Tesla Küresinden Hızlı Slotlara Vurmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Tesla Küresinden Hızlı Slotlara Vurmak

Mesaj gönderen yeCs »

Karaköy sunucusunda İnfinite isimli karakter, yere koyulan tesla'dan daha hızlı şekilde slotlara vuruyor. Bazı makroları engellediniz ancak kullanan yine kullanıyor. Bari herkese serbest bırakın da adelet sağlansın.
Resim
geleyimmi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy

Re: Tesla Küresinden Hızlı Slotlara Vurmak

Mesaj gönderen geleyimmi »

makroyu engellediler diye ağlıyo hala inanamıyorum. utanmanda yok hiç.
Kullanıcı avatarı
ReaListGangsta
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ReaListGangsta »

tesladan hizli vuruyorsa eger, al videyu paylas destek ekibiyle ilgilensinler kardesim , evet hala engellenmeyen makrolar mevcut ama ilerleyen zamanda hepsini engellicekleri dusuncesindeyim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeCs »

geleyimmi yazdı: 17 Eyl 2024 15:19 makroyu engellediler diye ağlıyo hala inanamıyorum. utanmanda yok hiç.
Hahaha makroyu engellediler diye ağlıyor diyor hala djdj Şöyle okuma yazma ve algılama kapasitesi olmayan insanlarla aynı ortamda bulunmak bile kendime hakaret aslında ama neyse djdjd
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

yeCs yazdı: 17 Eyl 2024 14:56 Karaköy sunucusunda İnfinite isimli karakter, yere koyulan tesla'dan daha hızlı şekilde slotlara vuruyor. Bazı makroları engellediniz ancak kullanan yine kullanıyor. Bari herkese serbest bırakın da adelet sağlansın.
Adalet için buraya yorum atarak destek atabilirsiniz sevgiler

https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=174908
geleyimmi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

yeCs yazdı: 17 Eyl 2024 16:09
geleyimmi yazdı: 17 Eyl 2024 15:19 makroyu engellediler diye ağlıyo hala inanamıyorum. utanmanda yok hiç.
Hahaha makroyu engellediler diye ağlıyor diyor hala djdj Şöyle okuma yazma ve algılama kapasitesi olmayan insanlarla aynı ortamda bulunmak bile kendime hakaret aslında ama neyse djdjd
okuduğumu gayet iyi anlıyorum. mesajlarını sürekli görüyorum.

senin kullandığın makro yasaklandığı için bunu yapıyorsun. ucu sana dokunmasa umurunda olmayacaktı. bari benim makromuda açın deme yüzsüzlüğün gayet ortada. hala makro kullanacağını da dile getirmekten çekinmiyorsun. hatta sana birileri fikir versin diye bununla ilgili konular bile açtın. herkesin makrosu çok hızlı vuruyor benim makrom vurmuyor diye. yüzsüzlükte çığır açmıssın.

ben de sizin gibi kendi çıkarlarına hizmet eden şeylere sesi çıkmayan ama başkası sizden daha çok haksızlık yapıyosa hemen gelip ağlayan insanlarla aynı ortamda olduğum için üzgünüm.

senin makron en iyi makro olsa burada çıtını çıkarmayacaksın.

umarım makro denemeye devam ederken sınırsız ban yersinde forumda oyunda rahatlar biraz.
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeCs »

geleyimmi yazdı: 17 Eyl 2024 17:41
yeCs yazdı: 17 Eyl 2024 16:09
okuduğumu gayet iyi anlıyorum. mesajlarını sürekli görüyorum.

senin kullandığın makro yasaklandığı için bunu yapıyorsun. ucu sana dokunmasa umurunda olmayacaktı. bari benim makromuda açın deme yüzsüzlüğün gayet ortada. hala makro kullanacağını da dile getirmekten çekinmiyorsun. hatta sana birileri fikir versin diye bununla ilgili konular bile açtın. herkesin makrosu çok hızlı vuruyor benim makrom vurmuyor diye. yüzsüzlükte çığır açmıssın.

ben de sizin gibi kendi çıkarlarına hizmet eden şeylere sesi çıkmayan ama başkası sizden daha çok haksızlık yapıyosa hemen gelip ağlayan insanlarla aynı ortamda olduğum için üzgünüm.

senin makron en iyi makro olsa burada çıtını çıkarmayacaksın.

umarım makro denemeye devam ederken sınırsız ban yersinde forumda oyunda rahatlar biraz.
Senin anlayabilmen için sana şöyle örnek vereyim.

Kırmızı ışıkta geçmek yasak. Ama bakıyorsun sadece altında Fiat arabası olan adamlar kurallara uyuyor. Kalan kimse ışıkta durmuyor.

Ben de bir Toyota araç sahibi olarak herkes gibi kırmızıda geçiyorum.

Daha sonra devlet ışıklara bir cihaz yerleştiriyor ve diyor ki Fiat ve Toyota araçları bu cihaz ile yakalıyoruz. Eğer kırmızıda geçtiklerini görürsem 3 yıl hapse atarım.

Sen kırmızıda beklerken yanından BMW'si, Mercedes'i, Audi'si, Dacia'sı hepsi vızır vızır geçiyor.

Ben de bu duruma isyan ediyorum ve yanımda bulunan Fiat araç sahibi arkadaş gelip beni eleştiriyor.

Diyor ki ne çok ağladın yaa ben hep ışıkta beklerim. Ehehe devletimiz iyi yaptı artık Toyota araç sahipleri de bekleyecek. Yaşasın devletimiz. Ağlamayın siz de bekleyeceksiniz hehehehe.

Yani sen normalde Fiat araç sahibi biri olarak ilk isyanı başlatman kişi olman gerekirken tam tersini yapıyorsun.

Meşhur bir köprü fıkrası var bilmiyorum belki bilirsin. Sen oradaki halk gibisin. Ne desem boş.

Benim talebim ya tüm araçlar kırmızıda geçsin ya da tüm araçlar kırmızıda beklesin. Bir kısmına geçiş izni verilirken diğer kısıma bekle demek saçmalık.

Ayrıca Fiat araç sahipleri halinden memnunken toyota araç sahiplerine " yaa sana yasak gelmese halinden memnunsun, sana da yasak gelince başladın ağlamaya." demek tabiri caizse biraz ahmaklık oluyor.

Tabii ki ucu bana değmeyen şey beni rahatsız etmez. Ben maaşıma zam aldıysam ben değil, zam alamayan adamlar sesini çıkarmalı. Ben sendika başkanı değilim ki milletin hakkını savunayım.
Resim
geleyimmi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

verdiğin örnekte kendin gibi boş ve sadece algı amaçlı. "Tabii ki ucu bana değmeyen şey beni rahatsız etmez." lafından da kişiliğin zaten anlaşılıyor. kırmızı ışıkta geçmek yasak sen ve senin gibi kişiler zaten olmasa kimse geçmeyecek. böyle bir örnek verip bunu normalleştirmeye çalışman zaten iğrenç. herkes geçiyo bende geçerim.

herkes cinayet işliyor. babası üst düzey kişiler motorcuları öldürdü. sen niye öldürmüyorsun ozaman?

senin algına karşılık böyle algı yapmaya gerek var mı şimdi? sana imkan verilse demek ki katil de olacaksın tecavüzcü de olacaksın.

iğrenç insanlarsınız verdiğin kırmızı ışık örneği bile olayları nasıl algı çalışmasına çevirdiğinin tam olarak bi kanıtıdır.

"Ehehe devletimiz iyi yaptı artık Toyota araç sahipleri de bekleyecek. Yaşasın devletimiz." bu mesajından da zaten belli oluyor her şey.

Algı yapmaya devam et sen forumda. Senin makron açılmayacak. Git kendine bi makro mouse satın al yazılımsız kullan. kendini boşuna rezil etme. Yoksa karakterini belli ediyorsun.
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeCs »

geleyimmi yazdı: 18 Eyl 2024 08:51 verdiğin örnekte kendin gibi boş ve sadece algı amaçlı. "Tabii ki ucu bana değmeyen şey beni rahatsız etmez." lafından da kişiliğin zaten anlaşılıyor. kırmızı ışıkta geçmek yasak sen ve senin gibi kişiler zaten olmasa kimse geçmeyecek. böyle bir örnek verip bunu normalleştirmeye çalışman zaten iğrenç. herkes geçiyo bende geçerim.

herkes cinayet işliyor. babası üst düzey kişiler motorcuları öldürdü. sen niye öldürmüyorsun ozaman?

senin algına karşılık böyle algı yapmaya gerek var mı şimdi? sana imkan verilse demek ki katil de olacaksın tecavüzcü de olacaksın.

iğrenç insanlarsınız verdiğin kırmızı ışık örneği bile olayları nasıl algı çalışmasına çevirdiğinin tam olarak bi kanıtıdır.

"Ehehe devletimiz iyi yaptı artık Toyota araç sahipleri de bekleyecek. Yaşasın devletimiz." bu mesajından da zaten belli oluyor her şey.

Algı yapmaya devam et sen forumda. Senin makron açılmayacak. Git kendine bi makro mouse satın al yazılımsız kullan. kendini boşuna rezil etme. Yoksa karakterini belli ediyorsun.
İşte neden sonuç ilişkisi bile kuramayacak düşük seviyeye sahip birisin.

Kendin diyorsun senin lisanslı programın açılmayacak, git makro mouse al diye. Zaten en büyük makro programı da şu an çatır çatır çalışıyor. Ve insanlar bunları rahat rahat kullanıyor.

Verdiğin örnek bile zihniyetinin ne kadar " güçlüden ve otoriteden" yana olduğunu gösteriyor.

Ben burada babası üst düzey yerlerde görevli kişilerin cinayet işlediğinde tutuklanması gerektiğini savunurken sen ise

" Ehehe babası üst düzey makamlara bulunan kişiler tutuklanmıyor diye sen de adam öldürmek istiyorsun, ne kadar iğrenç bir insansın ehehe " diyerek onların babaları güçlü diye bu durumu normalleştiriyorsun ve bana " senin de baban güçlü olsun sen de cinayet işle " diyorsun ( makro mouse al diyerek)

Ama sana ne yazarsam yazayım boş ya. Sen anlayacak kapasitede değilsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VicTorY »

Makro yasak. Etik değil başkası yapıyorsa ben de yaparım diyemezsin. Oyunu bu mantıkla bu hale getirdiler ilk kopya 1 yıl önce yapılmadı yıllar önce yapıldı ve yapanları oyunun hiçbir yerinde barındırmadı oyuncular hiçbiri de kopya denemedi ne olduysa 2018 sonrası oyuncular yüzünden birisi şu açığı buldu ben de yapacağım birisi hile yaptı ben de yapacağım birisi boss kaçırdı ben de kaçıracağım ne kadar saçma işler bunlar.

39 seviye sınırında bonolar varken de kopya oldu ne piyasa bozuldu ne de bunu yapanlar oyunda barınabildi ama işte şimdi gelmiş burada ben makro yapamıyorum diyor. Yönetime uzun süre sonra helal olsun ne kadar en ufak kopya makro vbg. 3.sınıf yazılımlar var ise hepsini kullananlara direkt IP ban uygulanmalı.
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön