Nasıl oluyor?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Nasıl oluyor?

Mesaj gönderen scorper »

Adam karkaköy zırhı karaköy asası ve çift tılsım üretmiş aga nasıl oluyor kalabalıktan ne maden çekiliyor ne item düşüyor ne üretim yapılıyor aga günde kaç saat oynuyor bu adamlar çolugunuz çocunuz aileniz yokmu ekip birlik demeyin bu iş nasıl oluyor hayır 1 kişi olsa anlıcam en az 4 5 kişi gördüm
Bana biri anlatsın bu iş nasıl oluyor
Kullanıcı avatarı
xstreetglowx06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Nasıl oluyor?

Mesaj gönderen xstreetglowx06 »

Karaköy sunucusu açıldı açılalı 3-4 defa geri sarmış sanırım bu süreçte yöneticilere takılmayıp kopya madenlerini bonolarını kurtaran olmuştur diye düşünüyorum.Ayrıca bir ihtimal daha söz konusu Bir GM min piyasaya çip vb değerli materyal sürdüğünü düşünüyorum Hatta GM borgia görevden alındı ve bir açıklama yapılmadı
scorper yazdı: 14 Eyl 2024 08:44 Adam karkaköy zırhı karaköy asası ve çift tılsım üretmiş aga nasıl oluyor kalabalıktan ne maden çekiliyor ne item düşüyor ne üretim yapılıyor aga günde kaç saat oynuyor bu adamlar çolugunuz çocunuz aileniz yokmu ekip birlik demeyin bu iş nasıl oluyor hayır 1 kişi olsa anlıcam en az 4 5 kişi gördüm
ResimResim
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

xstreetglowx06 yazdı: 14 Eyl 2024 08:54 Karaköy sunucusu açıldı açılalı 3-4 defa geri sarmış sanırım bu süreçte yöneticilere takılmayıp kopya madenlerini bonolarını kurtaran olmuştur diye düşünüyorum.Ayrıca bir ihtimal daha söz konusu Bir GM min piyasaya çip vb değerli materyal sürdüğünü düşünüyorum Hatta GM borgia görevden alındı ve bir açıklama yapılmadı
scorper yazdı: 14 Eyl 2024 08:44 Adam karkaköy zırhı karaköy asası ve çift tılsım üretmiş aga nasıl oluyor kalabalıktan ne maden çekiliyor ne item düşüyor ne üretim yapılıyor aga günde kaç saat oynuyor bu adamlar çolugunuz çocunuz aileniz yokmu ekip birlik demeyin bu iş nasıl oluyor hayır 1 kişi olsa anlıcam en az 4 5 kişi gördüm

Vallahi çok garip
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

:thinking_face: :thinking_face: :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

bymehmett yazdı: 25 Eyl 2024 01:42 :thinking_face: :thinking_face: :thinking_face:
İşte o malum şahıs olsaydı konuya gelip yazı yazmadın emoji bıraktın diyerek seni banlardı. İşte bu yüzden özgürlük geldi 🗽
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

TOLGARDA yazdı: 25 Eyl 2024 01:47
bymehmett yazdı: 25 Eyl 2024 01:42 :thinking_face: :thinking_face: :thinking_face:
İşte o malum şahıs olsaydı konuya gelip yazı yazmadın emoji bıraktın diyerek seni banlardı. İşte bu yüzden özgürlük geldi 🗽
Bu kadar özgürlükte fazla ama bence bu arkadaş için ciddi manada bi moderasyon uygulanmalı. Forumu kirletmekten başka bir halta yaradağı yok.

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

melihbey yazdı: 25 Eyl 2024 07:53
TOLGARDA yazdı: 25 Eyl 2024 01:47
Bu kadar özgürlükte fazla ama bence bu arkadaş için ciddi manada bi moderasyon uygulanmalı. Forumu kirletmekten başka bir halta yaradağı yok.
Bunu yazdığım zaman o kadar abartmamıştı. Sabah bir girdim tüm konularda okunmamış bildirimi var dedim oha forum canlanmış. Sonra bir baktım her şeye emoji bırakmış. Gerçekten bu arkadaşın hesabını silmeleri lazım.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön