Merhabalar,
Oyunun veritabanında bu bilgi mutlaka vardır. Şu an karaköy sunucusunda toplam kaç adet çip ve ipek var?
Kesimler bu kadar zorken insanlar nasıl bu kadar asa ve zırh ürerebiliyor? Eğer yine kopya varsa söyleyin de boşuna emek vermeyelim. 15 kez kraliçe kestik. Grubumuza toplamda 1 tane ipek düştü. Gerçekten drop oranları bu haldeyken insanlar oyunun ilk haftasında nasıl zırh bastılar?
Şu an sunucudaki çip sayısı?
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Re: Şu an sunucudaki çip sayısı?
Borgia’ya bağlıyorum ben bu işleri ya. Haksız olmak istiyorum ama Borgia hakkında hangi konu açıldıysa hep silindi üstü örtülmeye çalışılıyor. Üzücü bu GameMaster’lık görevini 2021’den sonra tekrar yapmaya başlamışken önceden görevi layığıyla yaptığını ve bu yüzden tekrar geri geldiğini düşünmüştüm.Yanılmışım, yanılmışız.
Kim bilir daha neler dönüyordur da biz Karamuk Müte item için günlerce oyunda yaratık kovalıyoruz, maden çekiyoruz.
Kim bilir daha neler dönüyordur da biz Karamuk Müte item için günlerce oyunda yaratık kovalıyoruz, maden çekiyoruz.

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The One Mafia
çok rahat 15-20 kişide halley vardır bir o kadarda savaşcı ve şifanın silahları var bunun anusu vs. var ferro basan var
gerçekten bu çipin kaynağı nedir? çok dikkat ediyorum kimse hakir kesemiyor herkes birbiriyle savaşıyor o lonca diğerine hakir kestirmiyor diğeri bunlara eee bu çiplerden nerden geliyor hocam? kopya olmadı yok diyen gerçekten ağır enayidir
gerçekten bu çipin kaynağı nedir? çok dikkat ediyorum kimse hakir kesemiyor herkes birbiriyle savaşıyor o lonca diğerine hakir kestirmiyor diğeri bunlara eee bu çiplerden nerden geliyor hocam? kopya olmadı yok diyen gerçekten ağır enayidir
Yani şimdiden insanlar bunu sorgulamaya başladı oyuna isteğim azaldı çünkü gerçekten dediğiniz gibi imkansız ya biri el altından sürüyor yada kopya çıktı bunun baska bir açıklaması yok tahminimce geçen karaköydeyim 800 hse ile geziyorum adamda mevlana zırh ve asa var bu nasıl oluyor?yeCs yazdı: ↑14 Eyl 2024 11:47 Merhabalar,
Oyunun veritabanında bu bilgi mutlaka vardır. Şu an karaköy sunucusunda toplam kaç adet çip ve ipek var?
Kesimler bu kadar zorken insanlar nasıl bu kadar asa ve zırh ürerebiliyor? Eğer yine kopya varsa söyleyin de boşuna emek vermeyelim. 15 kez kraliçe kestik. Grubumuza toplamda 1 tane ipek düştü. Gerçekten drop oranları bu haldeyken insanlar oyunun ilk haftasında nasıl zırh bastılar?
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Şu an çip ve ipek tanesi 1500 liradan gidiyor. Bir gm'nin aklının karışmaması çok zor. 50 tane çip/ipek satsa 75000 lira eder. Ki oyun evreninde 5 asa malzemesi. Pek bişey değil. İkv bence bir site üzerinden oyundaki toplam materyal sayısını paylaşmalı.

Kral ben sunucu daha başlamadan sunucuyu eleştirdim ağzıma sctlar afedersin konuyla ilgili https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=174908
Destek yazabilirsiniz
Borgia el altından verdi görevden alındı.