Marketteki iksir sayılarının arttırılması.
Marketteki iksir sayılarının arttırılması.
Haydi eminönündeyken neysede bu işportacıdaki iksir sayılarının 5 erli şeklinde değilde bi 20 felan yapılması lazım değilmi veya 15? Çünkü şu an üst baş dizemeyen kenan junon giriyor çemberlitaş için ve özellikle şifacılar can çekişiyor bence bu olayın yeniden düzenlenmesi lazım masraf cabası en azından deysin
- vaSloG
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Re: Marketteki iksir sayılarının arttırılması.
Mantıklı konuşmuşsun hocam bencede daha faydalı olur 1 2 kesimde fail olsa bile 3 4 iksir rahat gidiyor arttırılması gerek
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
- vaSloG
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
şifacı hakkında birşey konuşmadım orda 1 2 kesimde fail olsa bile 3 4 iksir RAHAT gidiyor demişim yanlış okuyup yanlış cevap verme
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
Teşekkür ederim dostum her zaman ihtiyaçları tespit edip yazıyorum özellikle şifacılar için çok masraf herkesin her zaman para harcayabileceği bir durum değil bu bence yenilenmeli en azından 5 er li değilde 20 veya 15 olmalı orti görür umarım bir düzenleme sağlar veya daha fazla gidiyor bazen