saat aralıksız kasma işlemi. Ve toplamda attığı xeno sayısı ortalama 8.

Bu adamlar bu kadar kalabalık sunucuda, her slotun başında 5-6 kişi bekliyorken nasıl oluyor da y2, m1, M23 basıyorlar 1 hafta içinde?

Xeno düşürmek bile zor ki bu işin diğer madenleri de var.

Hadi onu geçtim ilk haftadan zırh ve asa basmak nedir? 15 kez kraliçe kestik gruba toplam 1 tane ipek attı. Adamlar ilk haftadan asa zırh bastılar. Loncada neredeyse herkeste şaheser silah vardı cilveli asa, ferro asa, halley asa...

Millet emek diyor ama bunun emekle açıklanabilir tarafı yok. Ya kopya yapıyorlar ya da yönetim tarafından destek alıyorlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

tesekkürler sonuc ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön