KEŞKE...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WusTy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Gentle Giants

KEŞKE...

Mesaj gönderen WusTy »

Arkadaşlar selam,

Can sıkıntısından iş yerinde oyunla ilgili içeriklere kaynaklara bakarken bir anda canım sıkıldı eski videolar, meteor savaşları, 1-2 dakika süren savaşçı kapışmaları, yeraltı-sığınak-migrat paketlerinin geliş zamanları vs. bunları çok özlediğimi fark ettim. Tabi bu sadece oyunla bizzat değil etkileşimle de ilgili.

Sonrasında bir kaynakta şöyle bir yazı okudum ve gerçekten mevcut arkadaşların mevcut çabalarından başka bu oyunla ilgili bir gelişme yaşanmayacağının farkına vardım.

"2017 ve 2018 itibarıyla stüdyonun kapatılması
2017 yılının Haziran ayında Türk Telekom yönetimi tarafından alınan karar ile Kader Mühürleri ve İstanbul Kıyamet Vakti oyununun Karaköy genişleme paketlerinin geliştirilmesi sürecine devam eden stüdyonun kapatılma kararı verilmiştir. İstanbul Kıyamet Vakti dışındaki tüm projeler sonlandırılarak, 2018 yılı Mart ayı itibarıyla Karaköy paketi yayınlandıktan[12] sonra ise stüdyo tamamen kapatılmıştır."

Ya da birisi gerçekten bu oyunun tüm haklarını satın alıp başarılı bir ekiple elden geçirene kadar en azından...
Geçenlerde bir arkadaş paylaşmıştı satın almak istiyorum falan diye merak ediyorum ne yaptı acaba ':)

Neyse velhasıl hakkımızda hayırlısı diyelim...
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius

EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS

TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss

🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Asarın Evlatları

Re: KEŞKE...

Mesaj gönderen zkocalioglu »

Yeni motorla bir firma yapıyor zaten takip edebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

zkocalioglu yazdı: 07 Eyl 2024 12:08 Yeni motorla bir firma yapıyor zaten takip edebilirsin.
Kim ne yapıyor analamadım açıklar mısın ? Takip sürecini nerden yaparız kaynak nedir ?
Resim
Jigoku
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Jigoku »

Oyun açılmadı değilmi hala ?
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

zkocalioglu yazdı: 07 Eyl 2024 12:08 Yeni motorla bir firma yapıyor zaten takip edebilirsin.
kopya işinde çığır açtık farklı bir boyuta geçtik artık sadece madenler eşyalar değil oyun bile kopyalanıyor :grin:
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

cok tuaf bır sıstem var arkadaslar karakoye gırmeyen karakterlere bıle boss kacırmadan ban atıyolar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön