Oyuna girilmiyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Oyuna girilmiyor

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Arkadaşlar oyunu bir arkadaşın bilgisayarına kuramıyoruz.

Oyunu tek part şeklinde indirip kuruyoruz.

Oyunu başlattığımızda güncelleme yaptıktan sonra istanbul.exe dosyası bozuluyor sıfır bayt oluyor ve giriş ekranı gelmiyor. Tepkisiz kalıyor.

İstanbul.exe dosyasını salt okunur olarak koruduğumuzda ise giriş ekranı geliyor ancak bu seferde oyun giriş ekranı yükleniyor kısmında donuyor.

Oyunu bir çok kez silip tüm tek partlardan kurduk, exe dosyasınu salt okunur yapıp tekrar kaldırdık vs ama yukarıdaki olayı aşıp oyuna giremedik.

İlk defa başıma geliyor. Evde 3 farklı pc de kurulu bir sıkıntı yok. Daha önce başına gelen ve çözen oldu mu acaba?

Hayır oyuna bi oyuncu kazandırayım dedim, oyunu yükleyemedik daha 🤣🤣🤣
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Oyuna girilmiyor

istanbulunsesi yazdı: 05 Eyl 2024 14:52 Arkadaşlar oyunu bir arkadaşın bilgisayarına kuramıyoruz.

Oyunu tek part şeklinde indirip kuruyoruz.

Oyunu başlattığımızda güncelleme yaptıktan sonra istanbul.exe dosyası bozuluyor sıfır bayt oluyor ve giriş ekranı gelmiyor. Tepkisiz kalıyor.

İstanbul.exe dosyasını salt okunur olarak koruduğumuzda ise giriş ekranı geliyor ancak bu seferde oyun giriş ekranı yükleniyor kısmında donuyor.

Oyunu bir çok kez silip tüm tek partlardan kurduk, exe dosyasınu salt okunur yapıp tekrar kaldırdık vs ama yukarıdaki olayı aşıp oyuna giremedik.

İlk defa başıma geliyor. Evde 3 farklı pc de kurulu bir sıkıntı yok. Daha önce başına gelen ve çözen oldu mu acaba?

Hayır oyuna bi oyuncu kazandırayım dedim, oyunu yükleyemedik daha 🤣🤣🤣
Kullanıcı avatarı
Swag
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Lonca: Çorak Diyar Muhafızları

Re: Oyuna girilmiyor

Mesaj gönderen Swag »

Boşver bence. Girmeyi başarsa bile oyunun tipine bakıp seninle olan arkadaşlığını sorgulayacak .d Bu oyuna çocukluğunda başlamayan kimse bir dakika katlanamaz. Biz de çok seviyoruz işin garip tarafı.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Swag yazdı: 05 Eyl 2024 15:12 Boşver bence. Girmeyi başarsa bile oyunun tipine bakıp seninle olan arkadaşlığını sorgulayacak .d
Hahahha 🤣🤣🤣 Güzel tespit hocam 🤣🤣 Grafiklerden vs bahsettim tabi hikayesi ve İstanbul haritasından bahsettim öyle ilgisini çekti. İş arkadaşım bu arada :)
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Swag yazdı: 05 Eyl 2024 15:12 Boşver bence. Girmeyi başarsa bile oyunun tipine bakıp seninle olan arkadaşlığını sorgulayacak .d Bu oyuna çocukluğunda başlamayan kimse bir dakika katlanamaz. Biz de çok seviyoruz işin garip tarafı.
yemin ediyorum inanılmaz doğru gerçekten öyle , hiçbir arkadaşım 5 dakikadan fazla oynamadı boşa indirttin dedi söve söve çıktılar daha sahilde farelerdeydiler kertenkele falan civarındaydılar , oyun bi bize güzel geliyor galiba , abartısız söylüyorum en az 10 insana oyunu indirtmişimdir denetmişimdir hiçbiri oynamadı benim hatrıma 4 5 levele falan geldiler sildiler :')
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Yeni oyuncu çekmez zaten gerekte yok. Sadece kemik oyuncularına yaklaşık 1000 kişiyi düşünürsek hareket edecekler. Bölge getirecekler
Kullanıcı avatarı
samara4545
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen samara4545 »

Silip tekrar yüklemen lazım yoksa sorun çözülmez
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Paha Biçilmez

Kritik Hata

Mesaj gönderen buse1 »

Oyuna giriş yapamıyorum yükleme ekranında kritik hata yiyorum çözümünü bilen var mıdır
Bordon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Kritik hata yardım

Mesaj gönderen Bordon »

Öncelikkle merhabalar yeni laptop aldım oyunu yükledim ama oyun giriş ekranından direk atıyor hiç oyuna giremedim lütfen yetkili kişi yardım edin
Bordon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Bordon »

Bu sorun bendede oluyor data dosyaları d0kb arkadaştan data dosyalarını yükledik yine aynı sorun direk atıyor oyunu 3 defa silip yükledim aynı sorun çözebilen varmı yardım olacak
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön