Ekip Arkadaşları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Swag
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Lonca: Çorak Diyar Muhafızları

Ekip Arkadaşları

Mesaj gönderen Swag »

Selamlar,

Oyunu Karaköy gelmeden önce bırakmış bir oyuncı olarak yeni sunucu hype'ıyla geri döndüm. Karakterlerimi oluşturup Savaşçıyı kasmaya başladım. Bir de lonca oluşturdum Çorak Diyar Muhafızları diye. Malum oyunda bireysel olarak belli bir yere kadar ilerleyip duvara tostluyoruz. Ben de bireysel oynuyorum geleyim takılırız diyen varsa beklerim. En azından sığınak migrat kapılarında grup beklemek yerine kendi çabamızla bişeyler yapmaya çalışırız.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Swag
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Ekip Arkadaşları

Mesaj gönderen Swag »

Selamlar tekrar.
Oyun içi bir arkadaş harici dönen olmadı. O da savaşçısıyla çt atıyor zaten ben biraz gerisindeyim şu an.

Dolayısıyla halen bireysel devam ediyorum. Savaşçımı 30 yapıp eö maden döndüm bir süre. Dönmeye de devam edeceğim gibi. 8 menekşe 4 sibiryalı 2 akik var şu an elimde.

Büyücü kasıp ejder asa basmayı düşünüyordum bazı arkadaşlar saçma olduğunu hasarın düşeceğini söyledi. Ne yapmalıyım sizce?

Karaköye gir mor asa bas demeyin lütfen çünkü hasar artırıp sığınak migrat ve gaffar görevlerini yapmam gerekiyor önce.
AnTaReS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: EBG

Mesaj gönderen AnTaReS »

Bu oyun maalesef ekip oyunu. Şuanki şartlar ile toplama 6 kişinin Gaffar kesme şansı yok maalesef.

En kolay ve masraflı(reel para) sınıf olan şifacı karakterini kasmaya başlayıp migrat, çember atmalısın. Böylece yolda beraber oynadığın insanlarla arkadaş olabilir, oyundan geri kalmayabilir ve gelecekte savaşçını da bölgelere götürmeleri konusuna naz yapabilirsin :) Gaffar’da şifacının ve buyucunun iş yükü 1’se savaşçınınki 5. Kimse tanımadığı bilmediği savaşcıya güvenmez, hele ki bir hatada onca iksir çöp olurken.

Ezcümle, madenleri sat ve sermaye oluştur çünkü ejder basmamalısın. Ve kimseyi tanımıyorsan ve Karaköy’e ulaşmak istiyorsan bir süre şifacı oynamalısın…
Kullanıcı avatarı
Swag
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Swag »

Challenge accepted. İlk olarak büyücümü sokacağım sokamıyorsam da Karaköy'e girmeyeceğim. Benim için yok hükmündedir .d
En son Swag tarafından 24 Ağu 2024 08:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
avestaxlr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen avestaxlr »

Maden çekmeye devam et topladığın parayla alaska yada babil bero set diz hem Çemberlitaş'da rahat edersin hem de Karaköy'de başlangıçta işini görür ejder asa yaşlı işi oldu artık.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön