Şu an sunucudaki çip sayısı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Şu an sunucudaki çip sayısı?

Mesaj gönderen yeCs »

Merhabalar,

Oyunun veritabanında bu bilgi mutlaka vardır. Şu an karaköy sunucusunda toplam kaç adet çip ve ipek var?

Kesimler bu kadar zorken insanlar nasıl bu kadar asa ve zırh ürerebiliyor? Eğer yine kopya varsa söyleyin de boşuna emek vermeyelim. 15 kez kraliçe kestik. Grubumuza toplamda 1 tane ipek düştü. Gerçekten drop oranları bu haldeyken insanlar oyunun ilk haftasında nasıl zırh bastılar?
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Outcast

Re: Şu an sunucudaki çip sayısı?

Mesaj gönderen yavuzsavage »

Borgia’ya bağlıyorum ben bu işleri ya. Haksız olmak istiyorum ama Borgia hakkında hangi konu açıldıysa hep silindi üstü örtülmeye çalışılıyor. Üzücü bu GameMaster’lık görevini 2021’den sonra tekrar yapmaya başlamışken önceden görevi layığıyla yaptığını ve bu yüzden tekrar geri geldiğini düşünmüştüm.Yanılmışım, yanılmışız.

Kim bilir daha neler dönüyordur da biz Karamuk Müte item için günlerce oyunda yaratık kovalıyoruz, maden çekiyoruz.
Resim
IDorianGray
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: The One Mafia

Mesaj gönderen IDorianGray »

çok rahat 15-20 kişide halley vardır bir o kadarda savaşcı ve şifanın silahları var bunun anusu vs. var ferro basan var
gerçekten bu çipin kaynağı nedir? çok dikkat ediyorum kimse hakir kesemiyor herkes birbiriyle savaşıyor o lonca diğerine hakir kestirmiyor diğeri bunlara eee bu çiplerden nerden geliyor hocam? kopya olmadı yok diyen gerçekten ağır enayidir
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

yeCs yazdı: 14 Eyl 2024 11:47 Merhabalar,

Oyunun veritabanında bu bilgi mutlaka vardır. Şu an karaköy sunucusunda toplam kaç adet çip ve ipek var?

Kesimler bu kadar zorken insanlar nasıl bu kadar asa ve zırh ürerebiliyor? Eğer yine kopya varsa söyleyin de boşuna emek vermeyelim. 15 kez kraliçe kestik. Grubumuza toplamda 1 tane ipek düştü. Gerçekten drop oranları bu haldeyken insanlar oyunun ilk haftasında nasıl zırh bastılar?
Yani şimdiden insanlar bunu sorgulamaya başladı oyuna isteğim azaldı çünkü gerçekten dediğiniz gibi imkansız ya biri el altından sürüyor yada kopya çıktı bunun baska bir açıklaması yok tahminimce geçen karaköydeyim 800 hse ile geziyorum adamda mevlana zırh ve asa var bu nasıl oluyor?
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Şu an çip ve ipek tanesi 1500 liradan gidiyor. Bir gm'nin aklının karışmaması çok zor. 50 tane çip/ipek satsa 75000 lira eder. Ki oyun evreninde 5 asa malzemesi. Pek bişey değil. İkv bence bir site üzerinden oyundaki toplam materyal sayısını paylaşmalı.
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

yeCs yazdı: 15 Eyl 2024 10:06 Şu an çip ve ipek tanesi 1500 liradan gidiyor. Bir gm'nin aklının karışmaması çok zor. 50 tane çip/ipek satsa 75000 lira eder. Ki oyun evreninde 5 asa malzemesi. Pek bişey değil. İkv bence bir site üzerinden oyundaki toplam materyal sayısını paylaşmalı.

Kral ben sunucu daha başlamadan sunucuyu eleştirdim ağzıma sctlar afedersin konuyla ilgili https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=174908

Destek yazabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Borgia el altından verdi görevden alındı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön