Veda.
- nigrumrosel
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Meclis I Ayan
- Discord: banritada
Veda.
05.08.2024 tarihinde çar Karaköy de bile değil, ayrıca sizin datalarınızın itemlerimizi yok ettiği tarihe tekabül ediyor, AÇIKLAMASIZ ve SEBEPSİZ bir şekilde gaffar bile kesmeyen çarın banlanması ve 999 gün boyunca ne yaşanmış olabilir sebebi ne merak ediyorum. 50 kere oyundan düştük 50 kere gaffar girdik sesimizi çıkardık duymadınız, iksirlerimiz gitti akçe çektik sesimizi duymadınız şimdi de hesabımızı banlıyorsunuz sebep yok, fevkalade! Neyse çokta umrumda değil artık, açıkcası yapılan yanlış olduğuna %100 emin olmamla beraber artık telafi etsen ne fayda midemi bulandırıyor bu muhabbetten sonra size güvenim kalmadı. Kalan oyuncularınızla size başarılar diliyorum.
𝓚𝓻𝓲𝓽𝓲𝓴𝓼̧𝓲𝓯𝓪
- Asukakazama
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Veda.
Bugün itibari ile bende oyunu sildim.
Hata kopya geri sarma olmaz diye bir hırsla başladık. Ancak anlaşılan yanlış karar vermişiz
Daha fazla vakit öldürmenin bi anlamı da kalmadı.
Bu zamana kadar yaşattıkları için İKV ye teşekkürler.
/veda
Hata kopya geri sarma olmaz diye bir hırsla başladık. Ancak anlaşılan yanlış karar vermişiz
Bu zamana kadar yaşattıkları için İKV ye teşekkürler.
/veda
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Umarım ironidir.. Gitmeni istemem doğrusu kardeşim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Reel hayatında başarılar kardeşim. Ben karaköyde hiç başlamadım. Çünkü daha karaköy gelmeden bile eminönünde ışınlanma hilesi yapanları gördüm. İKV eski bir oyun olduğu için kodlamalarda güvenliğe pek önem verildiğini düşünmüyorum. Bunu da sürekli kullanmaya çalışan insanlar var. Birileri oynar oynamaz beni alakadar etmez ama bana boşa kürek çekmek gibi geldiği için biraz bekledim. Maalesef insanı en soğutan şey de bazı şeylerin bitti denilmesine rağmen yeniden başlaması. Yine de yeni forum moderatörü arkadaşlar böyle konulara müsade ediyor gelişme var diyebilirim. İhsan kardeş felan olsa şu konu 5 dakikda silinmişti hocam.
Son olarak hocam;
Hiçbir şey sonsuza dek gidecek değil. Bitti diye değil yaşandı diye sevinmek lazım bazı şeylere.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Bunu onlara anlatamazsın çünkü anlamazlartoutestalle yazdı: ↑26 Ağu 2024 05:57Karaköy sunucusunda oynamak hata iken diğer sunucularda oynamak apt![]()

Karaköy dışındaki sunucularda oynamak karaköyde oynamaktan daha iyi, en azından gidip bir tılsıma 10 k para vermiyorsun, 7 sene önceki itemlerle oynamaya çalışmıyorsun.BunudaBanlayin yazdı: ↑30 Ağu 2024 14:28Bunu onlara anlatamazsın çünkü anlamazlartoutestalle yazdı: ↑26 Ağu 2024 05:57Karaköy sunucusunda oynamak hata iken diğer sunucularda oynamak apt![]()
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Evet MMORPG oyununda emek harcayıp birşeylere sahip olmanın ne kadar önemli bir konu olduğunu bilmediğin yaptığın yorumdan bellirembrandt yazdı: ↑06 Eyl 2024 16:32Karaköy dışındaki sunucularda oynamak karaköyde oynamaktan daha iyi, en azından gidip bir tılsıma 10 k para vermiyorsun, 7 sene önceki itemlerle oynamaya çalışmıyorsun.BunudaBanlayin yazdı: ↑30 Ağu 2024 14:28Bunu onlara anlatamazsın çünkü anlamazlartoutestalle yazdı: ↑26 Ağu 2024 05:57Karaköy sunucusunda oynamak hata iken diğer sunucularda oynamak apt![]()