Ticaret hilesi Hk.
Ticaret hilesi Hk.
Son zamanlarda başlayan ticaret ekranına fake para koyma hilesi yüzünden ticaret yapmaya korkar olduk. Bunun bir çözümü yok mu ? Ticaret yaparken bu sorunla karşılaşmamak için ne tür bir yol izlenebilir.
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Ticaret hilesi Hk.
Bununla alakalı bir kanıt var mı? Bana biraz kulaktan duyma gibi geliyor.
Son zamanlarda başlamadı aslında her zaman ki gibi bu da çok eski bir şey ancak karaköyde şu an aşırı bir oyun parası enflasyonu olmadığı için bunu kullanıp milleti dolandıranlar mevcut. 1 ay öncede konusu açıldı, oyun yetkilileri de keza yine forum üzerinden bu hileyi kabul etmişlerdi. Dolandırılan bazı kişilere iadeler yapılmıştı ancak bu kadar 1 ay geçmesine rağmen oyunda bunu bile fixleyecek yeterliliğe sahip biri olmadığı için halen belli ki devam ediyor.ApolloBrown yazdı: ↑16 Eyl 2024 19:13 Bununla alakalı bir kanıt var mı? Bana biraz kulaktan duyma gibi geliyor.
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
akif99 yazdı: ↑16 Eyl 2024 19:21Son zamanlarda başlamadı aslında her zaman ki gibi bu da çok eski bir şey ancak karaköyde şu an aşırı bir oyun parası enflasyonu olmadığı için bunu kullanıp milleti dolandıranlar mevcut. 1 ay öncede konusu açıldı, oyun yetkilileri de keza yine forum üzerinden bu hileyi kabul etmişlerdi. Dolandırılan bazı kişilere iadeler yapılmıştı ancak bu kadar 1 ay geçmesine rağmen oyunda bunu bile fixleyecek yeterliliğe sahip biri olmadığı için halen belli ki devam ediyor.ApolloBrown yazdı: ↑16 Eyl 2024 19:13 Bununla alakalı bir kanıt var mı? Bana biraz kulaktan duyma gibi geliyor.
Yönetimin kabul ettiği kopya konusuydu diye hatırlıyorum.
ApolloBrown yazdı: ↑16 Eyl 2024 19:25akif99 yazdı: ↑16 Eyl 2024 19:21Son zamanlarda başlamadı aslında her zaman ki gibi bu da çok eski bir şey ancak karaköyde şu an aşırı bir oyun parası enflasyonu olmadığı için bunu kullanıp milleti dolandıranlar mevcut. 1 ay öncede konusu açıldı, oyun yetkilileri de keza yine forum üzerinden bu hileyi kabul etmişlerdi. Dolandırılan bazı kişilere iadeler yapılmıştı ancak bu kadar 1 ay geçmesine rağmen oyunda bunu bile fixleyecek yeterliliğe sahip biri olmadığı için halen belli ki devam ediyor.ApolloBrown yazdı: ↑16 Eyl 2024 19:13 Bununla alakalı bir kanıt var mı? Bana biraz kulaktan duyma gibi geliyor.
Yönetimin kabul ettiği kopya konusuydu diye hatırlıyorum.
Hızlı destekte bunun da konusu mevcut halen duruyor.
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tantuni
ApolloBrown yazdı: ↑16 Eyl 2024 19:13 Bununla alakalı bir kanıt var mı? Bana biraz kulaktan duyma gibi geliyor.

Altta açıklama ve üstte cevap var. İade almıştım 3 gün sonra.

- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
Oha bence bu kopya konusundan daha büyük bir olay.