YENİ SUNUCU NE DURUMDA ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
samara4545
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: YENİ SUNUCU NE DURUMDA ?

Mesaj gönderen samara4545 »

süper
toutestalle
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen toutestalle »

maxwell1337 yazdı: 04 Eyl 2024 17:07
toutestalle yazdı: 04 Eyl 2024 11:43 Eğer ekibin yoksa boşuna başlama. Gaffar girişinde insan kalmadı insan olsa bile full bilge cevo setini dahi kabul etmeyecek 1300 hs arayacaklar.
ejder üretecekler o zaman , burası emek sunucu arkadaşlar hâlâ anlayamadınız , sunucuda hiçbir şey kolay değil , siz alışmışsınız kolaya sürekli mızmızlanıyorsunuz !
Geldi yine.. :')

Yok knk sağol arada girer arkadşlarla durduğum yerde chat sohbeti yapar çıkarım. Sunucularıda kimseye başlamalarını önermem, oyunda tl ile ticarete girenler paralarının boşa gitmediğine inanmak için kopya olmadığını ve contentlerin aşır sınırlı olmadığına inanmaya çalışmaya devam ediyor sadece.
Kullanıcı avatarı
DeaqLe77
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen DeaqLe77 »

Kendine kalıcı bir ekip ayarlarsan oynayabilirsin, her şey güzel ve karşılığı var, eğer olmazsa şuanki aşamada karaköye dahi girmen çok fazla zor
Her şeyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

17 yıldır aralıklarla belki 50 tane karakter kasmışımdır, neredeyse hiçbirinden 2022'de Beyazköşk'te sıfırdan kastığım karakterlerin zevkini almadım. O dönemde oyunda tabiri caizse her şey çok kıvamındaydı.
Karaköy'de Bosslara rahatlıkla grup çıkıyordu ve boss kaçırma, toksiklik, sıra bekleme çok nadirdi veya hiç yoktu.
Slotları herkes medeni bir şekilde paylaşıyordu, hortlaklarda sıra vardı.
Ticaret konusu evet belki mükemmel değildi (kopya vardı) ama yine de sarı itemlerle, mor reçetelerle ve tılsımlarla fena olmayan bir ticaret dönüyordu. Sıfırdan bir karakter mi kasıyorsun, Karaköy'den birilerini bulup Gaffar'ı yapabiliyordun veya Kadim Hidra'ya grup bulunuyordu bir şekilde.
Baya eğlenceli bir dönemdi. Sarı takı düşürmenin keyfi flan bambaşkaydı.
Şuanda şahsen Karaköy sunucusundan o kadar zevk alamıyorum hani Gaffar'ı v.s yaptım Karaköy'e girdim ama o doluluk, o yoğunluk herkesin her şeye saldırması hissi çok kötü geliyor bana oynayamıyorum. İşten eve gelince biraz rahatlarım umuduyla oyuna giriyorsun fakat malesef İkv işten bile daha yoğun, daha stresli. İnsanlar resmen reel hayatları için bir gelir kapısına dönüştürmeye çalışıyorlar oyunu. Zaten sabahtan akşama kadar hayatımız ticaret olmuş, oyuna giriyorum yine aynı tipler oyunda ticaret yapıyorlar bu sefer.
Aç gibi her şeye saldıran bir esnaf tayfa var yani anlayacağın.
Kısaca eminönü'nde başlamanı öneriririm. Diğer bir önerim de; yeni bir adet daha sunucu açılacağı söyleniyor, o sunucuyu bekleyebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Açıkcası yeni sunucuya 4-5 tane lonca ambargo koymuş herkesin belli bir saatte belli bir boss için sırası var. Sıra numarası veren makinayı arıyorum 3 gündür sunucuda ama bulamadım.

Oynarken sürekli kendimi sorguluyorum herkes item kasıyor muhtemelen 1 yıl boyunca klan savaşı olmayacak sunucuda. 1 yıl sonra da oyunda ki oyuncu sayısı azalıcak zaten karaköy bölgesinde klan savaşı yapmak için uygun bir ortam yok 2 tane sancağı 200 metre aralıklarla yan yana koymuşlar. Anlayacağın yeni sunucuyu sorguladığım ve artık anlamsız bulduğum zamanlara geldim eminim benim gibi düşünen başkaları da vardır.

Keşke Karaköy bölgesini açık beta zamanı siteden yeni bir client indirip oyuna girdiğimiz gibi 49 level Client'i yayınlayıp 2 sunucu ile açsalar da oyunun prime zamanlarına geri dönsek.
Kullanıcı avatarı
rembrandt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rembrandt »

XxPEERLESSxX yazdı: 03 Eyl 2024 19:54 Çook uzun zaman önce bırakmış bir arkadaşınız olarak yeni sunucuyu tavsiye eder misiniz ne durumda arkadaşlar ?
Çok fazla anı biriktirdim ve hala içimde yeni sunucu haberini görünce karşı koyamadığım bir İKV arzusu var.
Tekrar pişman eder mi kalabalık her yerde yeterince var mı yardımlaşma var mı benim gibi yeniden başlayanlar memnun mu görüş ve fikirleriniz önemli şahsım için teşekkür ederim.
dandik bir iteme 1 k 2 k para vereceksen iyi başlayabilirsin.
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

:grin: :grin:
rembrandt yazdı: 06 Eyl 2024 16:36
XxPEERLESSxX yazdı: 03 Eyl 2024 19:54 Çook uzun zaman önce bırakmış bir arkadaşınız olarak yeni sunucuyu tavsiye eder misiniz ne durumda arkadaşlar ?
Çok fazla anı biriktirdim ve hala içimde yeni sunucu haberini görünce karşı koyamadığım bir İKV arzusu var.
Tekrar pişman eder mi kalabalık her yerde yeterince var mı yardımlaşma var mı benim gibi yeniden başlayanlar memnun mu görüş ve fikirleriniz önemli şahsım için teşekkür ederim.
dandik bir iteme 1 k 2 k para vereceksen iyi başlayabilirsin.
Kullanıcı avatarı
WusTy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Gentle Giants

Mesaj gönderen WusTy »

Merhaba arkadaşlar,

Bu arada aklıma geldi ama eğer yeni sunucu açılacak ve "Karaköy" sunucusunda ve diğerlerinde gerçekleşen tüm hatalardan bağımsız olacaksa (kesin bir şekilde!) bence burada yine sadece Karaköy'den aktarım olacak şekilde karakter başına aktarım hakkı tanımlanmalıdır.

Fakat dikkat edilmesi gerek nokta buna izin verilirken karakterlerin sadece bölünemez, paylaşılamaz ve dağıtılamaz öğelerini ile aktarılmasını sağlamak olacak. Tekrardan insanları bir hurra gürültü patırtının içine sokmamalısınız.
Buna göre de aktarımı yapacak kişiler artık hesabında para, iksir, materyal vb eşyaları o sunucuda bırakacak şekilde yan hesaplarına aktarmaları gerekecek.

Bilmiyorum hatalı olabilir açıkları olabilir fakat bir öneri olarak aklıma geldi.
Çünkü tekrar sil-baştan bir çar kasma süreci hem yoracak hem de daha önü görülmeyen bir macera olacak. Nereden bilelim aynı sorunlar tekrar yaşanmayacak?

Hatalı veya eksikleri olduğunu düşünüyorsanız yorumlarınızı katabilirsiniz.
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius

EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS

TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss

🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön