Merhabalar,
Bu sabah gelen güncelleme ile bazı makro programları engellendi. Ancak özellikle makrolu mouse'lerin kullanımında bir engelleme olmadı.
Loncamızda kimi arkadaş makrolu mouse, kimi arkadaş program kullanıyor. Benim kullandığım makro programı engellendi ancak makrolu mouse kullanan arkadaşlar takır takır kullanmaya devam ediyor. Aynı şekilde en meşhur makro programı ( isim vermek istemiyorum özenilmemesi açısından) kullanılmaya devam ediyor.
Şimdi bu iş nasıl olacak? Ben zaten kullandığım makro ile kalkan 10 fanatikten 1'ine bile zor vuruyordum. Şimdi tab 1 yapa yapa tabiri caizse klavyenin ırzına geçtim ancak 1 tane bile fanatiğe vuramadım.
O meşhur makro programını kullanayım diyorum ancak bir seferliğine mahsus affettik bi daha olursa kalıcı kapatılır diye cevap gelmiş destekten.
Ne yapmak lazım acaba? Boss kesmek imkansız, manuel olarak slot kesmek imkansız... Ee 59 lvl de olduk. Şu an oyunda yapacak hiç bir şey kalmadı.
Sanırım emeklilik vakti geldi oyunda.
Engellenen Makro Programları
Re: Engellenen Makro Programları
Elinle keseceksin basityeCs yazdı: ↑15 Eyl 2024 14:41 Merhabalar,
Bu sabah gelen güncelleme ile bazı makro programları engellendi. Ancak özellikle makrolu mouse'lerin kullanımında bir engelleme olmadı.
Loncamızda kimi arkadaş makrolu mouse, kimi arkadaş program kullanıyor. Benim kullandığım makro programı engellendi ancak makrolu mouse kullanan arkadaşlar takır takır kullanmaya devam ediyor. Aynı şekilde en meşhur makro programı ( isim vermek istemiyorum özenilmemesi açısından) kullanılmaya devam ediyor.
Şimdi bu iş nasıl olacak? Ben zaten kullandığım makro ile kalkan 10 fanatikten 1'ine bile zor vuruyordum. Şimdi tab 1 yapa yapa tabiri caizse klavyenin ırzına geçtim ancak 1 tane bile fanatiğe vuramadım.
O meşhur makro programını kullanayım diyorum ancak bir seferliğine mahsus affettik bi daha olursa kalıcı kapatılır diye cevap gelmiş destekten.
Ne yapmak lazım acaba? Boss kesmek imkansız, manuel olarak slot kesmek imkansız... Ee 59 lvl de olduk. Şu an oyunda yapacak hiç bir şey kalmadı.
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Ya makro ile kesilmiyor saniyede 10 kez tab 1 yapmama rağmen elle nasıl keseyim?Sufizm yazdı: ↑15 Eyl 2024 15:14Elinle keseceksin basityeCs yazdı: ↑15 Eyl 2024 14:41 Merhabalar,

- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
kardeş senin niye tüm konuların ağlama üzerine onu nasıl yapacaz bunu nasıl yapacaz bu olmuyor şu olmuyor , teamviewer aç biz keselim senin yerine istiyorsan sen zahmet etme , parmağın mı yok tuşa mı basamıyorsun sorun nedir
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
maxwell1337 yazdı: ↑15 Eyl 2024 16:12 kardeş senin niye tüm konuların ağlama üzerine onu nasıl yapacaz bunu nasıl yapacaz bu olmuyor şu olmuyor , teamviewer aç biz keselim senin yerine istiyorsan sen zahmet etme , parmağın mı yok tuşa mı basamıyorsun sorun nedir
Kardeşim senin de tüm mesajlarının içeriği aynı. Millet bir problemden bahsediyor. Direkt buraya gelip " Ağlama, ağlamayın" falan diyorsun. Sanırım gerçek hayatta da tüm cümlelerin sistem eleştiri yapanlara " ağlama" demekle geçiyor.
Büyük ihtimal sokak röportajına denk gelsen " çıgar telefonunu göster, ağlama, ekonomi çok iyi" diyen dayılardan birisi olacaksın.

- Swag
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Çorak Diyar Muhafızları
Forumun en eşşek iki kullanıcısı birbirine diş geçirmiş. Keyifleniriz mesela
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Cola Turca’mı püskürttüm
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
Şu konu bile moderasyonun ekibinin ne kadar yavaş olduğunu gösteriyor. Çoluk çocuk demek istemiyorum ama çocuk ruhlu tipler bile gönül rahatlığıyla forumda millete sövebiliyor. İnsana, Ahi Evran'ı aratırsınız.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Adam hile kullanamıyorum diye ağlıyor. Millette bu oyuna emek vermeye çalışıyor. İkv bu işte arkadaşlar.
Diğer bir aptallık ise yönetimin 'bu seferlik affettik' açıklaması. Sen kimsin ki bu seferlik affediyorsun? Bu nasıl bir yozlaşmaktır? Bu nasıl bir adalet sağlamaktır? Hakkı ile oyunu oynayanlar eşek mi? Allah topunuzun belasını versin.
Diğer bir aptallık ise yönetimin 'bu seferlik affettik' açıklaması. Sen kimsin ki bu seferlik affediyorsun? Bu nasıl bir yozlaşmaktır? Bu nasıl bir adalet sağlamaktır? Hakkı ile oyunu oynayanlar eşek mi? Allah topunuzun belasını versin.