Sayın yöneticiler dev ananın başında makrocu büssürü adam bekliyor parfüm kasmak için
Benim size tavsiyem kalkma sürelerini 2 dk bir yapın ve cevriye sultan, eö kuklacı, gözde, kadim yeşil hidra solucan dişi örümcek merandaki gece muhafızlarınada bu alaşım parfüm cart curtları yükleyin bunlardan bir şey atmıyor en azından seçenek çoğalır millet dağılır ve kalkma süreleri 10 dk değil 3 dk veya max 2 dk olmalı aynı iflisdeki gibi bence bunu mutlaka yapın bu kalabalıga dayanmaz dayı nasıl fikir????
Parfum alasım hk öneriler.
Re: Parfum alasım hk öneriler.
Bence sen ne istiyorsun yaz ne lazımsa kafa ağrıtma 2 dk yapsan makrocu gidecek mi sanıyorsun
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
olabilir boş duran kimsenin yüzüne bile bakmadığı buz büyücüsü meran muhafızı uçan muhafız gibi yaratıklara drobunu ekleyin (çok düşük olsa bile) parfüm pençe sırasında milletle kavga etmek başını ağrıtmak istemeyenler orada düşük dropla düşürmeye çalışsınApolloBrown yazdı: ↑28 Ağu 2024 21:03Tek yaratıktan düşmektense benzer diğer yaratıklardan da düşsün diyor. İpek latex gibi. Aslında mantıklı.
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum ama farklı amaç sebebiyle...scorper yazdı: ↑28 Ağu 2024 20:00 Sayın yöneticiler dev ananın başında makrocu büssürü adam bekliyor parfüm kasmak için
Benim size tavsiyem kalkma sürelerini 2 dk bir yapın ve cevriye sultan, eö kuklacı, gözde, kadim yeşil hidra solucan dişi örümcek merandaki gece muhafızlarınada bu alaşım parfüm cart curtları yükleyin bunlardan bir şey atmıyor en azından seçenek çoğalır millet dağılır ve kalkma süreleri 10 dk değil 3 dk veya max 2 dk olmalı aynı iflisdeki gibi bence bunu mutlaka yapın bu kalabalıga dayanmaz dayı nasıl fikir????
Yani başka bir arkadaşın dediği gibi makrocuları etkileyecek bir durum yok daha çok malzeme sahibi olacaklar. Önüne geçebilecekleri bir aksiyon almadıkları müddetçe...
Fakat bölge olarak her bölgeyi canlı tutmak amaçlanmalı. Bu nedenle her şef e nadide materyal eklenmesi çok yerinde olacaktır.
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS
TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS
TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
ApolloBrown yazdı: ↑28 Ağu 2024 21:03Tek yaratıktan düşmektense benzer diğer yaratıklardan da düşsün diyor. İpek latex gibi. Aslında mantıklı.
Eyv dayııııı teşekkürler
İkv oyuncusu çok garip, sıfır rekabet ortamı istiyorlar. Hemen istediklerini kessinler üretsinler düşürsünler. Her şey çok kolay olsun. Bu Lol mü? Mmorgp oyunları gerçek hayat gibi rekabet ortamı sunar. Gorgar bir açıklamasında nara ile boss kaçırmaya olumlu bakmıştı o zaman grubunuzda daha fazla tank olsun diyordu. Ortama bu kadar müdahale edilmez.
Bu çok mantıklı bence de, herkesin tek bir boss başında nöbet tutmasındansa tüm bölge kalabalıklaşmış olur. Gümüş Akrep'ten klorotoksin düşmesi gibi rastgele yaratıklardan da droplar verilebilir.maxwell1337 yazdı: ↑28 Ağu 2024 21:06olabilir boş duran kimsenin yüzüne bile bakmadığı buz büyücüsü meran muhafızı uçan muhafız gibi yaratıklara drobunu ekleyin (çok düşük olsa bile) parfüm pençe sırasında milletle kavga etmek başını ağrıtmak istemeyenler orada düşük dropla düşürmeye çalışsınApolloBrown yazdı: ↑28 Ağu 2024 21:03Tek yaratıktan düşmektense benzer diğer yaratıklardan da düşsün diyor. İpek latex gibi. Aslında mantıklı.
TOLGARDA yazdı: ↑30 Ağu 2024 13:24Bu çok mantıklı bence de, herkesin tek bir boss başında nöbet tutmasındansa tüm bölge kalabalıklaşmış olur. Gümüş Akrep'ten klorotoksin düşmesi gibi rastgele yaratıklardan da droplar verilebilir.maxwell1337 yazdı: ↑28 Ağu 2024 21:06olabilir boş duran kimsenin yüzüne bile bakmadığı buz büyücüsü meran muhafızı uçan muhafız gibi yaratıklara drobunu ekleyin (çok düşük olsa bile) parfüm pençe sırasında milletle kavga etmek başını ağrıtmak istemeyenler orada düşük dropla düşürmeye çalışsınApolloBrown yazdı: ↑28 Ağu 2024 21:03Tek yaratıktan düşmektense benzer diğer yaratıklardan da düşsün diyor. İpek latex gibi. Aslında mantıklı.
Bencede kral dev anaya bir gidiyoruz 50 kişi başında bekliyor saçmalık bence meran şehrine bunu yayabilirler hatta farklı yerlerede meran şehri akrepler kadim yeşildende düşebilir cevriye sultandanda vs vs seçenekler arttırılabilir sunucu kalabalık bunun önüne bu şekilde geçilebilir haksız rekabetinde önüne bir tık geçilebilir