Geri Sarma Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Turgon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Geri Sarma Hk.

Mesaj gönderen Turgon »

Oyun yine geri sardı. Bu geri sarmalar böyle mi oluyordu? sabahtan beri kastığım ne var ne yok hepsi gitti. Belirli bir süre sonunda oyunun kaydetmesi gerekmiyor mu verileri veritabanına? nasıl bir yazılımınız var lan sizin? böyle oyun oynanmaz. yeni açılan karaköy sunucusu diye geldik. burası da berbat durumdaymış onu gördük. 21.09.2024 saat 08.00 ile 13.29 arasında karaköydeki geri sarmaya derhal bir çözüm bulmazsanız oyunu bırakacak çok kişi olur.
gokgor123x
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Geri Sarma Hk.

Mesaj gönderen gokgor123x »

Bakırezer altuncu kolye düşürdüm sabahtan beri. Ben o yorgunlukla esc atmayı unuttum diye hatalı mı oluyorum? Desteğe de yazdım gm baksın buraya fotoğrafını da attım desteğe diğer hesaptan gerçekten bu konu hakkında yardımcı olmazlarsa tüm itenleri yere atıp oyunu silecem 1 günümü verdim İrem düşürdüm resmen soygundur bu ayrıca 1 levelde düşmüş hesabım ama levelde değilim ben. Adamın birisi kopya yapıp geri saracak diye benim emeğimi yok sayarsa ikv benim için 8 yılın sonunda biter
Gerilim
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gerilim »

Merhaba,

2009'dan beri aralıklarla bu oyunu oynuyorum. 10 senedir de forum kullanıyorum. Bugüne kadar oyun geri sardığında düşürülen itemler, kasılan seviyeler ,yapılan görevler veya her ne olursa olsun hiçbir oyuncuya geri iade edilmedi. Çünkü oyun sunucusunda kayıtlı olmayan veriyi kaybettiğinizi kanıtlayamazsınız. Eşyanın ekran görüntüsü, telefonla çekilmiş fotoğraf ve hatta video görüntüsü bile olsa bişey ifade etmiyor çünkü montaj programları ile o kadar basit ki bunları varmış gibi göstermek.
Kısacası kaybınızı iade almanız mümkün değil ve tavsiyem, sayın yöneticilerin oyundaki hataları gerçekten düzelttiği vakte kadar zaman kaybetmeden hemen şimdi oyunu bırakmanız, (benim gibi)

Sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

Sağlıcakla kalın.
:grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön