Can sıkıntısından iş yerinde oyunla ilgili içeriklere kaynaklara bakarken bir anda canım sıkıldı eski videolar, meteor savaşları, 1-2 dakika süren savaşçı kapışmaları, yeraltı-sığınak-migrat paketlerinin geliş zamanları vs. bunları çok özlediğimi fark ettim. Tabi bu sadece oyunla bizzat değil etkileşimle de ilgili.
Sonrasında bir kaynakta şöyle bir yazı okudum ve gerçekten mevcut arkadaşların mevcut çabalarından başka bu oyunla ilgili bir gelişme yaşanmayacağının farkına vardım.
"2017 ve 2018 itibarıyla stüdyonun kapatılması
2017 yılının Haziran ayında Türk Telekom yönetimi tarafından alınan karar ile Kader Mühürleri ve İstanbul Kıyamet Vakti oyununun Karaköy genişleme paketlerinin geliştirilmesi sürecine devam eden stüdyonun kapatılma kararı verilmiştir. İstanbul Kıyamet Vakti dışındaki tüm projeler sonlandırılarak, 2018 yılı Mart ayı itibarıyla Karaköy paketi yayınlandıktan[12] sonra ise stüdyo tamamen kapatılmıştır."
Ya da birisi gerçekten bu oyunun tüm haklarını satın alıp başarılı bir ekiple elden geçirene kadar en azından...
Geçenlerde bir arkadaş paylaşmıştı satın almak istiyorum falan diye merak ediyorum ne yaptı acaba
Neyse velhasıl hakkımızda hayırlısı diyelim...