VEFA’nın Karaköy Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: VEFA’nın Karaköy Günlüğü

Mesaj gönderen AHDElVEFA »

Selam Kıyamet Neferleri,
biraz dinlendikten sonra beni çağıran Arzuhalci Ağabeyin yanına uğradım. Bana vereceği bazı görevler varmış. Bir iki de nasihat. Yer altında bulunan bu uzaydan geldiğini düşündüğüm bir medeniyetin keşfini bana yaptırmak istiyorlardı. Neden uzaydan geldiğini düşündüğümü sorgulaya bilirsiniz. Çünkü oraya ait değilmiş gibi...
Bir giriş tespit ettim ve kapının nereye çıktığını bulmam gerekiyordu.

Resim

Duvarda bulunan semboller oldukça ilgimi çekmişti. Beni neyin beklediğini düşünemiyordum bile.
Uzun, zorlu ve tuzaklarla dolu bu labirentinde sonunda bir şehir çıktı karşıma. MERAN ŞEHRİ.

Resim

Meranlar tarafından yapılmış olan bu şehirden gözümü alamıyordum. Daha öncekilere benzemiyor, sanki kıyamet buraya hiç uğramamış gibiydi. Gördüklerimi hemen dönüp anlattım ve yeni bir takım görevler verdiler. Bazı şüphelerim var. Burayı ilk ben keşfetmiş olamam.

Bu zorlu şehirdeki görevleri desteksiz yapabileceğimi düşünmediğimden bazı arkadaşlarımı da buraya çağırdım ve koyulduk bize verilen görevleri sorgusuzca yapmaya.

Resim

Tüm görevlerinizi yaptık artık bu şehirden gitmek istiyoruz dememize rağmen son bir emir daha iletildi. İflis'i öldür.

Resim

Zorlu bir süreçti. Bilinen düşmanlara hiç benzemiyordu. her şey iyi giderken tüm kudretimizi çalıyordu. Tabi bugüne kadar verilen emirleri nasıl yaptıysak bunu da öyle sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Ödül olarak her birimize Meran Mücevheri taktim ettiler. Bir hayli göz alıcıydı.

Resim

Artık yeraltının keşiflerine devam edebilirim. Duydum ki 3 başlı yaratıklar varmış. Sanki ejderiyası var...
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

Ahde vefasızlık etti demesinler...

VEFA (Büyücü) Karaköy
Ahdevefa (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Selam Kıyamet Neferleri,
VEFA karakterim ile tüm görevleri yapmaya çalıştığım için daha şimdiden 50 seviye oldum ve Karaköy kilit görevleri bile bitmemiş durumda. Görevleri yapmasam üzerime takabileceğim bir iki parça efsunlu itemim de olmayacağından bu karakterim ile görevlerime devam edip esunlu itemlerimi almaya karar verdim. Yan açacağım başka bir büyü ile de yalnızca kilit görevlerini yapıp, diğer hesaptan alacağım kıyafetleri üzerime giymeyi düşünüyorum.

Bu kararım doğrultusunda Ahdevefa isimli büyücü karakterimi açıp 35 seviyeye kadar kastım. 36 ve sonrası için kilit görevler dışında her hangi bir görev yapmadan devam edeceğim ve eğer lvl almam gerekirse bunu grup bölgelerinden temin etmeye çalışacağım.

Şimdiden Karaköy bölgesine geçen oyuncular olmuş. Onlarıda tebrik etmek istiyorum. Güzel vakit ve güzel emek gerektirdiğine eminim. Ben daha yavaş ilerlemek durumundayım umarım bu süreçte şans faktörüm devreye girer ve en azından girmiş olduğum bölgelerde bir kaç takım alabilirim. ☺️ Sağlıcakla kalın.

Ahde vefasızlık etti demesinler…
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Selam kıyametin kadim neferleri,
bir süredir tatilde olduğumdan giriş yapamamıştım. Tatil bitti kaldığımız yerden devam :)

Sonunda sığınakları keşfe çıkacak bir ekip buldum ve ilk engeli aştık. Taze bir adet Madalya taktim edildi.

Resim

Akabinde kadının acısını dindirdim. Haini bulup öldürdüm ve Kenan'ı öldürüp şartel sorununu ortadan kaldırım. Bunun sonucunda bir adet madalya ve bir kolye aldım. Önce kolyeyi görünce bir sevindim ancak sonradan hevesim kursağımda kaldı diyebilirim.

Resim

Keşfettiğim bu bölgeyi daha iyi öğrene bilmek adına üst üste ziyaretler gerçekleştirdim. Her seferinde madalya ile uğurlandım. Bir de motorin ve bir kaç iksir...

Resim

Sivri adada bir mağara bulduk. Koyulduk araştırmaya. Bir kaçını indirsek te sonunu getiremedik. Sanırım Sığınaklarda güçlenmemiz gerekmekte.

Resim

Günü bitirip yorgunluğumuzu atmak için Hamit'in kahvesinde dinlenmeye geçtik. Esenlikle...
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Selam günlüğümün değerli okuyucuları,
düzenli olarak yazamıyorum çünkü oyun içerisinde kitlendim 😂 bugun girdiğim 4-5 saatlik süre zarfında junon keserken oyun çöktü ve akabinde bu son tur, bu son tur diye diye attığım 8 motordan sadece madalyalar ile ayrıldım. Totalde 45 motorin kesiminden sadece maraton ayak alabildim. Bilge asa atmadığı için de hs eksik kalmakta ve oyun içersinde kitlenmiş durumdayım 😂
Güncel gelişme olursa yazacağım, sağlıcakla.
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

Koşuyorum doğduğumdan beri
Şark üzerindeki son yarım adada
Yolluyorlar beni oraya, buraya
Bilgi istiyorlar topluyorum,
Kes diyorlar kesiyorum
Antrepoda cin var!
Sığınaklar basıldı!
Dev Ana Zincirleri Topladı
Karakürk'le başımız dertte
ONU YAP
BUNU YAP!!!
Sonunda "aslansın" diyorlar
Madalyalar veriyorlar gizli gizli
Onların dediklerini niye yaptın dersen
Önceleri mecburiyetten,
Şimdi ise
Paşa keyfim öyle istiyor
Hiçbiri benim kadar görmedi
Hiçbiri benim kadar bilmedi
Yine de bir GB Makina kadar güvendiler bana
O kadar zahiri oldum ki
Bütün çamaşırlarını bir bir serdiler önüme
Ama hata ettiler
Evet "Aslan'ım"
Son gün geldiğinde
Biz de oyunumuzu oynayacağız
İki Ters,
Bir düz...
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Selam günlüğümün değerli okuyucuları. Motorinden hala asa düşmemesi üzerine kendimi al sat ticaretine verdim :)
Holde 1 salgı düşürdüm.
Resim
Al sat ve takas yöntemleri ile totalde 20 m nakit elde edebildim. En azından Karaköy'e geçene kadar bir miktar ticaret çevire bilirsem orada asamı basar, bir kaç parça itemi satın alabilirim. Sağlıcakla...
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön