Selamlar,
Şuanda tüm sunucu Karaköy bölgesine doğru yığılımış durumda çünkü tüm ekonomi ve oyun sonu itemleri buralarda bulunuyor.
Bossların yenilenme süreleri grup miktarını kurtarmıyor aynı zamanda maden ve slotların yenilenme süresi de kurtarmıyor.
Yönetime tavsiyem ( tabi umurlarında olursak ) Boss sürelerini 2 dk ya indirmek ve 2 dk olan slot sürelerinin 1 dkya düşürülmesidir.
Madenler ise maximum 10-15 dk bandında olmalıdır.
KARAKÖY BOSS VE SLOT HK.
Re: KARAKÖY BOSS VE SLOT HK.
Madenler 30 snyde yenilensin uğraşamayiz git gel zor oluyor
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Geçen günlerde Borgia oyundayken buna benzer bir talebimi dile getirmiştim. Kendisi bossların yeniden canlanma süreleri ile ilgili olarak değişiklik düşünmediklerini belirtmişti.
İşin tuhaf tarafı birçok oyuncu bana tepki gösterdi. Fakat ben hala yeniden canlanma süresinin düşürülmesini talep ediyorum. 2 dakika çok düşük olur ancak yarı yarıya düşürülmesi boss ihtiyacına çözüm olabilir. 10 dakikada kalkan büyük büyücü 5 dakikada, 40 dakikada kalkan GBZ 20 dakikada kalkarsa bence oynanabilir bir ortam oluşur. Zaten çok geç canlanıyor, yetmezmiş gibi gruplar kim kesecek kavgası yapıyor ve drop oranları da çok çok düşük. Hal böyle olunca boss kovalamak tamamen zaman kaybı.
İşin tuhaf tarafı birçok oyuncu bana tepki gösterdi. Fakat ben hala yeniden canlanma süresinin düşürülmesini talep ediyorum. 2 dakika çok düşük olur ancak yarı yarıya düşürülmesi boss ihtiyacına çözüm olabilir. 10 dakikada kalkan büyük büyücü 5 dakikada, 40 dakikada kalkan GBZ 20 dakikada kalkarsa bence oynanabilir bir ortam oluşur. Zaten çok geç canlanıyor, yetmezmiş gibi gruplar kim kesecek kavgası yapıyor ve drop oranları da çok çok düşük. Hal böyle olunca boss kovalamak tamamen zaman kaybı.
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
çünkü o bosslar ve slotlar 8 sunucuya göre belirlenmişti , şimdi 8 sunucunun oyuncusu 1 sunuculuk boss ve slotlarla yetinmeye çalışıyor , karaköy bölgesinin her yeri kavga dolu , herkes slot ve boss kavgası içinde , tamamen rezillik , 1 tane yeni doğan fanatiğe 10 kişi ilk vuruşu yapmaya çalışıyorApolloBrown yazdı: ↑25 Ağu 2024 15:00
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Söylediklerinize katılıyorum. MMORPG mantığındaki ilerleme zorluğuyla bizim yaşadığımız rezillik ve eziyet aynı şeyler değil.maxwell1337 yazdı: ↑25 Ağu 2024 15:44 çünkü o bosslar ve slotlar 8 sunucuya göre belirlenmişti , şimdi 8 sunucunun oyuncusu 1 sunuculuk boss ve slotlarla yetinmeye çalışıyor , karaköy bölgesinin her yeri kavga dolu , herkes slot ve boss kavgası içinde , tamamen rezillik , 1 tane yeni doğan fanatiğe 10 kişi ilk vuruşu yapmaya çalışıyor
Rekabet iyidir
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Gbz hariç diğer boss süreleri normal fakat GBZ gerçekten değiştirilmesi lazım. Dediğinize katılıyorum, bu süreler 8 sunucuya göre ayarlanmıştı fakat şuan 8 sunuculuk oyuncu 1 sunucuya yığılmış durumda. Bu yüzden düzenlemeye gidilebilir

Aynen şimdi orti ve borgia da bu dediklerimizi görüp hemen yapalım diyecekler. Adamların umrunda bile değil kaç haftadır kimseye gözükmediler( Belki Borgia ara sıra geldi)
- Attaluss
- İskele Babası
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
2 dk çok çok düşük fakat yine de boss süreleri bu kadar aktif oyuncuya göre çok fazla uzun. Boss süreleri düşürülebilir ama bunun karşılığında bosslar güçlendirilebilir. Atıyorum GBZ 10 dk ya çekildi diyelim 2 grubun anca kesiyor olması gerekiyor gibi.

Gediz Bey ve Perihan Hanım anısına..