Evet arkadaşlar. An itibari ile sadece sunucuya bağlı şekilde yaşıyoruz. Oyunun bizimle olan tek bağı fişe takılı olması.
Yeni bir süreç vs bunlar palavra. Son günlerin tadını çıkarın.
Bu vesile ile uzun zamandır oynamadığım ikv yi hali hazırda hesabımda bulunan son akçeler ile plus, arttırıcı vs alıp oyun kapanmadan son bir kez doya doya vakit geçirmek.
Ah İKV ah...
Hoşgeldin Sanal Bitkisel Hayat
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Re: Hoşgeldin Sanal Bitkisel Hayat
Bu akşam Eminönü sokaklarında eski günleri tekrar yad edeceğim, karakterlerim ile belki de vedalaşmış olacağım. Hiç küskün değilim, hiçbir dargınlık duymuyorum : )
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Katılıyorum. Oyunla ilgilenecek bir tek kişi bile kalmadı. Türk Telekomunda bu durumu ipleyeceğini hiç düşünmüyorum. Hoşçakal İKVistanbulunsesi yazdı: ↑23 Eyl 2024 17:06 Evet arkadaşlar. An itibari ile sadece sunucuya bağlı şekilde yaşıyoruz. Oyunun bizimle olan tek bağı fişe takılı olması.
Bu vesile ile uzun zamandır oynamadığım ikv yi hali hazırda hesabımda bulunan son akçeler ile plus, arttırıcı vs alıp oyun kapanmadan son bir kez doya doya vakit geçirmek.
Ah İKV ah...
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
10kdan y2 m1 alanlar , 1 2kdan çip toplayanlar nolacak sunucunun başları xeno tane 300den kapış kapış gidiyorduistanbulunsesi yazdı: ↑23 Eyl 2024 17:06 Evet arkadaşlar. An itibari ile sadece sunucuya bağlı şekilde yaşıyoruz. Oyunun bizimle olan tek bağı fişe takılı olması.
Ah İKV ah...
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
vveeddaaaaaa